به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 21

موضوع: دلم شكست

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 تیر 93 [ 20:39]
    سطح
    44
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 124
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

RE: دلم شكست

نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara1980
    سلام ، به نظر من که بایستی در دودان آشنایی خودمان رو واسه هر چیزی آماده کنیم، مگه جز اینه که در دوران آشنایی می خواهیم از تصمیممون مطمئن بشیم، پس نباید اون خانومو به باد انتقاد بگیریم به احتمال زیاد او نمی خواسته شما رو سرکار بذاره یا توسط شما شکست عشقیشو جبران کنه، بلکه می خواسته به خودش فرصت دوباره عاشق شدنو بده
    همین مساله ممکنه واسه شما هم پیش بیاد
    امیدوارم برای خودتون هم این مشکل پیش بیاد تا متوجه حرفتون بشید. این عین هرزگیه خانوم محترم! خیلی فرق هست بین اینکه دو نفر با هم به قصد آشنایی باشن تا اینکه یک نفر با چندین نفر همزمان بخواد اشنا شه. این خانوم مصداق ف ح ش ا ی غیر جنسی بوده. همین!!
    دوست خوبم چرا این قدر دو اتیشه می شین
    از حرفهای این دوستمون چنین برمیاد که این خانوم با جند نفر همزمان آشنا نشده بلکه بعد از برگشت نامزد یا دوست قبلیشون متوجه شدند که باز به ایشون علاقمند هستند، و این یعنی حق انتخاب داشتن
    در ضمن از اول این خانوم و ostadyoung با هم فقط قرار اشنایی برای ازدواج گذاشته بودند و قول و قراری بهم نداده بودند
    و زمانیکه بحث جدی شده این خانوم هم دیده که امادگی ازدواج باهاشونو ندارند و این نه توهین بوده و نه فحش
    باز تاکید می کنم که دوران اشنایی برای اطمینان از تصمیم و شناخت بیشتر از هم هست، اگر قرار بود تصمیمان را گرفته باشیم و بعد با هم اشنا بشیم که دیگر دوران آشنایی چه فایده ای دارد ، خوب از همان ابتدا کار را تمام می کردیم
    من نه قصد دفاع از این خانومو دارم و نه انتقاد از ایشونو، چون اطلاعات ما دربارشون خیلی کم هست اما بر اساس گفته های ostadyoung به نظر نمی اید که خواسته باشه سرکار بگذاره و شما اقای ostadyoung اگه لحظه ای احساساتتونو کنار بگذارین و منطقی فکر کنین می بینین که به شما هیچ بی احترامی نشده است
    امیدوارم که منظورمو گرفته باشین

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

ببینید خانوم سارا، شعور و شخصیت اولین چیزی هست که باید یک نفر برای خودش قائل باشد که این خانوم بی بهره بوده اند !دوران آشنایی دوران شناخت است و نه دوران محک زدن تفاوت میزان علاقه به کیس(case)های مختلف! بی شرمانه تر از این وجود ندارد که افراد ناخودآگاه و خودآگاه دیگران را بازیچه ی خویش قرار دهند.این خانوم وقتی در دوران آشنایی با شخص دیگری هستند نمی توانند یک مرتبه بگویند فلانی اون یکی اومد و من دیدم علاقم به اون بیشتر از توهست پس بای بای!! البته گویا این برای خانومها جا افتاده که چند نفر رو در آب نمک بخوابونند و بی شک جواب عادلانه ای از روزگار دریافت خواهند کرد!!

3. کاربر روبرو از پست مفید sorena_arman تشکرکرده است .

sorena_arman (شنبه 05 اردیبهشت 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 11 آبان 88 [ 09:51]
    سطح
    42
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 177
    دستاوردها:
    تشکرها
    112

تشکرشده 114 در 49 پست

Array

سلام به همه دوستان خوبم
    جناب اقای ostadyoung ابتدا از خدا میخوام ارامش عمیقی رو به قلب پاکتون هدیه کنه تا با ارامش با این قضیه کنار بیاید. من با نظر دوستم
    sorena_arman کاملا موافقم . این که شخصی رو وابسته خودمون کنیم و با دیدن موقعیت مناسبتر همه تعهدات رو زیر پا بذاریم کاملا غیر اخلاقی است و من مطمئنم این خانم روزی پشیمون خواهند شد و قطعا دیگه خیلی دیر شده نه ارزش و جایگاهی دارند و نه قلبی پذیرای محبتشونه. به نظر من بهترین راه ایجاد ارتباط قلبی بسیار محکم با خداست . ارامشی تو دلتون بوجود میاد که به عمل اون خانم به دید نعمت الهی نگاه میکنید . چون علاقه این چنینی برای تداوم زندگی هیچ ارزشی نداره . امیدوارم به زودی خبر کسب ارامش عمیق قلبی تون رو در همین تاپیک به همه مون اعلام کنید...

ولی یک گلایه از دوست خوبم sorena_arman
    این عادلانه نیست در مورد تمامی دختران اظهار نظر کنیم . فرمودند :(( البته گویا این برای خانومها جا افتاده که چند نفر رو در آب نمک بخوابونند و بی شک جواب عادلانه ای از روزگار دریافت خواهند کرد!! ))
    یا رب نظر تو بر نگردد

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 16 فروردین 88 [ 11:57]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

آقا محمد عزیز سلام
    اینجور اتفاقا برای خیلی ها پیش میاد، مهم اینه که در این فراز و نشیب های زندگی پخته بشیم و به قول دوستمون به نیمه پر لیوان نگاه کنیم و بخاطر بالا رفتن ظرفیت و تحملمون، شناخت عمیق ترمون، ........ و از همه مهمتر نزدیکی بیشترمون به خدا، شکرش کنیم.
    در هرحال توکل به خدا بهترین راهه که باعث میشه (در کنار اینکه سعی میکنیم بهترین و عاقلانه ترین تصمیمات رو با مشورت دیگران بگیریم) بدونیم که همیشه حکمتی در کار هست و نتیجه هر چی باشه صلاحی درش هست.
    با مواردی که شما گفتین معتقدم خداوند دوستون داشته که این وصلت صورت نگرفته، فکرشو از سرتون بیرون کنید و به آینده خوشبین باشین، موفق باشین :D

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 شهریور 88 [ 20:23]
    سطح
    37
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    تشکرها
    22

تشکرشده 22 در 17 پست

Array

سلام دوست عزيز
    اون خانوم لياقت احساس پاك شما رو نداشتن...........براتون متاسفم و براتون آرزوي آرامش ميكنم........
    ولي دوست خوبم شما ديگه نبايد حتي به ايشون فكر كنين چه برسه به اينكه منتظرش باشين تا يه روزي دوباره به سمتتون برگرده............حتي اگه روزي هم برگشت شمايين كه اين بار نبايد به ايشون پاسخ مثبت بدين..........آيا غير از اينه كه ايشون اشك وآه و رنج شما رو بعد از جدايي ديدن و فقط در كمال نامردي گفتن :" حلالم كن من عاشق كسي ديگه اي هستم" ......واااااااي خداي من اين ديگه آخرشه!!!!!!!!!!......... حالا نوبتي هم كه باشه نوبت شماست...................سعي كن عشقت رو تو وجود شخص ديگه اي پيدا كني .......شخصي كه معنيه وفاداري و عشق و محبت رو بفهمه............
    حالا فكرشو بكن اگه ازدواج كرده بودين و بعد اين دختر روي واقعيه خودشو نشون ميداد اون موقع بود كه ديگه..................
    **** اميدوارم هر چه زودتر آرامش به قلب و دل پاكتون برگرده****
    هر كس به طريقي دل ما ميشكند
    بيگانه جدا دوست جدا ميشكند
    بيگانه اگر ميشكند حرفي نيست
    من در عجبم دوست چرا ميشكند!!!!!!!!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 12 بهمن 88 [ 23:06]
    سطح
    33
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 31
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

[/color][color=#000000][quote=sara1980]
    نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara1980
    سلام ، به نظر من که بایستی در دودان آشنایی خودمان رو واسه هر چیزی آماده کنیم، مگه جز اینه که در دوران آشنایی می خواهیم از تصمیممون مطمئن بشیم، پس نباید اون خانومو به باد انتقاد بگیریم به احتمال زیاد او نمی خواسته شما رو سرکار بذاره یا توسط شما شکست عشقیشو جبران کنه، بلکه می خواسته به خودش فرصت دوباره عاشق شدنو بده
    همین مساله ممکنه واسه شما هم پیش بیاد
    امیدوارم برای خودتون هم این مشکل پیش بیاد تا متوجه حرفتون بشید. این عین هرزگیه خانوم محترم! خیلی فرق هست بین اینکه دو نفر با هم به قصد آشنایی باشن تا اینکه یک نفر با چندین نفر همزمان بخواد اشنا شه. این خانوم مصداق ف ح ش ا ی غیر جنسی بوده. همین!!
    دوست خوبم چرا این قدر دو اتیشه می شین
    از حرفهای این دوستمون چنین برمیاد که این خانوم با جند نفر همزمان آشنا نشده بلکه بعد از برگشت نامزد یا دوست قبلیشون متوجه شدند که باز به ایشون علاقمند هستند، و این یعنی حق انتخاب داشتن
    در ضمن از اول این خانوم و ostadyoung با هم فقط قرار اشنایی برای ازدواج گذاشته بودند و قول و قراری بهم نداده بودند
    و زمانیکه بحث جدی شده این خانوم هم دیده که امادگی ازدواج باهاشونو ندارند و این نه توهین بوده و نه فحش
    باز تاکید می کنم که دوران اشنایی برای اطمینان از تصمیم و شناخت بیشتر از هم هست، اگر قرار بود تصمیمان را گرفته باشیم و بعد با هم اشنا بشیم که دیگر دوران آشنایی چه فایده ای دارد ، خوب از همان ابتدا کار را تمام می کردیم
    من نه قصد دفاع از این خانومو دارم و نه انتقاد از ایشونو، چون اطلاعات ما دربارشون خیلی کم هست اما بر اساس گفته های ostadyoung به نظر نمی اید که خواسته باشه سرکار بگذاره و شما اقای ostadyoung اگه لحظه ای احساساتتونو کنار بگذارین و منطقی فکر کنین می بینین که به شما هیچ بی احترامی نشده است
    امیدوارم که منظورمو گرفته باشین
    دوست خوبم سارا آخرين صحبت هاي كه من با ايشون داشتم دقيقا اينجا نقل مي كنم به ايشون گفتم همون طور كه من اين حق و داشتم كه از تو خاستگاري كنم تو هم اين حقو داشتي كه منو قبول نكي فقط نحوه ي بيانت خيلي تلخ بود. دوست خوبم به نظر من2 نفر تو مرحله ي شناخت و آشنايي اگه تو تصميمي كه گرفتن مرددن نبايد احساسات طرف مقابلشونو به بازي بگيرن من خودمو مثال ميزنم بر فرض بعد اين ماجرا من با فرد ديگه اي جهت آشنايي و شناخت براي ازدواج ارتباط بر قرار مي كنم هيچ حرفيم راجب عشق قبلي خودم نمي زنم حتي تو روابطي هم كه با اين فرد دارم طوري رفتار مي كنم كه 1% هم احتمال جدايي وجود نداره بعد ايشون تو اين مدت كاملا به من وابسته ميشه بعد اين مدتم من بگم عشق صابقم برگشته حلالم كن هيچ كس نمي تونه جاي اونو بگيره توام خوش باشي (اين صحبت هارو هر كاري مي كنم نمي تونم فراموش كنم) [color=#FF0000] خواهشن منطقي جواب بديد اين از نظر شما حق انتخاب ؟؟؟؟؟؟ به نظر من كه آخر بي انصافيو خودخواهي.

دوست خوبم سارا آخرين صحبت هاي كه من با ايشون داشتم دقيقا اينجا نقل مي كنم به ايشون گفتم همون طور كه من اين حق و داشتم كه از تو خاستگاري كنم تو هم اين حقو داشتي كه منو قبول نكي فقط نحوه ي بيانت خيلي تلخ بود. دوست خوبم به نظر من2 نفر تو مرحله ي شناخت و آشنايي اگه تو تصميمي كه گرفتن مرددن نبايد احساسات طرف مقابلشونو به بازي بگيرن من خودمو مثال ميزنم بر فرض بعد اين ماجرا من با فرد ديگه اي جهت آشنايي و شناخت براي ازدواج ارتباط بر قرار مي كنم هيچ حرفيم راجب عشق قبلي خودم نمي زنم حتي تو روابطي هم كه با اين فرد دارم طوري رفتار مي كنم كه 1% هم احتمال جدايي وجود نداره بعد ايشون تو اين مدت كاملا به من وابسته ميشه بعد اين مدتم من بگم عشق صابقم برگشته حلالم كن هيچ كس نمي تونه جاي اونو بگيره توام خوش باشي (اين صحبت هارو هر كاري مي كنم نمي تونم فراموش كنم) خواهشن منطقي جواب بديد اين از نظر شما حق انتخاب ؟؟؟؟؟؟ به نظر من كه آخر بي انصافيو خودخواهي.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 آذر 88 [ 22:18]
    سطح
    36
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    تشکرها
    98

تشکرشده 100 در 62 پست

Array

گفتنی ها رو سورنا جان گفت.........فقط نکته اینکه خیلی هم باید خوشحال باشی که دست همچین موجود فاسدی قبل از ازدواج برات رو شد........وگرنه!.......به هرحال همچین دختر!!ی لیاقت فکر کردنم نداره.....همین بس که شما براش یه بازیچه ای بیش نبودی!......

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 اسفند 89 [ 17:38]
    سطح
    38
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    تشکرها
    56

تشکرشده 56 در 35 پست

Array

هر وقت تركت كردن بدون با تو بودن لياقت ميخواد،
    اين جمله رو همتون شنيديد،
    پس خودتو عشقه،بيخيالش شو،لياقتت بهتر از اينهاست
    اميدت به حق باشه،
    همين و بس

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 فروردین 90 [ 21:24]
    سطح
    39
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 102
    دستاوردها:
    تشکرها
    29

تشکرشده 29 در 9 پست

Array

مطئناً شما هم از اينكه همين الان اون خانم ياد عشقش افتاد به جاي دو روز ديگه، خوشحاليد . ولي به قول شما اون حق نداشت احساسات شما رو به بازي بگيره... منم ميگم حق نداشت ...
    اگر از عمد براي وقت گذروني و تجديد روحيه اين كار رو كرده باشه ، مطمئن باش خدا يه جايي تو زندگيش بهش نشون ميده كه اشتباه كرده...
    ملي شما بيا براي آرامش خودت هم كه شده ببخشش، يعني اين طوري فكر كن كه اونم دست خودش نبوده، اول فكر كرده عاشق شماست(كه اين براي يك فرد شكست خورده ميتونه اتفاق بيفته، خوشحال بشه كه يكي دوستش داره) ولي بعد اتفاقاتي بيفته كه بفهمه اشتباه كرده، اين وسط قرباني عواطف شما بوديد ...
    بهش به صورت تجربه نگاه كنيد

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 31 مرداد 88 [ 09:29]
    سطح
    37
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

فقط زمان میتونه دل شکسته رو ترمیم کنه امیدوارم حالتون به مرور زمان بهتر بشه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)