به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Hybrid View

  1. #1
    عضو فعال آغازکننده

    آخرین بازدید
    سه شنبه 23 تیر 05 [ 00:52]
    تاریخ عضویت
    1387-6-17
    محل سکونت
    سنندج
    نوشته ها
    2,799
    امتیاز
    78,920
    سطح
    100
    Points: 78,920, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

    تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: اعتماد به نفس یا احترام به نفس!

    ۱) شما هرگز در موقعیت های اجتماعی از خود مطمئن نیستید، قبل از ابراز نظر خود به دیگران، آن ها را نگاه می کنید یا حتی فکر می کنید بهتر است بگویید هیچ نظری ندارید، ترجیح می دهید توسط دیگران هدایت شوید و همیشه از ابراز افکار و نظرات خود می ترسید.
    از اشتباهات لپی در هنگام صحبت کردن می ترسید یا فکر می کنید اگر حرف بزنید نظرات شما به گونه ای است که دیگران شما را احمق فرض می کنند اگر این طور است پس شما اعتماد به نفس پایینی دارید.

    ۲) درمحیط های اجتماعی احساس راحتی نمی کنید، چون همیشه نگران این موضوع هستید که دیگران درمورد شما چه فکری می کنند، خیلی زود ناراحت می شوید، خجالتی هستید و ماندن در خانه یا کار در محیطی را ترجیح می دهید که تعداد محدودی از دوستان در آنجا کار می کنند و هیچ انتقادی از شما نباشد.

    ۳) شما همیشه در درون خود مشغول انتقاد از حرکت و رفتار خودتان هستید.
    نظرات منفی را در مورد خودتان قبول می کنید نه نظرات مثبت را.
    همیشه به کمبودهایتان فکر می کنید و هرگز هیچ نکته مثبت و قوتی را در خودتان نمی بینید.

    ۴) اعتماد به نفس پایین باعث می شود که شما برای اثبات، راهنمایی و تشویق ... به دیگران متکی باشید، به تنهایی نمی توانید هیچ کاری را به راحتی انجام دهید و همیشه احساس می کنید به کسی نیاز دارید، این احساس ممکن است باعث شود شما به طور کلی برای انجام همه امور زندگی به یک فرد خاص وابسته شوید.
    فردی که ممکن است بعدها شما را دچار مشکلاتی کند.

    ۵) احترام به نفس با اعتماد به نفس فرق می کند! شما ممکن است در برخی زمینه ها متخصص باشید اما باز هم ارزش خود را ندانید بسیاری از افرادی که در زمینه های خاص به موفقیت چشمگیری رسیده اند از کمبود احترام به نفس رنج می برند شما ممکن است افراد موفقی را بشناسید که از اضطراب، افسردگی یا دیگر اختلالات شخصیتی رنج می برند.
    این آدم ها اگر چه در زمینه های خاصی موفق هستند اما اغلب در زندگی خصوصی شان با شکست مواجه می شوند و در آخر بدون هیچ دوست، همسر، فرزند و گاهی اوقات بدون آبرو و پول از دنیا می روند.
    این افراد یادگرفته اند فقط برای اثبات وجود خود به این موقعیت ها برسند و گاهی برای رسیدن به آن ها خانواده و دیگر ارزش های زندگی را زیر پا می گذارند.

    ۶-برعکس این افراد موفق و با اعتماد به نفس پایین گروه دیگری از افراد با اعتماد به نفس پایین وجود دارند که به دلیل کم دیدن خود و مطمئن نبودن به توانایی هایشان و ترس از شکست هرگز به جایی نمی رسند.
    این افراد آن قدر به توانایی هایشان ایمان ندارند که در شرایط غیر قابل پیش بینی بتوانند به درستی تصمیم بگیرند آن ها از به عهده گرفتن مسئولیت های بزرگتر می ترسند چون مجبور به رهبری دیگران می شوند و این کار احساس خوشایندی به آن ها نمی دهد.

    ------------------------------
    aftab.ir

  2. 3 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

    keyvan (چهارشنبه 26 خرداد 89)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. بی اعتمادی به شوهر
    توسط sayeh_m در انجمن درگیری و اختلاف زن و شوهر
    پاسخ ها: 11
    آخرين نوشته: سه شنبه 30 آبان 91, 11:47
  2. چه طور دوباره اعتماد کنم؟
    توسط a.a در انجمن تعدد زوجات، چند همسری، صیغه موقت
    پاسخ ها: 9
    آخرين نوشته: یکشنبه 07 آبان 91, 14:43
  3. چگونه به همسرتان اعتماد کنید
    توسط eghlima در انجمن شوهران و زنان از یکدیگر چه انتظاراتی دارند
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: شنبه 31 تیر 91, 13:58
  4. بي اعتمادي و بدبيني نسبت به ديگران (شناخت، اعتماد)
    توسط parse در انجمن سایر سئوالات مربوط به ازدواج
    پاسخ ها: 14
    آخرين نوشته: پنجشنبه 29 مهر 89, 19:16

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 02:18 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.