RE: مـن ، تـرديـد ، ازدواج
سلام دوست عزیز
راستش من ماجرای ازدواج قبلی شمارو که خوندم بسیار متاثر شدم . دوست خوبم آشنایی قبلی شما با اون خانم هم که از طریق چت بوده که بعدا منجر به ازدواج شما شده با اون خانم وتازه این در حالی بوده که شما از مدیر همدردی هم کمک گرفته بودید اما متاسفانه دوباره تحت تاثیر احساساتتون عمل کردید و با اون خانم ازدواج کردید هر چند غیر رسمی. به عقیده من این راهنمایی هایی که شما از جانب دوستان دریافت میکنید رو باید بیشتر بهش توجه کنید و روش متمرکز بشید و به نکته هاش توجه کنید و لطفا دوست من این بار کاملا اندیشه وتدبیر کنید و مثل قبل تحت تاثیر احساساتتون قرار نگیرید. عجله نکنید برای ازدواج مجدد. یه بزرگی می فرماید: هرگز ازدواج نکردن بهتر از زود و با عجله ازدواج کردنه. شما دوست خوبم با توجه به تجربه قبلتون نباید دوباره از طریق اینترنت اشنایی صورت می دادید و به طرف مجازیتون زود اعتماد می کردید ودلبسته می شدید و اگرچه بعدش هم دیدار حضوری داشتید ولی حالا هم که این رابطه ودیدار واشنایی رو هم صورت دادید مانعی نداره . به تحقیقاتتون بیشتر ادامه بدید و یه چند مدت هم صبر کنید و بیشتر درباره ی اون و خودتون و آمادگی تون برای تشکیل زندگی مشترک مجدد و شرایط خانوادگی تون و... تفکر کنید. واقعا اینبار به نظر من صبر و تفکر اونم به مدت حداقل چندماهی ضروریه اگرچه من خودم نظرم رو یکسال هست. چون برای ازدواج به عقیده من هیچ گاه دیر نیست.
موفق و پاینده باشید
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی
تو را با لهجه ی گلهای نیلوفر صدا کردم
تمام شب برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)