خانوم philosara این قسمتی از اختلاف بین زنان و مردان است که شما بدون توجه به آن صحبتهایی را در زمینه برابری در همه زمینه های این دو مطرح کردید.
شما بنده را در یک پست به دروغگو بودن، دو رو بودن و تندخو بودن متهم کردید بسییار راحت بنده را متهم کردید به اینکه تو به خانواده ات هم احترام نمی گذاری و بعد فرمودید که اگر عصبانی شدم که هیچ!!!! اگر نه سوالی هست بپرسم. به مواردی که حتی 1% از آن در هیچ یک از پستهای بنده مشاهده نمی شود.
. پست بعد از آن را مشاهده کردید؟ من تنها برای شما آرزوی موفقیت کردم.
نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
نقل قول نوشته اصلی توسط philosara
آقای sorena_arman من هم شما رو فردی دروغگو، دورو، و تندخو یافتم.
غیبت رو مورد مهمی نمی دونم، چون به هرحال اینجا هرکس نظرش رو در اختیار جمع گذاشته، و نقل قول مشکلی نداره. اما تصور نمی کنم این دوستتون در مورد احترام به پدر و مادر هم خیلی به بی راهه رفته باشند.

اگه نظرم عصبانیتون کرده، که هیچ! اما اگه سوالی براتون پیش اومده، جواب می دم.
موفق باشید. نه سوالی ازتون ندارم، حتما چیزی از دروغ و دورویی رو در شخصیت من یافته اید .

بنده هم در هم شکستم ولی چیزی نگفتم.

پستهای قبلی را نیز نه برای انتقام و نه برای توهین بلکه برای اصلاح عملکرد شما آوردم که بیشتر آن چیزی که به آن اعتقاد راسخ دارید را بگویید نه برای اینکه جسارتی کنم مبنی براینکه شما نباید به کسی کمک کنید.

به احساسات خود احترام بگذارید وبدون شناخت از خود نگویید زنان احساسی تر و محتاج تر از مردان در زمینه محبت نیستند. مردان در هم می شکنند ولی چیزی نمی گویند. این تفاوتی است که نادیده گرفتید!

من واقعا معذرت می خوام. اصلا انتظار نداشتم اینقدر ناراحتتون کنم.
من تنها یک نفر از اعضای تالارم که قصد رفتن هم دارم. خواهش می کنم نروید. خواهش می کنم..