به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 88

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 30 اسفند 87 [ 13:11]
    سطح
    35
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 9 در 6 پست

Array

RE: میخوام ازدواج موقت کنم، چجور با خانواده مطرح کنم؟!!!

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
    البته شما با همه با همین ادبیات صحبت میکنید. اما من نمیخوام بحث و شخصیش کنم. اینجا تو این تاپیک موضوعی ارایه شده و همه آزادن که نظرشونو بگن و اتفاقا مناظره ای درسته که تاب موافق و مخالف رو با هم داشته باشه. بنده در بحثهای قبلی با استناد به قرآن حرف زدم. و اینجا هم به قرآن اشاره کردم . ببینید اسلام یکیه و اختلاف سنی و شیعه و آنهمه فرقه های مختلف اعم از حنفی, مالکی, شافعی, شیعه اثنی عشری, هفت امامی و... همه و همه اختلافشون سر همین تفاسیر و تعابیر مختلف از اسلامه حالا کدومش به اسلام original پیغمبر نزدیکه؟ خدا میدونه. ما که شیعه هستیم میگیم شیعه و اونای دیگه هم همینطور. اما اگه فقط قرآن رو مد نظر قرر میدادند و نه آنهمه روایات و احادیث حقیقی و غیر حقیقی اینهمه اختلاف هم پیدا نمیشد.از قرآن که بخوایم بگیم هیچ کجاش کوچکترین اشاره ای به بحث صیغه نکرده. حالا آقایونی که این فتوا رو دادن از کجا به این اصل رسیدن الله اعلم. بنده کی باشم که بخوام نعوذ بالله حلال خدا رو حروم و یا حرام خدا رو حلال کنم. فقط دلم نمیحواد عین گوسفند سرمو بندازم پایین و هر کی هر چی به اسم اسلام به خوردم داد در بست قبول کنم. ما در قرآن در باب چند همسری, ارث, دیه, قصاص, شراب, رباَ, مهریه, طلاق, ازدواج, زنا ,زنای محصنه و... تمام مسایل ریز زندگی حکم و دستور داریم حالا چی میشه که از صیغه هیچی نمیگه؟ آیا به صرف اینکه در صیغه دو طرف راضی اند حلالش میکنیم؟ خوب تو فحشا هم دو طرف راضی اند! نمیدونم واقعا! یادتونه؟ یه زمانی ویدیو حرام بود! اما حالا یه وسیله فرهنگیه! موسیقی! تکلیفش هنوز درست حسابی معلوم نیست!صیغه هم از همین قماشه. در صورتی که دستورات قرآن برای همه دورانها و برای همه افراد بشره.خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل

2. کاربر روبرو از پست مفید پرتو تشکرکرده است .

پرتو (شنبه 13 شهریور 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)