بانوی بسیار فهمیده و ارجمند خانواده همدردی مثل همیشه عالی بود.
حرف من نیز همین بود اما با بیان بسیار زیبای شما عزیز مهربان
انی بزرگوار افتخار می کنم که از همراهی شما بانوی بسیار فهمیده برخوردارم.
اما جواب سوال خواهر عزیزم صبا از نظر خودم به عنوان یکی از همان دختران (چه اعتماد به نفسی این استار 7 داره):
خواهر نازنینم امروز این پسران ایده ال خیلی به ندرت خواستگاری این دختران معقول می روند، البته حق دارند، به همان دلایلی که همیشه دوستان و برادران عزیزمان اشاره می کنند.
اما این جا کمی بحث فرق کرده چون هر دو (پسر و دختر) در این تاپیک نرمال جامعه ما هستند.
...باز هم از من دختر کاری بر نمی یاد. اگه می تونستم سال ها پیش به خواستگاری اونی که می خواستم می رفتم. در این مورد هم شما آقایون ارجحیت دارید، این حق برای شما آقایان محفوظ است و این شانس را دارند به خواستگاری هر که خواستند بروید. خب پس شانستون را امتحان کنید. کاری نداره باور کنید.
خود من و بسیاری دوستانم خواستگارانی داشته ایم که حتی یک شاخه گل با خودشون نیاورده بودند، نه غرورشون را از بین نبرده ایم، پس برای بسیاری از این دختران هیچ خرجی هم لازم نیست بکنید، با کمال احترام شما را می پذیرند... خب مهمان حبیب خداست خیلی از خانواده های ایرانی این را میدانند.
خب حالا می رسیم به اینکه این موجودات نازنین هستی کدوم دسته را انتخاب می کنند؟ دختری که مهارت زندگی کردن بلده یا...
...آخه یه دختری که از نظر اجتماعی مقام و مرتبه ای داره، سوادش از شما بیشتر نباشه خیلی هم کمتر نیست، خانواده و آبرو داره، روی هم رفته خیر سرش شخصیت ممتاز و موفق جامعه به حساب میاد که نمی تونه واسه شما عشوه و ناز بیاد، نمی تونه تو خیابون دنبال سر شما راه بیفته که، نمی تونه تو محل کار به شما بفهمونه بابا من را ببینید، من، منم هستم. (نه والا مغرورم نیستند، با حیان، اره هنوز این دخترا زیادند، نه مثل منم دهاتی نیستند.)
پس خواهش می کنم برادرهای عزیزی که دنبال این خانم ها هستید فقط یه نگاهی به گوشه و کنار خودتون بیندازید البته این بار با واقع بینی که به سمت خوش بینی میل کند.
باور کنید زیادند دختران پاک، اجتماعی، فروتن و آبروداری که منتظر شماها نشستند...
موفق باشید. امیدوارم در همین سال 88 همه دوستان(این دختران و پسران معقول ما) همسری شایسته بیابند و همگی عاقبت به خیر شوند.
خداقوت

علاقه مندی ها (Bookmarks)