گل یاس عزیز از اینکه رویا و تخیلات میان به سراغت نباید ناراحت باشی برعکس خوشحالم باش ....این نشون میده که تو ذهن خلاقی داری....
همه کارای بزرگی که انجام شده مثل اختراعات و..... همه از تخیلات بشر سرچشمه گرفته... نمونش رفتن انسان به فضا
پس اصلا ناراحت نباش .......کاری که تو باید بکنی اینه که به رویاهات جهت بدی و تو جهت صحیح پرورششون بدی
مثلا اگه تو خیالت تو یه دانشجوی موفق تو یه رشته و دانشگاه خوب هستی سعی کن اینو واسه خودت تبدیلش کنی به یه هدف و بعد به دنبال مسیری باشی که تو رو به اون هدف برسونه.....پیش خودت بگو تا کی باید تو خواب وخیال چیزی باشم که دوست دارم درحالیکه میتونم با یادگیری یه سری مهارت و البته اراده و پشتکار قوی رویاهامو به واقعیت تبدیل کنم....انسان قابلیت های زیادی داره و کارای زیادی ازش برمیاد
شاید برای هر انسانی اونقدر فرصت نباشه که بتونه به تموم خواسته هاش برسه ولی اونقدر فرصت وجود داره که به مهمتریناشون برسه پس اول از همه از خدا کمک بگیر و شروع کن ...اهداف زندگیت رو مشخص کن و اونارو به سه دسته بلند مدت ..میان مدت و کوتاه مدت تقسمشون کن ....اول برو سراغ اهداف کوتاه مدت ...برای شروع کار لازم نیست اهدافی رو درنظر بگیری که رسیدن بهش سخت باشه
مثلا میتونه این باشه که سعی کنی شبا کمتر داستان بسازی و به جاش به این فکر کنی که چه طوری میتونم یه فرد موثر باشم یعنی چه کارایی بکنم خوبه تا پیش خودم احساس رضایت بکنم...لازم نیست کارای شاقی باشه از کارای خیلی کوچولو و پیش پا اقتاده شروع کن مثلا اینکه سعی میکنم تو این هقته یک ساعت کمتر تلویزیون نگاه کنم بعد تو هقته بعد سعی کن به جای این یه ساعت یه کار مفید انجام بدی مثلا لغت زبان حفظ کنی و....یه چیزایی شبیه این .....دیگه بستگی به برنامه تحصیلی و زندگیت داره اینا رو به عنوان مثال گفتم
از همین هدفای کوچک شروع کن ...خودت می بینی که انجام همین کارای گوچیک چه قدر بهت احساس خوشحالی میبخشه ..و تورو ترغیب میکنه تا این کارو ادامه بدی و اونوقته که خود به خود تلاشت واسه رسیدن به اهداف بزرگتر بیشتر وبیشتر میشه تا اینکه تعیین هدف وتلاش واسه رسیدن بهش برات میشه یه عادت .....و کاری هم که برات عادت بشه کم کم میشه بخشی از وچودت و شخصیتت....و کم کم تبدیل میشی به یه ادم کارامد و موثر که هیچ مشکلی مانعش نیست چون میتونی تمام موانع رو از سر راهت برداری

علاقه مندی ها (Bookmarks)