آرمان عزیز به نظ بنده شما چون خودتان انسان خوب و همدردی هستید نمی توانید جلوی این حس را بگیرید و شاید به اشتباه هم می پندارید همه افرادی که از ما درخواست کمک دارند پس نیازمند کمک و همدردی هستند و ما نباید احساس انان را خرد کنیم....
همان گونه که در مورد این خانوم دچار چنین برداشتی هستید در واقع نوعی عذاب وجدان در صورت قطع رابطه و ناراحتی ایشان از این قطع رابطه....
ولی ارمان گرامی بگذارید بگوییم در برخی موارد همدردی و نیاز برخی از افراد به ما نه تنها فقط برای نیاز است بلکه برای جلب توجه و ارضا این نیاز است....
نمونه بارزش ...رفتارهای این خانوم هست ....وقتی که شما می گویید رابطه را قطع کنیم او خود را ناراحت و افسرده نشان می دهدو با فرستادن پیام ها و مواردی از این قبیل سعی دارد شما از این ناراحتی او تحت تاثیر قرار گیرید و از آنجا که فکر می کنم شما در موقعیت های مختلف انعطاف پذیری بالایی از خود نشان می دهید در نتیجه سعی می کنید او را درک کرده و از این احساس خلاصش کنید حتی اگر به نفع شما نباشد...
من نمی توانم قطعی در مورد این خانوم نظر دهم اما با اطمینان می گوییم بعضی از دختران برای جلب نظر دیگران بخصوص جنس مخالف ....حاضر می شود خود را ضعیف تر از ان چه هست نشان دهد و همچنین وابسته تر به جنس مخالف.....شاید برای اثبات این حسش چند دروغ هم بگویید یا تظاهر به ناراحتی نمایید.....اصلا شاید هم واقعا ناراحت باشد و شیفته ولی برایش فقط رسیدن به شما مهم باشد نه صلاح شما......
پس این یعنی نوعی خودخواهی>>>>چرا؟؟؟
زیرا ما هر کاری می کنیم تا به هدف خود برسیم حتی اگر خود هدف مورد اسیب قرار گیرد..
البته من گفتم نمی توانم دقیق نظر دهم چون نه خانوم را کاملا می شناسم و نه از رفتارشان آگاهم....ولی موارد بسیاری را دیده ام که در ظاهر برای رسیدن به طرف هر کاری می کنند ولی در باطن تنها به خود و آینده خود می اندیشن...
ولی خواهشن برداشت بد نفرمایید منظور من این خانوم نیست من گفتم دخترانی را دیده ام که این گونه اند....وگرنه شما خودتان قطعا می دانید او چگونه فردی است..

علاقه مندی ها (Bookmarks)