من به چیزی که شما گفتین عمل کردم . به استادم بی محلی کردم ولی بدتر شد . حقیقتش حمل بر خوستایی نشه ، ولی من چون یک ترم دیگه هم با او داشتم خیلی قوی تر از بقیه هستم . اینه که مرتب دانش منو به رخ بقیه میکشه و این باعث یک توجه اساسی و خاص به من و همینطور دوستم شده .و موقع دادن درس جدید تند تند از من سوال میکنه .
این بار واقعا حوصله نداشتم چون مادربزرگم بیمارستان بود و فکرم اصلا توی کلاس نبود . کلی هم زنگ تفریح با شنیدن صدای غمگین مادربزرگم گریه کرده بودم و قیافه ام دیدنی شده بود .نگاه های گاه و بی گاهش رو میدیدم و حتی اشاره هایی که به دوستم میکرد را ! دوستم هم مرتب به پام میزد که (این چه قیافه ای است ؟ تو نمیتونی مثل آدم رفتار کنی ؟ ) و با رفتار خودش کار من را به قولی ماست مالی میکرد .در مقابل شوخی های استاد به جرات میگم که هیچ کس نمیتونه دوام بیاره و نخنده ، مخصوصا من که خیلی خوش خنده ام ولی امروز توی یک دنیای دیگه بودم . به شوخی هایش نمیخندیدم و وقتی بعد از چند بار متوجه میشدم صدایم میکند ، هول میشدم و یک آن از جایم میپریدم . کاملا مشخص بود که فکرم جای دیگه ای است و او ناراحت میشد .
استاد برای اولین بار امروز سر تمام بچه ها فریاد کشید و به خاطر یک اشتباه کوچک حسابی آنها را دعوا کرد . همه اش تقصیر من بود ! اگه من بی محلی نمیکردم ، اگه من اینقدر حواس پرت نبودم اینطور نمیشد . مرتب نگاهش را روی خودم حس میکردم و تا سرم را بالا میآوردم رویش را آنطرف میکرد . ولی من دارم باعث عذاب بچه های دیگه هم میشم . استاد دیگه طرفم هم نمیاد و وقتی میاد دستش را که محکم مشت شده میبینم و بعد میرود . نمیدانم جدا چی شده ولی این راه کارساز نبود . تازه باعث توجه بیشترش میشه . او مرتب ناز من را میکشد و در مقابل حرفهایش جوابی ندارم . مخصوصا وقتی خیلی محکم میپرسه تو کجایی ؟ چرا اینقدر اخمالو شدی ؟
چی دارم که بگم ؟
در مورد نگاهم هم مطمین باشید . من اصولا به هیچ مردی تا مجبور نشم نگاه نمیکنم چون متاسفانه اکثرا دیگه چشم از آدم بر نمیدارن . تازه کی میتونه نگاه یک دختر خجالتی رو یک جور دیگه معنا کنه ؟ این امکان نداره . همه میدونن من توی این خط ها نیستم !
تازه این دفعه اصلا نگاهش نمیکردم . اصلا !!! دیگه چه کنم ؟؟؟

شما اصلا به جواب دوستان و مدير محترم توجه نمي كنيد و فقط حرف خودتون رو مي زنيد اينجوري به هيچ جا نمي رسيد بهتره اول شما مشكلتون رو با خودتون حل كنيد من كه اعصابم خورد شد از اين همه بي توجهي شما به پاسخ دوستان
[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)