نقل قول نوشته اصلی توسط tak-bo'di
برای شما با این سن کاملا طبیعی است که نتوانید باطن افراد را از ظاهرشان تشخیص دهید، کاری که واقعا احتیاج به تجربه و گذر زمان داره.
بهتره در مورد "توانایی نه گفتن" مطالبی بخونید. باید بتوانید قاطعانه، اما با احترام نه بگویید. متأسفانه منبع آنلاینی در این زمینه سراغ ندارم. اما می توانید پیدا کنید...
مشخص است که این روش دوستانتان (بهتر است دشمن خوانده شوند) را نمی پسندید و شاید اصلا به گروه خونی شما جور درنمی آید، البته شاید کمی تحریک و وسوسه شوید که طبیعی است. اما مواظب باشید که هوس و احساسات بر شما غلبه نکند. چون واقعا به تجربه دیده ام که یک دوست، حتی بیشتر از خانواده می تواند مؤثر و تربیت کننده یا گمراه کننده باشد.
نگذارید این لکه های به ظاهر ناچیز، آهسته آهسته باعث تاریکی قلب پاک شما شوند. پاکی، متانت و نجابت خود را با همراه شدن با افرادی که از جنس شما نیستند، خدشه دار نکنید.
ما در طول عمر خود بارها با افرادی برخورد خواهیم داشت که مسیر زندگیمان متفاوت است، این خود ما هستیم که باید با اعتماد به نفس و جدیت تصمیم بگیریم، با آن ها همراه شویم یا ترکشان کنیم.
فقط کافی است کمی محکم باشید و از مورد تمسخر واقع شدن نهراسید.
سلام
حرف هاتون رو قبول دارم اما ما صمیمی شدیم و حالا دیگه نه گفتن بعد اون همه بله گفتن موجب دلخوری و توهینه! من می خوام در اوج احترام دوستیمونو قطع کنم!
موفق و شاد باشید.
یاعلی

نقل قول نوشته اصلی توسط roya.b
سلام
اگه از اين ميترسين كه كسي رو بيارن خونه تون ، خوب مجبور نيستين بهشون راست بگين كه خونه تون خاليه !!! تا زماني كه هنوز باهاشون هستين ، بهشون بگين كه خونتون خالي نيست ! فكر نكنم كار سختي باشه كه بگي اين هفته مامانم خونه است ، يا فلاني خونمونه ، بلاخره ميتونين جوري وانمود كنين كه خونتون ديگه هيچ وقت خالي نميشه و احتمال داره كه هر لحظه مامانتينا سر برسن تا خودشون بي خيال بشن
يا مثلا بگين خواهرتون يا برادرتون( خدايي نكرده ) پاش شكسته و يك ماه بايد توي خونه باشه و كلا به بهانه هايي بگين كه خونه تون خالي نيست تا زماني كه بتونين از دوستي اونها خلاص بشين
مگه كلاس كامپيوتر چقدر طول ميكشه ؟ اين سري كه تموم شد ، سعي كنين كلاستون رو طوري بردارين كه ساعتش به ساعت كلاسهاي دوستاتون نخوره تا مجبور نباشين ريختشون رو ببيننين ، اگه خودتون بخواين ميتونين اين كار رو بكنين !!
بعد از كلاس كامپيوتر هم ميتونين يك كاري براي خودتون بتراشونين كه با دوستاتون نرين ، مثلا چه ميدونم بگين كلاس زبان ثبت نام كردم و بعد از كلاس كامپيوتر بايد برم كلاس زبان ، تا مجبور نباشين توي راه باهاشون همراه باشين و راهتون رو برعكس راهي كه هميشه اونها ميرن انتخاب كنين
تا اينكه كلاس كامپيوترتون تموم شه و بتونين دفعه ي بعد ساعت هاي كلاستون رو متفاوت با اين دوستانتون بردارين
اينها راه حل هايي بود كه به ذهنم رسيد براي اينكه بتونين از شر دوستان مزاحم و شرورتون خلاص بشين
موفق باشين
سلام
ممنون از اینکه توجه کردی.
من اینجور دوستا زیاد داشتم و دکشون کردم اما این مورد مسئلش اینه هفته ای 3 بار همو می بینیم! و کلتاس هم تا اواخر تابستون ادامه داره و اگه تا اون موقع ادامه بدیم واسه همیشه گیر می کنم!
در ضمن ابدا نمی خوام دروغ بگم.
موفق و شاد باشید.
یاعلی

نقل قول نوشته اصلی توسط سارا5
با سلام خدمت دوست ارجمند.
توانایی "نه گفتن " توانایی بسیار مهمی است که ما را قادر میکند از حریم شخصی خود دفاع کنیم. من خواندن کتاب روانشناسی اعتراض مانوئل اسمیت ترجمه مهدی قراچه داغی را به شما پیشنهاد میکنم.
موفق و سربلند باشید.
سلام خواهرم
راستش من الان موقعیت کتاب خوندن ندارم! راجع به نه گفتن هم نمی خوام موجب دلخوری باشم، اونا با من آشناهستن و نه گفتن صریح موجبات دلخوری رو پیش میاره!
موفق و شاد باشید.
یاعلی