سلام دوست عزیز و گرامی.
بنظر من سکوت شوهر شما معنای جز این ندارد که شما سکوت او را بشکنید و شما پیش قدم شوید...
بعضی از آقایان دیدگاه منفی نسبت به خانواده همسر خود دارند و این دیدگاه زمانی بیشتر می شود که رفت و آمد همسر به خانواده خود زیاد باشد بعضی از مردان اینگونه می پندارند که نقش و اهمیت و ارزش خانواده برای همسر بیشتر از ارزش آنان است... پس شما باید تلاش کنید این دیدگاه را از بین ببرید...
اول از همه به همسر خود بفهمانید که خانوادیتان در درجه دوم اهمیت دارند و تو از خانواده ام مهم تری.... می دانم و به تصمیم تو احترام می گذارم شاید خانواده من از دید تو مشکلی دارند اما می خوام به من بگی چه چیزی تو را نسبت به آنان بدبین کرده آیا رفتار آنان برایت غیرقابل تحمل است از چه کسی ناراحتی.....
بعد از حرف زدن با او آرامش خود را حفظ کرده و گفته هایش را تایید کنید و بگوید موافقم اما آنان هم پدر و مادر من هستند مگر تو می توانی پدر و مادر خود را فراموش کنی ..
به او بفهمانید و بگویید "پدرو مادر من همیشه از تو تعریف می کنند و خوشحالن دامادی مثل تو دارند او را متقاعد کنید اما بدون هیچ زوری در کمال آرامش...
بگویید آنقدر برایم مهم هستی که وقتی ناراحتی تو را نسبت به خانواده ام می بینم آشفته می شوم و عصابم بهم می ریزد.
امیدوارم همیشه در زندگی مشترک موفق باشید..