سلام:
دوست عزیزم چند نکته به نظر من حائز اهمیت هست...
آشنایی در این محیط ها کار غلطی است.امروزه افراد در محیط کار یا اجتماع با هم آشنا می شوند و نتیجه ای از رابطشون نمی گیرن اونوقت شما برای آشنایی از یک محیط این چنین استفاده کردید....
در ادامه سن هر دوی شما خیلی کم است و این نمی تونه یک احساس کاملا منطقی باشه...یک پسر 21 ساله از لحاظ احساسی از یک دختر 20 ساله پایینتره و این در عالم پزشکی ثابت شده...ولی استثنا هم دارد.....
من می تونم حدس بزنم شما به چه چیزی فکر می کنید:شما در سنی هستید که دوست دارید مورد علاقه کسی باششد و این فرد در این محیط پیدا شده است.....و اکنون شما نمی خواهید بپذیرید که حتی این آقا اگر بر فرض علاقه ای هم به شما داشته و دفعه اول شما رو دیدهوحالا شاید نخواد و شما با معیاراش جور نبودید....اون وقتی از جانب شما اون ادامه ارتباط رو دیده به این نتیجه رسیده که شما با ادامه رابطه به همین صورت موردی ندارید و به خودش اجازه داده و از شما درخواست عکس کرده(امیدوارم با وقار رفتار کرده و عکستو نداده باشی)
ایشان اگر واقعا شما را برای زندگی بخواهد حاضر نیست با روح و آبرو و وقت شما بازی کند و چه بسا ادامه اصرار شما به این ارتباط که حتی قصذش هم معلوم نیست شما رو در نظر اون خیلی خیلی پایین بیاره....داشتن ارتباط به چه قیمتی؟؟؟؟؟
شما خوب فکر کن....گول این کارهای گهگاهی رو نخور....من مرد نیستم ولی اطرافم پسرهای زیادی رو دیدم که در خفا به افکار این دختران می خندند.....
دوست من از وقتت استفاده کن....فکر اونو کامل بیرون کن و اجازه بده اون نبودنت رو حس کنه....که اگر ببینه تو در دسترسش نیستی اگر قصدش پاک باشه تحمل نمی کنه و برای به دست آوردنت شاخ قولم می شکنه......اگر نکرد نمی خواد و شما با عرض پوزش خودتو سرکار گذاشتی ....
سرنوشت های این وبلاگ بخون...از اشتباهات درس بگیر...با خانواده ات دوست باش...برای خودت سرگرمی فراهم کن و سعی کن مراتب علمی و اجتماعی خودت رو بالا ببری و مطمئن باش حتما خدا روزی کسی رو برای تو پیش پات می ذاره که اصلا لازم نیست برای عشق ازش خواهش کنی چون اون قسمت توست..........
دوست عزیزم:
بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید