سلام
بارها گفته ام، مردها اصلا پیچیده نیستن. و اصلا چیزهای پیچیده ای رو هم نمی خوان. این خانوما هستن که هی دنبال پیچیده کردن یا پیچیده دیدن مردهایند.
دوست عزیز santatian
نوشته بودی" من به عنوان يك مرد متاهل از خداوند باري تعالي آرزوي مرگ خود رو دارم. ايشالا بقيه انتظارات خانومم رو تو قبر جواب مي دم. "
چرا داداش؟
ببین، یک مرد بعد از ازدواج، قسمتی از زندگیش میشه زنش، بنابراین قسمتی از انتظاراتش رو از اون طلب می کنه و نه همشو. تنها قسمتی از انتظاراتش رو که براساس توجه به سازه روحی و جسمی زن بنا شده و نه بیشتر و اتفاقا زن هم دقیقا بر همین اساس خلق شده. یعنی برآوردن بالاترین درجه انتظار مرد توسط زنش، اتفاقا برای خانم بسیار شیرین و جذاب و لذتبخشه! اما یک زن ، وقتی ازدواج میکنه، مردش میشه همه چیزش. همه همه همه همه...چیزش! خب طبیعیه، از کسی که همه چیزته، همه توقعات رو هم داری! برای همینه که خانوما انتظار دارن شوهرانشون جواب همه مسایل رو توی آستین داشته باشن و برای تمام انتظارات اونها پاسخی در شان و شایسته ارائه کنن و خیلی کارها بکنن تا برای خانمشون همون شاهزاده سپیدپوش سوار بر اسب سفید باقی بمونن.
و صد البته که راه های بسیاری هست برای اینکه نظر و توقع هردوطرف برآورده بشه بدون اینکه فشار به مرد بیاد. اینجا دیگه هنر شوهره و بس که بتونه این موضوع رو مدیریت کنه .
مدیریت انتظارات خانمها خیلی ساده تر از اینهاست که بخواهی راجع بهش زیادی فکر کنی، چه برسه به اینکه بخاطرش آرزوی مرگ کنی.( من خیلی از راهکارهاش رو بلدم، خواستی بهت می گم!)
برادر متاهل تو:sedmammad

علاقه مندی ها (Bookmarks)