نوشته اصلی توسط
ani
مهر مرد به همسرش قیمت ندارد .
همانطور که مهر مادری و شیری که به فرزند و پاره جگرش می دهد قیمت ندارد و به نظر من هم که یک زن هستم این قوانین قرو ن وسطی ای هستند و باید مورد بازنگری قرار گیرند .مگر یک مادر شیری که به بچه اش می دهد با انگیزه کاری و مالی این کاررا می کند یا از سر عشق و محبت ؟!
هر قانونی که به خوردمان دادند که نباید قبول کنیم آن هم قوانینی که در حد یک انگل و آویزان زن را و شان و مقامش را پائین می آورد .
این قوانین درشَان جامعه زنان نیست . چرا این جوری فکر نمی کنید که زن موجود توانا و قدرتمندی است که خودش می تواند از پس مخارج زندگی بر بیاید ؟!
چلاق که نیستیم منتظر باشیم یک مردی از راه برسد تا او را سر کیسه کنیم آن هم به خاطر عشق و علاقه ؟! یعنی مرد و همسفر راه زندگی خود را باید از هر چی عشق و عاشقی است متنفر کنیم ؟! این مرد چه ارزشی برای زندگی ما می تواند داشته باشد ؟! یک مرد متنفر که با این قوانین جبری قادر به همراهی ما نیست . پول چی را می خواهیم بگیریم ؟! اینکه ما را دوست دارد یا پول اینکه از قیافه ی ما متنفر است ؟!
کدام پول مهریه ای را دیده اید که پرداخت شده باشد و پر برکت هم باشد !
اگر قوانین اینجوری بود که ما باید به مردان شیر بها و مهریه می دادیم چه حالی می شدیم ؟! حالی تماشایی و تفکراتی به مراتب جالب تر از سورنا به عنوان نماینده مردان . اینطور نیست ؟!
هر کس تا هر زمان با هم زندگی کرد صد آفرین و هر روز هم تصمیم گرفتیم با هم زندگی نکنیم چه پولی باید پرداخت شود ؟! کم در جامعه بین المللی زنان موفق و پر درآمد داریم ؟! چرا نمی خواهیم مثل آنها باشیم ؟! چرا فکر می کنیم این قوانین زن را در حد یک انگل پائین می آورد که باید حتما مردی باشد و مخارج او وفرزندانش را تامین کند . چه کسی گفته که مرد باید کار کند و زن بخورد ؟! به من که واقعا بر می خورد کسی اینجوری به من و فرزندانم نگاه کند .
حرفهای سورنا هم کاملا درست است وقابل تامل است . برای اینکه بهتر حال و روز مردان را در مقابل قوانین اینچنینی در یابیم کافی است یک سوزن به خود بزنیم و یک جوالدوز هم به مردها .
علاقه مندی ها (Bookmarks)