سلام:نه خسته:
بابا وقتي كه كسي خلع سلاح شدو اقرار كرد(واي چقدر سخته) كه اون رو ازدستش نمي گيرند و توي سرش نمي كوبند.
« ديگران را تشويق كن و هيچ وقت مورد انتقاد قرار نده»لطفا دقت كنيد داخل گيو مه است .پس سخن من نيست و ازكتاب (ايين دوست يابي )نوشته ديل كارنگي است. او ابتدا به اين اشاره مي كند كه ذهن از روي انتقاد كردن خالي شود .وگرنه توضيحات اين جمله رابرايتان مي فرستادم (نه از روي دلخوري و نپذيرفنتن انتقاد بلكه براي روشن شدن بحث)اخه من هم مثل شعر شما مطلبم را نيمه كاره فرستادم پس انتقاد شما وارد است .

اگر بخواهي عيوبت را اصلاح كني و يا اينكه خودت هم بتواني ديگران رامورد انتقاد قرار دهي وانها بپذيرند پس بايد انتقاد را پذيراباشي" !!!دوست نكته سنج منظورمن اين بودكه هر عملي عكس العملي دارد يعني هر طور رفتار كني همانطور رفتار مي كنند منظورم تحميل كردن نبود .خوب انتقاد حسنهايي هم دارد كه اگر درست و به موقع باشد رشد و سعادت برايمان در پي خواهد داشت.
چرا شما چيزها را طور ديگرتفسير ميكنيد هرچه پسوندو پيشوند كنارش مي گذارم را نمي بينيد .با كمال ادب واحترام خدمتتان عرض كردم .پس لطفا دلخور نشويد.
به هرحال چه خوب است خودرا در ايينه دوستان اصلاح كردت.از نكته سنجي شما ممنونم.
(((((((((((((((((خوب ديگه انتقادي كه از طرف دوستان باشد مانند نمك است براي غذا))))))))))))))). من كه غذاي بي نمك دوست ندارم .ولي غداي شور راهم نمي توانم تحمل كنم. ببخشيد من هم ازشما تقليدكردم و ازاين موجها استفاده كردم.
«يا هو الجميل »كمك كن دنيا را زيبا ببينيم.