سلام
من هم خدمت شما سلام و عرض خوش آمد دارم.
به عقيده بنده اين دو موردي كه شما فرموديد يعني تحصيلات و طلاق پدر ومادر اين آقا ، به تنهايي نمي تواند عاملي براي ازدواج نكردن شما بشود .
شما ابتدا لازم است كه معيارهايي كه مد نظرتون بوده براي ازدواج رو در نظر بگيريد و با اين آقا تطبيق بدهيد . مثلا شما قبل از آشنايي با اين آقا چه معيارهايي داشتيد و الان چه معيارهايي داريد .
از اونجايي كه در حال حاضر هر دوي شما به هم علاقه مند هستيد و من احساس مي كنم شما بيشتر به ايشون علاقه داريد پس به همين خاطر شما به عقيده بنده از پاره اي معيارهاي خود كوتاه آمده ايد و به خاطر محبت صميميت و دوستي كه بين شما بوجود آمده اون موارد براي شما از لحاظ ارزشي فعلا مورد تأكيد شما نيستند .
اما لازمه اينو بدونيم كه ممكنه بعد از ازدواج همون موارد ومعيارها براي شما مشكل ساز بشه ، اما باز هم نميشه نظر قاطعي داد .چون ما نه از خصوصيات اخلاقي اون آقا اطلاع كافي داريم نه از خصوصيات اخلاقي شما و در زمينه رفتارهاي شما هم هيچ گونه تحقيق و مطالعه اي نداريم پس تمام جوابهايي كه اينجا داده ميشه لزوما و صرفا درست نيستند يه چيز كلي هستند كه ممكنه در مورد شما صدق بكنه ممكنه صدق نكنه لذا پيشنهاد من به شما اينه كه خيلي سنجيده تر محتاطتر و با تدبير به وضعيت فعلي ايشون و خودتون بنگريد رفتارهاي ايشون رو مورد مطالعه قرار بديد كه آيا اين جدايي وطلاق تاثيرات منفي در روحيه و رفتار ايشون داشته، در ضمن خدمت دوستاني كه نظرشون اينه تحصيلات زن و شوهر در يه سطح ويا شوهر بايد بيشتر باشه ، بايد عرض كنم كه اين مورد هميشه و در همه موارد صدق نمي كنه چه بسا انسانهايي كه چند كلاس بيشتر سواد ندارند ولي با حضور در عرصه اجتماع و بازار كار و آداب و معاشرتي كه انسانهاي ديگر داشته اند خيلي بيشتر از كساني كه صرفا در دانشگاه چند واحد رو پاس كرده اند آگاهي و مهارت دارند ، بنده انتظارم از خواهرمون azi_loyal اينه كه به اين مورد توجه كنيد كه آيا ايشون از لحاظ اجتماعي ،آداب و معاشرت در سطحي هستند كه در بين عموم مقبول واقع بشند اگر اينجور بود و خود شما وخانواده ايشون رو تأييد كرديد تحصيلات ديگه معناي واقعي خودش رو از دست مي ده در ضمن شغل ايشون رو هم شما نگفتيد و خدمت دوستاي ديگمون كه گفتند مشكلات كمر شكن آيا الان تمام جوانهاي تحصيلكرده ما سركار هستند ، خيلي از كساني كه در بازار كار هستند وشغل آزاد دارند الان وضع مالي بهتري نسبت به جوانان تحصيلكرده ما دارند.
در پايان تنها توصيه دلسوزانه من به خواهرمون اينه كه مهمترين معيار رو ايمان و مؤمن بودن ايشون قرار بدهند و بعد از اون اخلاق نيكو وحسنه انشاءالله كه با تحقيق و مطالعه بيشتر به نتيجه مطلوب نظرتون برسيد
خوشبخت و موفق باشيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)