سلام خانم جهانگردعزیز ،ورودت را به تالار همدری خوش امد می گویم .
امید وارم بتونیم با شما دوست جدید همدردی کنیم .وقدمی کوچک در حل مشکلتان بردارم.
این حق شماست که کسی را دوست داشته باشی وبخواهی در کنار او خوشبخت باشی.
تو میتونی بهترین انتخاب را داشته باشی تا در کنار او به ارامش برسی .
بدان خدا تو را خیلی دوست داشته که الان متوجه این موضوع شدی نه چند سال دیگه .
شاید...شاید پیش خودت فکر کنی کاش این موضوع برای من اتفاق نمی افتاد(عزیزم این جور مسائل و...واقعیت زندگی ما انسانها میباشد ما باید واقعیتها را بپذیریم )وحتی شاید بگوئی چرا الان متوجه این موضوع شدم (خداوند این موضوع را الان برای شما روشن کرده تاخودت فکر کنی ومسئولیت تصمیمت را بپذیری.)
من فکر میکنم این اقا کار عاقلانه ای انجام داده .او نیز به تو علاقه مند هست همانطور که خودت در نوشته هایت نوشته بودی این اقا قبل از مطع شدن از بیماریشون به قصد ازدواج با شما رابطه داشته اند .وقطع این رابطه صرفا مربوط به بیماری ایشون میباشد ،شاید قصد این اقا این میباشد که شما تصمیم خودتون رو ازادانه بگیرید(از روی منطق نه احساس)واقعا به این اقا باید حق داد چون به خاطر حس مسئولیت نمیخواهند حق زندگی(خوشبخت بودن در کنار فردی دیگر)را از دختری بگیرند .
همانطور که neda-ghazal گفت واقعا ازدواج با چنین شخصی نیاز به صبرو تحمل وگذشت زیادی داره.
اینکه الان بگوئی من هم چیز را تحمل میکنم من او را دوست دارم ایا بعد ها در زندگی مشترک با وجود مشکلات واقعا تحملش را داری ؟
ایا واقعا بعدها میتونی از بعضی خواسته هایت به خاطر همسرت بگذری ؟
شاید بیماری او طوری باشه که او توان کارهای سنگین وزیاد را نداشته باشه ؟
ایا الان فرد صبور وپر تحملی هستی ؟
ایا تمام عواقب این بیماری را با در نظر گرفتن شرایط روحی خودت بررسی کرده ای ؟
اگر می تونی از پس این ازدواج برایی وتصمیم نهایی را گرفته ای خوب بسم الله وبه خدا توکل کن .
وهمچنین قسمت پایانی سخن اقای گرد افرید نکات مهمی دارامیباشد.(داشتن اگاهی وعدم داشتن حس ترحم)
واما نکته دیگر اینکه شما در صحبتهایتان گفته بودید که این اقا ناراحتی قلبی مادر زادی (مادر زادی)دارند،شما میدانید که در این قبیل بیماریها میتواند به صورت ارثی به نسل هلی بعدی منتقل شود و احتمال این نیز میرود که فرزند یا فرزندان این اقا نیز دچار این بیماری شوند .
در این راه از خدا وائمه یاری بخواه تا کمکت کنند. از خدا بخواه بهترین راه را جلوی پایت قرار دهد وهر انچه که بهتر به صلاحت هست همان را مقرر کند.خداوند بهترین یاور بندگانشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)