با کسب اجازه از کليه دوستان
ازدواج يک امريه که لازمش ارتباط قبلي نيست ولي اگر قرار است ارتباطي وجود داشته باشد لازمه اون داشتن يک هدف از قبل تعيين شده است.
ارتباط يک امر پسنديده ولازم براي انسان است چرا که از دوره ابتدائي مي گ.ييم انسان موجودي اجتماعي است ولي اين جمله را هيچ وقت درک نکرديم وبه تفسير آن نپرداختيم.
به نظر مي رسد نسبت به مسائل تا حدودي بد بين باشيد. اين شک وبد بيني هم لازمه يک زندگي موفق است اما نه تا آن حدود که باعث به وجود آمدن موانع ديگري شود. يک خوشحالي خوبي داريد واين مسئله را تبريک عرض مي کنم وآن هم نداشتن ارتباط ناجوري تا کنون. اما نبايد دراين ميان شما فقط وفقط به خاطر اين دلخوشي جلوي بسياري از فرصت هاي ديگر را گرفت.
خوب گوش دادن ومنطقي فکر کردن وتصميم صحيح گرفتن يک هنر است. انسان هر مطلبي را بايد بشنود. عاقلانه وبه در از هر احساسي ارزيابي کند . در مواردي به مشورت ونظر خواهي از ديگران بپردازد ويک تصميم عاقلانه اما قاطعانه بگيرد . وبر آن استوار باشد.
نوشته ايد فرصت هائي داشته وگذشته است . سعي کنيد در گذشته زندگي نکنيد. از گذشته پند بگيريد وبراي آينده خود برنامه ريزي کنيد.
ضمنا تحصيلا ت شما کامل است . و در عصر تکنولو|ي وارتباطات زندگي مي کنيم کمي امروزي تر فکر کنيد اما مواظب باشيد در پوستين فريبکارانه تکنولوژي امروزي گرفتار کرداب ها نشويد.
موفق باشيد








علاقه مندی ها (Bookmarks)