RE: با اینا...!
سلام دوست عزیز
به نظر من شما هر راهی که دوستان جلوی پاتون میذارن رو یه جور رد می کنین یا کار خودتونو توجیه می کنین. بهتره لااقل یکیشو امتحان کنید تا ببینید نتیجه ش چی میشه. ضرر نداره که دوست عزیز. اینقدر نا امیدانه و پیچیده و سخت به مشکلتون نگاه نکنید و با اراده ومحکم و با جسارت قدم به جلو بردارید و راه حل های خوب دوستان رو امتحان کنید. انگار مگه حالا اونا چه شخصیتهای مهمی هستن که شما نه می خوای بهشون دروغ بگید نه ناراحتشون کنید نه بهشون نه بگید و نه یکدفعه ای ازشون دل بکنید. اینقدر دودل وشکاک نباشید و با اطمینان ومصمم قدم بردارید. شما که دوست عزیز یه تجربه ی بد از دوست ناباب داشتید چرا براتون درس عبرت نشد و بدون درست شناختن اونها باهاشون دوست شدید و پاتون دوباره رفت تو چاه. آدم عاقل پاش دوبار تو یه چاه نمی ره وبا هرکس وناکسی زود دوست و صمیمی نمیشه. کمی تدبیر به خرج بدید دوست عزیز و عاقلانه و درست قدم بردارید ودر مقابله وترک چنین افرادی درنگ نکنید و عجله به خرج بدید. وگرنه هرچی بیشتر محتاط باشید وامروز وفردا کنید وبهونه بیارید پاتون بیشتر تو این مرداب لجن الود فرو میره و اونوقته که دیگه کار از کار گذشته و خودتون هم پشیمون خواهید شد که چرا همون اول خودتونو از شر اینا خلاص نکردید.
موفق باشید
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی
تو را با لهجه ی گلهای نیلوفر صدا کردم
تمام شب برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)