به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 اردیبهشت 88 [ 15:20]
    سطح
    40
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    140

تشکرشده 143 در 53 پست

Array

RE: دردودل جوان 19 ساله

سلام نقاب عزیز .

حالتون خوبه ؟

فکر میکنم علت انتخاب نام کاربریتون رو کشف کردم ! البته اینکه حدسم درسته یا نه رو نمیدونم !

کاملا شما رو درک می کنم ، تا مدتی پیش من هم به درد شما مبتلا بودم و نکته ی بسیار جالب اینجاست که وقتی همسن شما بودم موضوعی مثل همین تاپیک شما در یکی از تالار های گفتگو مطرح کرده بودم که راهنمایی بگیرم !
    من دچار این خطای شناختی بودم که باید بی عیب و نقص باشم ، کامل باشم و ... (هر چند که این رو بارها بهم گفتند) اما بعد فهمیدم که اینطوری باید طوری باشم که همه تاییدم کنند که کاری غیر ممکنه . البته محیط هم بی تاثیر نبود . موقعی که فقط 20 سال داشتم مربی گری رشته ای رو به عهده گرفتم که اسمش رو تریلی نمیکشه ! زمان گذشت و معروف شدم . چون میدونستم نگاه های زیادی بهم دوخته شده و جامعه انتظارات زیادی ازم داره ... خیلی روی خودم کار کردم اما بالاخره متوجه شدم که من هم یک انسانم . نقاط قوت و ضعف دارم . هیچ کس کامل نیست و من هم نباید خودم را در چشم دیگران انسانی بی عیب و نقص بنمایانم . الان هم از اینکه در مقابل شاگردانم به نقاط ضعفم اشاره کنم عبایی ندارم . چون احساس می کردم بعضی هاشون دارن از من یه آدم فوق طبیعی میسازن ! اما الان که خودم هستم (بدون نقاب یا persona) خیلی راحتم و قضاوت دیگران اهمیت گذشته اش رو از دست داده . الان خیلی راحت با شاگردام شوخی میکنم ، میگم من این مشکل رو دارم (البته به شکل نامعقول این کار انجام نمیدم ، بلکه ملاحظاتی رو در نظر میگیرم) و ...
    به نظرم خوندن مطلب زیر بسیار مفید باشه :
    http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=6009

خوندید ؟! بسیار خوب ! ادامه میدیم !
    فکر میکنم این کودک درون شماست که صداش دراومده و برای نشون دادن خودش میدون میخواد ! فکر میکنم مبحث کودک ، والد و بالغ از دکتر اریک برن (مبدع روانشناسی تحلیل تبادلی یا میان فردی) رو در درس روانشناسی شخصیت خونده باشید . اگر هم تا حالا نخونده اید ، مقالات زیر به شما کمک خواهند کرد :
    http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_content.asp&P1N=ContentID&P1V= 231
    http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_content.asp&P1N=ContentID&P1V= 232
    اینکه ما این مهارت رو داشته باشیم بین این سه تا (حالت کودک ، والد و بالغ) بتونیم سوئیچ کنیم و به اختیار خودمون روی هر کدوم مانور بدیم ، میتونه خیلی خوب باشه ! برای مثال از حالت بالغ به کودک سوئیچ میکنیم و دوباره به بالغ برمیگردیم :
    مراسم عروسیه ، جناب نقاب که خیلی مودبانه نشسته و با اطرافیانش صحبت میکنه (حالت بالغ) بلند میشه و با حرکات موزونش (!) هنرنمایی (!) میکنه ! (حالت کودک) همون جا یه لحظه چند نفر که زیاده روی کردن مراسم رو به هم میزننن و نقاب به شکلی منطقی موضوع رو بررسی میکنه که باید اینجا چیکار کرد ؟! زود از بزرگتر های مجلس کمک میگیره و اون ها رو از محیط دور میکنه تا مراسم به هم نخوره (حالت بالغ) و ...

حله ؟!

یه سوال که خیلی دوست دارم جوابش رو بدونم :

شما بیشتر جذب دختر های شیطون و پر جنب و جوش و با کودک قوی نمیشید ؟ :;)D

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 اردیبهشت 88 [ 15:20]
    سطح
    40
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    140

تشکرشده 143 در 53 پست

Array

RE: دردودل جوان 19 ساله

نقل قول نوشته اصلی توسط ASRIN GOZALI
    فکر میکنم مبحث کودک ، والد و بالغ از دکتر اریک برن (مبدع روانشناسی تحلیل تبادلی یا میان فردی) رو در درس روانشناسی شخصیت خونده باشید .
    البته معذرت میخوام ، اینجا اشتباه کردم و تصحیحش میکنم : تا حالا تو هیچ کتاب نظریه و یا روانشناسی شخصیت چنین چیزی رو ندیدم (شاید هم باشه و من اون منابع رو نخونده باشم) ، بلکه در کتاب های نظریه های روان درمانی و یا نظریه های مشاوره این مبحث رو دیدم (در تمام منابع نظریه های روان درمانی و یا نظریه های مشاوره که بنده خوندم این نظریه بررسی شده بود) .
    (خجالت)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)