به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 23456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 115
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: درد دل پسر ها

سلام دوستان

پیشنهاد می کنم به جای ادامه بحٍث به این شکل ، یه تاپیک در شاخه مسائل مربوط به

ازدواج ایجاد کنید با عنوان "آسیب شناسی ازدواج درمیان جوانان امروز و راه کارهای مفید "

و دو نکته را در ارائه نظر لحاظ کنید

1 - بحث ها دقیق و کارشناسانه و ناظر بر استخراج آسیبهای اساسی و مانع ازدواج باشد

2 - راه کار هم ارائه شود .( منطبق با واقعیتها راه کارهای عملی و ممکن ارائه گردد( .

و اما فقط نیمه خالی دیده شود و راه کاری هم مد نظر قرار نگیرد ، شما بگید حاصل

چیزی جز یأس خواهد بود ؟ و آیا ایجاد یأس از اهداف این تالار و اینگونه بحث هاست ، و یا

اساساً منصفانه است ؟( نادیده نگیرید بعضی بازدید کننده ها ممکن است بسیار تأثیر یا

تلقین پذیر باشند ، اینرا در وقت بحث و....در نظر داشته باشیم ).

2. کاربر روبرو از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده است .

فرشته مهربان (یکشنبه 06 اردیبهشت 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

شما فرشته مهربان ، درد دل پسرها را شنیدید . شما نیمه پر لیوان را ببینید و پیشنهاد بدهید!

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

sorenaye عزیز

پیشنهادم ایجاد یه تاپیک آسیب شناسانه است

که دوستان هم دو شرطی را که گفتم رعایت کنند .

اگر نظرتون اینه که خودم ایجاد کنم، حقیقتش این هفته نمی تونم چون گفتم کارشناسی

شده نظر داده بشه ، لازمه خودمم این کارو بکنم ، پس وقت می خوام تا نظرات را جمع و جور

کنم ،به قلم در بیارم و ارائه کنم .

این که پیش از اقدام خودم پیشنهاد را دادم برای این بود که اگر کسی آمادگی داره زودتر از

من کا رو شروع کنه.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,460 در 1,179 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
    سلام دوستان

پیشنهاد می کنم به جای ادامه بحٍث به این شکل ، یه تاپیک در شاخه مسائل مربوط به

ازدواج ایجاد کنید با عنوان "آسیب شناسی ازدواج درمیان جوانان امروز و راه کارهای مفید "

و دو نکته را در ارائه نظر لحاظ کنید

1 - بحث ها دقیق و کارشناسانه و ناظر بر استخراج آسیبهای اساسی و مانع ازدواج باشد

2 - راه کار هم ارائه شود .( منطبق با واقعیتها راه کارهای عملی و ممکن ارائه گردد( .

و اما فقط نیمه خالی دیده شود و راه کاری هم مد نظر قرار نگیرد ، شما بگید حاصل

چیزی جز یأس خواهد بود ؟ و آیا ایجاد یأس از اهداف این تالار و اینگونه بحث هاست ، و یا

اساساً منصفانه است ؟( نادیده نگیرید بعضی بازدید کننده ها ممکن است بسیار تأثیر یا

تلقین پذیر باشند ، اینرا در وقت بحث و....در نظر داشته باشیم ).
    سلام..سخنان شما شیوا است فرشته مهربان...
    ولی اگر توجهی بر نام تاپیک فرمایید نوشته شده است ....دردودل پسرا
    درست؟؟؟>>>پس ما این جا بحثی بر اصل مسائل کارشناسی نداریم ....
    در این جا هر کسی که کمی دلش گرفته باشد چند سطری می نویسد و شما هم بهتر از من می دانید که در دردودل کردن اصولا سخنان و بحث هایی ایجاد می شود که به دور از منطق خاص و نشات گرفته از احساسات است.....
    وگرنه سورنای عزیز چندین تاپیک با عنوان مربوط به ازدواج و مشکلات آن و توقعات باز کرده اند و در اخر هم بحث ها نتیجه گیری شده است ولی بازهم عده ای...........

به هر حال ممنون از پیشنهاد شما ولی به نام تاپیک هم توجهی فرمایید.

6. کاربر روبرو از پست مفید حسین پور تشکرکرده است .

حسین پور (یکشنبه 06 اردیبهشت 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 آذر 88 [ 22:18]
    سطح
    36
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    98

تشکرشده 100 در 62 پست

Array

ولي دخترا سخت گير نيستن گرچه نسبت به قبلا توقعات بالاتر رفته ولي بازم هم كه ماديات براشون مهم نيست. يكم واقع گرا باشين. ميگن مردا سر و ته يه كرباسن ولي اينو در مورد خانم ها نگفتن.حتي دوستاي منم ماديات براشون خيلي مهم نيست.
    اصلا مهم نیست!...آره....کی گفته واسشون مهمه؟!.........فقط کافیه یه چیزش کم و کسر باشه....
    ما واقع بین هستیم اما این شمایین که دارین شعار میدین و..........چرا قبول نمیکنین که دین و ایمان و.....اکثریت غالب دخترای امروزی پول هست؟؟نه تنها اونا بلکه خونواده های محترمشون!......آره واقعیت تلخه!........

خانوم قاصدک، دوست بنده تحصیل کرده اند! یک مهندس (فوق لیسانس) از دانشگاه شریف! ولی بنده خدا از خونواده ضعیفیه. ایشون کارشون رو تازه شروع کرده. بچه هم نیست. 26 سالشه.2 سال سربازی بوده. درآمد ماهیانه ایشون فعلا 550-600 هزاره. 3 سال طول می کشه تا رهن یه خونه رو جمع کنن. برای اینکه در گناه نیفته قصد ازدواج داره. خواستگاری حدود 10 دختر رفته.همشون جواب رد. همشون از خونواده های معمولی. البته خواستگاری بسیاری دیگه هم می خواسته بره ولی خب پدر و مادر بزرگوار دختر مانند والدین شما پسر رو آدم حساب نکردن که تو خونشون راه بدن!
    پیشنهادتون چیه؟ این تحقیر رو باید تا کجا پذیرا باشه؟
    اما موردی که برام خیلی خنده داره!!؟.........
    اون دسته از دخترایی که توی تاپیک(نقش دختر قبل زندگی مشترک...) نوشته بودم...ممکنه خیلی مشکل داشته باشن که خب قبول.......اما چیزی که هست لااقل عقده ای نیستن:D .......ولی دخترانی که شما گفتین(معولی و سطح پایین و...) با دیدن اون دخترها و عقده هایی که در خانه پدری داشتند و.... دیگه از اون ها هم بدترن......علاوه بر این که بسیار هم چشم و هم چشمی خواهند کرد و....و انتظاراتی که از یه پسر دارن سر به فلک میذاره........که خود سورنا هم اشاره کرد....

اره. واقعا بوده. مثلا دوستم ترم 6 دانشگاه فردوسيه و خانواده شوهرش حتي مستاجرن و خود اقا داماد نه خونه داره نه ماشين. و تحصيلاتش ديپلمه و اينكه شغلش ازاده. با اينكه دوستم فوق العاده دختر خوبيه و خواستگارهاي زيادي داشت ولي بخاطر صداقت شوهرش اونو انتخاب كرد و مهريشو 114 سكه تعيين كرد.
    ترم 6 چند سالش میشه؟!.......حالا به قول یارو گفتنی دختر احساساتیه و گرم و....پس فردا که فارغ شد....متوجه میشه که چکاری کرده.......5-10 سال اول زندگی اون ها همه چی رو معلوم خواهد کرد!.........امیدوارم که مشکلی واسشون پیش نیاد..........

و اما:
    ........
    ...........
    اونها شعار می دادن منو درکم می کنن
    ولی وقت سختی دیدم چطور ترکم می کنن
    چه دوستهای من ، چه عشق و چه برادرم:cool:
    نمیدونستم ضامن رابطمه درآمدم
    .................

8. کاربر روبرو از پست مفید کامران007 تشکرکرده است .

کامران007 (یکشنبه 06 اردیبهشت 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 25 اردیبهشت 88 [ 13:25]
    سطح
    39
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 123
    دستاوردها:
    تشکرها
    17

تشکرشده 18 در 9 پست

Array

سلام این چیزهایی شما اینجا بهشون اشاره کردیم فقط درد و دل پسر ها نیست در دل تمام انسان هایی که از ظاهر بینی اطرافیانشون خسته شدن
    من به عنوان یک دختر 2 نمونه براتون میارم
    من یک دختر خاله دارم بسیار بسیار زیبا تحصیل کرده و شاغل (از لحاظ اخلاقی هر کس باهاشون آشنا میشه شیفته رفتار و طرز فکرش هست)اما شوهر خاله(دبیر بازنشسته هستن) من از مال دنیا فقط و فقط به اندازه خودش داره خونشون هم پایین شهرشونه خونواده بسیار شریف و محترمی هستن پسر خالم تحصیل کردست(مهندس شرکت نفت) دختر خالم دختر متین و خانومیه خواستگار هم داره اما.......... این خواستگاران عزیز به محض اینکه میفهمن شوهر خاله من مایه!!! دار نیست پا پس میکشن! و حتی وقتی میرن خونشون مخصوصا اونا که از بالا شهر تشریف میبرن با 1000 فیس و افاده طوری رفتار میکنن که دختر خاله من به طور کلی قید ازدواج رو زده!

از اون طرف دختر خاله دیگه ای دارم از لحاظ زیبایی 1/1000 اون دختر خالم نیست فوق دیپلم هست و شاغل هم نیست بخور و بخواب شغل حرفه ایش هست ولی شوهر خالم خدارو شکر وضع مالیشون بسیار بسیار عالی(کارخانه دار هست) تا دلتون بخواد خواستگارهای رنگارنگ داره! اونم با چه به به چه چهی!

بیبینید هم بین اقایون و هم خانوم ها ادمهای ظاهر بین بسیار زیاد هست که پول چشمشونو کور کرده و چیز دیگه ای نمیبینند شما ااقایون(در این تایپیک)از این که به خاطر مادیات اون شکلی که درخور و شایسته شما هست ممکنه باهاتون رفتار نشه دلخور هستین و معترض اگر با یک دختر اون هم به خاطر مسائل مالی پدرش(محتاج نیست فقط به اندازه خودش داره بیشتر نداره بده لاشخورا بخورنش(بلا نسبت)) به این شکل برخورد میشه چه قضاوتی میکنید؟

10. 2 کاربر از پست مفید razedel تشکرکرده اند .

razedel (دوشنبه 14 اردیبهشت 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
    خانوم قاصدک، دوست بنده تحصیل کرده اند! یک مهندس (فوق لیسانس) از دانشگاه شریف! ولی بنده خدا از خونواده ضعیفیه. ایشون کارشون رو تازه شروع کرده. بچه هم نیست. 26 سالشه.2 سال سربازی بوده. درآمد ماهیانه ایشون فعلا 550-600 هزاره. 3 سال طول می کشه تا رهن یه خونه رو جمع کنن. برای اینکه در گناه نیفته قصد ازدواج داره. خواستگاری حدود 10 دختر رفته.همشون جواب رد. همشون از خونواده های معمولی. البته خواستگاری بسیاری دیگه هم می خواسته بره ولی خب پدر و مادر بزرگوار دختر مانند والدین شما پسر رو آدم حساب نکردن که تو خونشون راه بدن!
    من خواستگاری یک دختر رفتم. جواب رد شنیدم. ولی اگر مثل ایشون با من رفتار می شه قسم خورده ام که تنها دنبال صیغه(شما فرض کنید زنای شرعی هر چه دوست دارید معنی کنید) بروم. من هم انسانم. دختری که از هزینه آرایش عروسی خود نمی کاهد این تحقیر را برای مرد خود می پذیرد و بعد انتظار محبت دیدن دارد!!
    'گل گفتی سورنا
    ایول

نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
    این موردها چقدر بودن؟ اونها حاضر بودن با یکی مثل دوست من ازدواج کنند. ببینید این دوست من واقعا انسانه. باایمانه. صادقه.تحصیل کرده است. کار داره. ولی یکی دو سال دختر مجبوره تو خونه مادرشوهر زندگی کنه. همین. ؟
    دیوونه اون دختری که این اقا پسرو تحقیر و رد کرده

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 31 فروردین 89 [ 19:50]
    سطح
    36
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران007
    ولي دخترا سخت گير نيستن گرچه نسبت به قبلا توقعات بالاتر رفته ولي بازم هم كه ماديات براشون مهم نيست. يكم واقع گرا باشين. ميگن مردا سر و ته يه كرباسن ولي اينو در مورد خانم ها نگفتن.حتي دوستاي منم ماديات براشون خيلي مهم نيست.
    اصلا مهم نیست!...آره....کی گفته واسشون مهمه؟!.........فقط کافیه یه چیزش کم و کسر باشه....
    ما واقع بین هستیم اما این شمایین که دارین شعار میدین و..........چرا قبول نمیکنین که دین و ایمان و.....اکثریت غالب دخترای امروزی پول هست؟؟نه تنها اونا بلکه خونواده های محترمشون!......آره واقعیت تلخه!........

اما موردی که برام خیلی خنده داره!!؟.........
    اون دسته از دخترایی که توی تاپیک(نقش دختر قبل زندگی مشترک...) نوشته بودم...ممکنه خیلی مشکل داشته باشن که خب قبول.......اما چیزی که هست لااقل عقده ای نیستن:D .......ولی دخترانی که شما گفتین(معولی و سطح پایین و...) با دیدن اون دخترها و عقده هایی که در خانه پدری داشتند و.... دیگه از اون ها هم بدترن......علاوه بر این که بسیار هم چشم و هم چشمی خواهند کرد و....و انتظاراتی که از یه پسر دارن سر به فلک میذاره........که خود سورنا هم اشاره کرد....

اره. واقعا بوده. مثلا دوستم ترم 6 دانشگاه فردوسيه و خانواده شوهرش حتي مستاجرن و خود اقا داماد نه خونه داره نه ماشين. و تحصيلاتش ديپلمه و اينكه شغلش ازاده. با اينكه دوستم فوق العاده دختر خوبيه و خواستگارهاي زيادي داشت ولي بخاطر صداقت شوهرش اونو انتخاب كرد و مهريشو 114 سكه تعيين كرد.
    ترم 6 چند سالش میشه؟!.......حالا به قول یارو گفتنی دختر احساساتیه و گرم و....پس فردا که فارغ شد....متوجه میشه که چکاری کرده.......5-10 سال اول زندگی اون ها همه چی رو معلوم خواهد کرد!.........امیدوارم که مشکلی واسشون پیش نیاد..........

و اما:
    ........
    ...........
    اونها شعار می دادن منو درکم می کنن
    ولی وقت سختی دیدم چطور ترکم می کنن
    چه دوستهای من ، چه عشق و چه برادرم:cool:
    نمیدونستم ضامن رابطمه درآمدم
    .................
    دوست من تیرماه 21 سالش میشه و بهمن ماه سال 86 ازدواج کرده. الانم خیلی خوشبختن. مگه تمام زندگی شده پول؟
    من خودم به شخصه به عنوان یه دختر که دانشجوی ترم 6 هستم و سرکار نمیرم دارم برای زندگی ایندم پس انداز می کنم. تا حالا هم خواستگارای زیادی داشتم ولی خوب وقتی فردی یکی از معیارهای لازم برای ازدواج از قبیل ایمان. اخلاق. تحصیلات. اصالت خانوادگی و شغل رو نداره.چطور میتونم بهش تکیه کنم؟//؟؟؟؟؟
    تا حالا هم در مورد تمامی خواستگارام معیار مادی رو درنظر نگرفتم و اونها حداقل یکی از شرایط من رو نداشتن.و همشون از لحاظ مالی مشکلی نداشتن.
    یک خواستگار هم هنوز دارم که با اینکه اخلاق و موردای دیگش خوبه ولی عرضه کارکردن نداره و گفته حتی جهیزیه هم نمیخواد و همه چی رو تا مین می کنه؟
    ولی وقتی این اقا نتونه خودش کار کنه میشه بهش تکیه کرد.؟؟؟؟؟
    اینا شعار نیست.
    چرا من باید اینجا شعار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ دلیلی برای شعار دادن نمیبینم.اینا واقعیتهای من و اطرافیانمه. که بدونین همه دخترا مثل هم نیستن و همه براشون مادیات مهم نیست.
    چرا به دخترا به عنوان یک ماشین پول نگاه می کنین؟ چرا شما اقایون ظاهربین شدین؟
    هنوز معیارهای اصلی ازدواج که مورد تایید اسلامه از بین نرفته.....
    کامران شما فکر کردین که اگه یه دختر مادیات براش مهم نباشه و با فردی که مادیات نداره ازدواج کنه .مشکل داره؟/ واقعا که.........
    کی چنین چیزی رو گفته؟؟الله اعلم........

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 مرداد 89 [ 17:00]
    سطح
    41
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 17 پست

Array

اقای سورنا این چه کاریه؟! حتی همه دنیا به شما بگن پرخاشگر و تند خو وقتی دلیلاشون واسه شما منطقی نیست خوب قبول نکنین . ترک تالار واسه چی ....

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 شهریور 88 [ 09:47]
    سطح
    54
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 177
    دستاوردها:
    تشکرها
    218

تشکرشده 222 در 118 پست

Array

سلام به همه بچه هاي تالار
    اولا منو ببخشيد خيلي وقت بود به تالار سر نزده بودم منو ببخشيد
    دوما ازsorena_arman
    عزيزم ممنونم كه زماني كه من نبودم حرفهاي دل منو زد و همه پسرا رو

ببينيد من از اول فقط ميخواستم بگم كه پسرها چه مشكلاتي بر سر راهشون هست ودليلشم اون كسايي هستند كه واقعا ميبينم دچار مشكل شدن
    من يه بار گفتم خدا رو شكر زندگي خوبي دارم و الحمدلله كارم بد نيست والانم 28 سالم شده
    ولي بازم از ازدواج هراس دارم چون خيلي دخترا كه اصلا فكرش رو هم نميكردم به چه هيولاهايي تبديل شدن
    قبول كنيد ادم اعتمادشو از دست ميده

ودر اخر من به همه نظرها احترام ميذارم و اين رو هم مي دونم كه چه پسر چه دختر از ديد خودش موضوع رو مو شكافي ميكنه و بازم ميگم مشكلاتي كه پسرا دارن مخصوصا الان و اين زمونه و كشور هم دچار بحران اقتصادي شده و بيكاري هم افزايش يافته تو رو خدا خودتون بگيد الان پسر ديگه شوهر ميكنه پسره ميره خواستگاري وقتي به تفاهم ميرسه علاوه بر مهريه كه ميگن حكم شرعه قبول _(البته نه 1300 سكه!) ولي ديگه پسرا بايد جهيزيه هم بگيرن ديگه موقع بله برون پسر بايد 3-4 تا تيكه جنس بزرگ جهيزيه هم بگيره ديگه اينشو نديده بوديم
    بعد ميگن دخترا فقط به صداقت اهميت ميدن!!!!!!1

چرا سن ازدواج دخترا زياد شده ؟؟؟؟
    دلم ميخواد دخترا جواب بدن و خودشون حرف دلشونو بزنن و واقعيتو بگن

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 23456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)