با عرض سلام خدمت دوست عزيز ( صابر جان گل و گلاب) درست گفتم صابر؟!!
صابر جان من تا حدود زيادي مي تونم موردي رو كه مطرح كردي درك كنم ، چون تقريبا خود بنده هم در همچين محيطي رشد كرده ام و از ابتداي نوجواني معمولا دوستانم كسايي بودن كه بزرگتر از خودم بوده اند و اخلاق و رفتار و منش بزرگترهاي خودم رو بيشتر مي پسنديدم شايد باور نكني ولي بهترين دوست دوران زندگي من حدود 9 سال از خودم بزرگتره من از دوران نوجواني از طريق مسجد محله با ايشون دوست شدم و خود همين دوستي باعث شد تا خيلي از رفتارهاي همسن و سالان خودم برام قابل درك نباشه و كلا اون شيطنت و بازيگوشي رو كه بايد طبق اقتضاي سنم مي داشتم رو در اون ايام نداشتم و بيشتر رفتارهام رو از اون دوستم الگوبرداري مي كردم ، در عين حال اون دوستم چون خيلي برخورد سنگين و مودبانه اي داشت و كمي هم خشك بود اون به قول خودش از من تاثير گرفته بود و تا حدودي بذله گو وشوخ طبع شده بود ، به هر حال در روابط اينچنيني دو طرف هم از خصوصيات هم تاثير مي پذيرن ، بنده ذاتا انسان شوخ طبق و كسي بودم كه هميشه لبخند به لب داشتم اما بعد از آشنايي با اون دوستم ديگه زياد بازيگوشي نميكردم و سعي مي كردم طوري رفتار كنم كه حداثل چهار پنج سال بزرگتر از سنم نشون بدم بگذريم ....،الان اون دوستم دوتا بچه هفت ساله داره دو قلو داره ( خداحفظشون كنه ) و تا حدودي از هم دور شديم اما باز هم به ياد خاطرات اون دوران هميشه وقتي همديگه رو مي بينيم خيلي صميمي و گرم و مثل دوتا برادر هستيم . صابر جان در مورد موضوعي كه مطرح كردي بهت توصيه مي كنم اگه مي خواي از اين احساسي كه الان داري يه كم دور بشي ، سعي كن نقش شادي رو در زندگيت پررنگتر كني ، شوخ طبعي همراه با متانت و عفت كلام - داشتن دوستان شادابي كه در عين حال ادب و نزاكت رو هم رعايت مي كنند هم مي تونه مناسب باشه - همچنين ايجاد فضايي صميمي بين اعضاي خانواده ( با بذله گويي مؤدبانه - تعريف و تمجيد از اعضاي خانواده - گفتگوي صميمانه - تعريف خاطره و داستان در كنار اعضاي خانواده و دوستان و ....) مواردي هست كه باعث افزايش روحيه و احساس شادابي و لذت از زندگي ميشه اگه فرصت شد بازم در اين مورد صحبت مي كنيم دوست عزيز و گرامي