به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 04 آذر 90 [ 02:02]
    سطح
    45
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

RE: آیا مواردی هست که به زن مهریه تعلق پیدا نکند ؟؟؟؟خواهشا" هر کسی م

نقل قول نوشته اصلی توسط ani
    مهر مرد به همسرش قیمت ندارد .

همانطور که مهر مادری و شیری که به فرزند و پاره جگرش می دهد قیمت ندارد و به نظر من هم که یک زن هستم این قوانین قرو ن وسطی ای هستند و باید مورد بازنگری قرار گیرند .مگر یک مادر شیری که به بچه اش می دهد با انگیزه کاری و مالی این کاررا می کند یا از سر عشق و محبت ؟!

هر قانونی که به خوردمان دادند که نباید قبول کنیم آن هم قوانینی که در حد یک انگل و آویزان زن را و شان و مقامش را پائین می آورد .

این قوانین درشَان جامعه زنان نیست . چرا این جوری فکر نمی کنید که زن موجود توانا و قدرتمندی است که خودش می تواند از پس مخارج زندگی بر بیاید ؟!

چلاق که نیستیم منتظر باشیم یک مردی از راه برسد تا او را سر کیسه کنیم آن هم به خاطر عشق و علاقه ؟! یعنی مرد و همسفر راه زندگی خود را باید از هر چی عشق و عاشقی است متنفر کنیم ؟! این مرد چه ارزشی برای زندگی ما می تواند داشته باشد ؟! یک مرد متنفر که با این قوانین جبری قادر به همراهی ما نیست . پول چی را می خواهیم بگیریم ؟! اینکه ما را دوست دارد یا پول اینکه از قیافه ی ما متنفر است ؟!
    کدام پول مهریه ای را دیده اید که پرداخت شده باشد و پر برکت هم باشد !
    اگر قوانین اینجوری بود که ما باید به مردان شیر بها و مهریه می دادیم چه حالی می شدیم ؟! حالی تماشایی و تفکراتی به مراتب جالب تر از سورنا به عنوان نماینده مردان . اینطور نیست ؟!

هر کس تا هر زمان با هم زندگی کرد صد آفرین و هر روز هم تصمیم گرفتیم با هم زندگی نکنیم چه پولی باید پرداخت شود ؟! کم در جامعه بین المللی زنان موفق و پر درآمد داریم ؟! چرا نمی خواهیم مثل آنها باشیم ؟! چرا فکر می کنیم این قوانین زن را در حد یک انگل پائین می آورد که باید حتما مردی باشد و مخارج او وفرزندانش را تامین کند . چه کسی گفته که مرد باید کار کند و زن بخورد ؟! به من که واقعا بر می خورد کسی اینجوری به من و فرزندانم نگاه کند .

حرفهای سورنا هم کاملا درست است وقابل تامل است . برای اینکه بهتر حال و روز مردان را در مقابل قوانین اینچنینی در یابیم کافی است یک سوزن به خود بزنیم و یک جوالدوز هم به مردها .
    خانم ani همسر آینده ی من اگر مانند شما فکر کند به دلخواه خود مایل هستم که زندگی و تمام دارای ام را به نام او کنم زیرا این منش و نگرش شایسته ی بهترین هاست و این نوع نگاه به زندگی است که مهر مرد را به زن زیاد می کند نه مهریه. مهریه هر چه بیشتر باشد خشم و تنفر درونی مرد را زیاد می کند و به واقع مهریه بر خلاف نامش باعث بی مهری مرد می گردد. مردی که واقعاً دل در گرو همسر خود داشته باشد با جان و دل اموال خود را به نشانه ی ابراز عشق به او می بخشد.
    آیا می دانید که طبق قوانین اسلام اگر مردی بخواهد زنش را طلاق دهد و آن زن هنوز باکره باشد و رابطه ی جنسی برقرار نکرده باشد مشمول فقط نیمی از مهریه می شود؟ با کمی تفکر می توان به این نتیجه رسید که لااقل نیمی از مهریه بهای برقراری رابطه ی جنسی زن با شوهر خود است و همه می دانیم که چه کسانی در قبال این خدمت خاص پول دریافت می کنند. آیا زنان شایسته یا خواستار این برخورد ابزای اند؟
    مهریه قانونی پوچ و قرون وسطاییست و هیچ مردی از ته دل دوست ندارد بالاجبار به کسی حتی همسرش پول پرداخت کند. این موضوع وقتی شیرین است که خود مرد با توجه به عشقی که از همسر خود دریافت کرده در صدد جبران برآید و از اموال خویش هم در این راه مضایقه نکند. اجبار در هیچ کاری مورد پسند نیست.

2. کاربر روبرو از پست مفید wintersun77 تشکرکرده است .

wintersun77 (پنجشنبه 11 آبان 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)