با سلام حامد جان :
من مثل دوستان دیگه امیدوارم که شما بتونید از پس این مشکل سربلند و خوشبخت بیرون بیاین اما چیزی که من از حرفای شما به نظرم رسید این بود که با این تفاسیر و عقایدی که شما گفتید شما از لحاظ فرهنگی با خانمتون متفاوتین و احتمالاً محیطی که شما دو تا توش بزرگ شدین هم شرایطش کاملاً متفاوت بوده... من فکر می کنم خانم شما هم همانند شما دچار این تضاد شخصیتی شده و فکر می کنه که نمی تونه در افکار و رفتار با شما به تفاهم برسه..او هم درست مثل شما تصور می کنه شماها از دو گروه جدا از هم بودین و حتماً ناراحته که چرا با تیپ شخصیتی مشابه خودش ازدواج نکرده...به نظر من اگر شما و خانمتون به زندگی مشترکتون و فرزندتون علاقه مند هستین تنها راه چاره سعی در تعدیل خواسته ها و به اشتراک رسوندن اوناست.. باید تلاش کنید خودتون رو علاقه مند به عقاید و طرز تفکر خانمتون نشون بدین. مطمئناً اون از اینکه از طرف شما تأیید نمیشه ناراحته..سعی کنید خودتون رو با اعتقادات او وفق بدین. او و تمایلاتش رو سرکوب نکنید. بهش نشون بدین که نظرات ، اعتقادات، و افکار اون براتون مهمه. بگذارید این ذهنیت که براش پیش اومده و تصور می کنه هیچ وجه اشتراکی با شما نداره به کلی پاک بشه....
امید وارم نتیجه بگیرید. با آرزوی خوشبختی شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)