RE: قبل از اینکه به من خیانت کند, فهمیدم و .. به فکر طلاقم
عزیزم خیلی کیس عجیبی داری بیشتر به شوخی یا اشتباه شبیه تا واقعیت نمی دونم چقدر به این مساله اطمینان داری ولی اگه واقعا چنین چیزی وجود خارجی داشته باشه صد در صد مشکلیه که ریشه دار بوده و احتمالا چیزی نیست که برای اولین بار اتفاق افتاده باشه به هر حال چیزی که برای من عجیبه مشکل شوهرت نیست این نگرانیه که شما از جدایی داری از حرفاتون معلومه که هم تحصیلکرده اید و هم شاغل و در درجه دوم خدا رو شکر کنید که فرزندی ندارین اینا خودش بزرگ ترین هدیه هایی است که خدا به شما داده ظاهرا شما فقط کمبودها را می بینید و از اینهمه نعمت های خدا غافلید.
عزیزم برادر و بچه و........خیلی مهم نیستند اولا که کی گفته شما تو سنین بالاتر بچه دار نمی شین؟؟؟خدا رو شکر الان دیگه پیشرفت های پزشکی همه چی رو ممکن کرده همین الان دکتر زنانی که من همیشه پیشش می رم تو سن 39 سالگی بچه دار شده خدا رو شکر که بچه اش هم کاملا سالمه و ازدواج دوم هم داشته.......
این از مورد اول در مورد برادرتون عزیزم برادر هیچ نقشی تو زندگی خواهر نداره تازه الان خوبه وقتی ازدواج کنه که عملا تمام وقت و انرژیش مال خانوادشه این کاملا طبیعیه و اگه شما اینو نپذیری به مشکل بر می خوری پس فکر کمک همه رو کاملا از سرت بیرون کن ....
عزیز دلم یه کم زود داری تصمیم می گیری هر تصمیمی نیاز به زمان مناسب خودش داره این اصل مدیریته پس عجله نکن شما فرصت داری که مقدمات کارتو فراهم کنی امیدوارم تونسته باشم منظورمو به شما بفهمونم.........
من احساس می کنم یه کم نیاز داری اعتماد به نفستو تقویت کنی من راهشو نمی دونم چون روانشناس نیستم خودت برو دنبالش عزیزم..
ببخشید پر حرفی کردم امیدوارم زندگیت هر چه زودتر روال عادیشو پیدا کنه
[size=medium]بهترین راه برای پیش بینی آینده خلق آنست.[/size][size=large][/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)