شماره جديدمو فقط همون هم رشته اي داشت. كل اين ماجراها حدود4-5 ماه طول كشيد .اين ماجراها حدود ارديبهشت 87 تموم شد بعد از اون كار من گريه شده و توبه مي كردم . با بوجود اومدن اين مسائل من افت تحصيلي شديدي پيدا كردم و از لحاظ روحي حالم خيلي بد بود و يك بيماري دامنگير من شد كه هنوزم باهاش دست و پنجه نرم مي كنم بيماري غير قابل درماني نيست ولي من خودم نمي خوام درمان بشم . و مسائل خانوادگي از همون لحظه اي به دنيا اومدم وجود داشته و داره. طوري كه امشب دوباره اين مسائل جدي شد و الان چشام پراشكه. . قبل از 20 سالگيم پدر و مادرم تمام خواستگارمو رد ميكردن ولي حدود اولاي 87 خواستگاري داشتم كه خيلي كامل بود . و تقريبا همه كارا داشت خوب پيش ميرفت ولي يك دفعه من زدم زير همه چي و بخاطر گناهانم و اينكه خواستگارم گناه داره و خيلي پاكه جواب منفي دادم. بعد از اونم هركي خواستگاري ميكرد الكي جواب رد ميدادم با اينكه موقعيتهاي خوبي داشتن و بخاطر رد كردن خواستگارام از سوي همه مورد سرزنش قرار مي گرفتم. من چطور مي تونم با اين همه گناه با يك انسان پاك ازدواج كنم؟؟؟؟؟اصلا من حق زندگي ندارم. بعد از تمام شدن اين ماجراها مدام به مسجد ميرفتم و توبه مي كردم تا جايي كه چشام هميشه اشك آلود بود و حال خوبي نداشتم. خونه هيچ كي نميرفتم . تفريح نميكردم. درسامو ول كرده بودم و براي آخر ترم ميذاشتم . يعني خدا با اين همه گناه آبروي منو چه تو اين دنيا و چه تو اون دنيا ميبره؟ خدا ارحم الراحمينه ولي چقدر ؟ اونقدر كه منو ببخشه؟ دوباره اسفند 87 يك مزاحم زنگ زد و مي خواست باهام اشنا بشه خيلي سمج بود من مدام ردش ميكردم تا اينكه جوابشو دادم و اون بهم گفت من قصد ازدواج دارم البته چن وقت ديگه منم بهش گفتم اگه ميخواي ازدواج كني يا حالا يا هيچ وقت. يكبارم همديگرو ديديم. بعدشم خواسته هاي شيطانيشو شروع كرد و من باهاش قطع ارتباط كردم ولي اون منو تهديد كرد گفت اگه تا چند وقت ديگه بهام ازدواج نكني آبروتو ميبرم . منم گفتم مي خوام با يكي ازدواج كنم اون گفت اگه اون موقعي كه من خواستم ازدواج كنم و تو ازدواج نكرده باشي و باهام ازدواج نكني آبروتو ميبرم . حالا موندم چيكار كنم؟ توي فاميل و غريبه خواستگار دارم ولي بخاطر گناهام دلم راضي به ازدواج نميشه . نميدونم چيكار كنم. من نمي خوام با اين آقا ازدواج كنم/. تو رو خدا لعنتم نكنين فقط برام دعا كنين تا خدا و بنده هاش منو ببخشن . بهم بگين من حق زندگي دارم؟ با اين همه گناه ميتونم ازدواج كنم؟ و اينكه آيا خدا منو بخشيده و مي بخشه ؟ و توي اين دنيا و اون دنيا آبرومو نميبره ؟ من حاضرم تو اين دنيا تاوان كارامو بدم ولي آبرو نره. سرزنش و لعنتم نكنين. راهنماييم كنين!!!!
يا لطيف ارحم عبدك الضعيف