واقعا صحبت هایی که در این تاپیک مطرح کرده اید موضوعی جدی و خطرناک است، بنده خودم به شخصه با این موارد در اطرافم روبرو هستم نمونه اش در دوستانم بسیار زیاد است،برای مثال هم داستان دلداگی یکی از دوستانم که البته ایشون با فرد موردنظرشان دوست نیستند و موضوع ایشان را در یکی از تاپیکها مطرح کرده ام تا دوستان نظراتشان را بگویند.(که دوستان همگی فکر کردند موضوع مربوط به خودم می باشد)
تاپیک از کجا می توان احساس واقعی آقایان به خانمها را فهمید.....یادتان آمد؟
این موارد روز به روز بیشتر می شود و راه و چاره ایی هم نمی توان برای آن پیدا کرد یا عدم ارتباط با جنس مخالف، یا کنترل احساسات و خود را غرق رویای پوچ نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
که کمتر میشود چنین باشد .
برای مثال یکی از دوستان دیگرم با یکی از همکلاسهایش ارتباطی در حد دانشجویی داشت بعد از مدتی هر رفتار آن را به حساب علاقه برای ازدواج گذاشت و کم کم و به مرور به آن فرد وابستگی پیدا کرد،تا حد اینکه می گفت من برایم فرقی ندارد و فقط باید با این فرد ازدواج کنم هر چقدر هم که بخواهد برایش انتظار می کشم و ................
هر چقدر بنده با ایشان صحبت کردم اثر نکرد و گفت او به من علاقه دارد اما نمی دانم چرا جلو نمی یاید
تمام خواستگارهایش را رد کرد به امید این آقا ،ایشون هم رفتارهایش خاص بود اما فقط برای خانم !!!!!!!!!!!!!!!!!!و برای خودش یک رفتار عادی با همکلاسیش بود.
خلاصه اتفاقی که نباید بیفتد افتاد و دوستم رفت و به آقا گفت من شما را دوست دارم و علاقه ام فوق العاده زیاد است و میخواهم با شما ازدواج کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لازم به ذکر است که خانم از همه لحاظ از آقا سر بودند و هر کس از ماجرا خبر دار میشد شاخ در می آورد
حالا گوش کنید جواب آن آقا را ...........
من در حال حاضر مشغول تحصیلم ، سربازی نرفته ام ، و فقط فکر کسب و کار هستم تا 10 سال آینده تا آن زمان هم قصد ازدواج ندارم
دوستم باز هم کوتاه نیامد و گفت من منتظرت خواهم ماند
آقا هم گفت ما به درد هم نمی خوریم ، الان واسه ازدواج زود است ، اختلاف سنی نداریم و ..................
بعد از مدتی هم موبایلش را عوض کرد که خانم به او زنگ نزند و از دانشکاه هم انتقالی گرفت و رفت
دوست من هم دیوانه شد ...............................
حالا آیا باز هم مایلید به این شکل خود را کوچک و خار کرده و درنهایت جز غم و اندوه چیزی نصیبتان نشود؟
نمی دانم علتش را باید از کجا فهمید ؟ راهکارش کدام است و ................
دوستان عزیز این آقا به خانم احترام می گذاشت اما او احترامش را علاقه فرض می کرد و همین باعث شد که به مرز افسردگی برسد.
کاش میشد راهکاری ارائه داد که این دلداگی های یک طرفه و تفکرات اشتباه برای دختران پیش نیاید اما .................................................. ..........................................
دوستان نمی خواهم این دوستم که تاپیک از کجا می توان احساس واقعی آقایان به خانمها را فهمید. را برایش نوشتم همانند دوست قبلیم شود چه کنم؟

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)