دوستان عزيز سلام بخاطر تاخيرم معذرت
ميخوام و اميدوارم من را ببخشيد . از اينكه نظرات وپيشنهادات ارزشمندتون را برام نوشتيد ممنونم و اما در مورد سوالي كه مطرح كردم بايد بگم كه منظور من از بيان اين مطلب كه فعلا نمي خواهم به مساله ازدواج فكر كنم اين نبود كه ازدواج باعث خواهد شد كه من مشكلي مالي پيدا كنم يا از پس يك زندگي ساده هم بر نمي ايم بلكه ميخوام بگم اگر بتوانم يك مدتي صبر كنم با توجه به تواناييهايي كه در خودم سراغ دارم خواهم توانست شرايط نسبتا ايده ال تري را براي زندگي اينده مهيا كنم و البته من اعتقاد دارم كه روزي همسر با امدن ايشان به خانه ام از طرف ايزد منان كه رزاق است خواهد رسيد و ايشان با خود بركت را به زندگي و خانه من خواهد اورد و همانطور كه خداوند در قران كريم گفته هر كسي در اين مساله شك كند به خدا ايمان ندارد ولي من كمي ديدم را به زندگي باز تر كرده ام من همانطور كه گفتم دوست دارم بعد از ازدواج تمام هم و غم زندگي ام ايجاد محيطي سالم و بي دغدغه براي خانواده ام باشد و ميدانم در ان صورت شرايط مناسبي كه هم اكنون براي پيشرفت دارم را نخواهم داشت ولي در اين مدت مساله مهم براي من اين است كه چطور ميتوانم پاكدامني خودم را حفظ كنم يعني در واقع از شما دوستان خواهش ميكنم من را در اين مورد مشاوره دهيد كه چطور ميتوان براي مدتي از مكر و حيله دختراني كه شايد تقصيري نداشته باشند ولي با اشوه و نازشان سعي در جلب نظر من دارند دور بمانم البته شايد نبايد بگويم ولي براي فهماندن سوالم بايد بگم كه متاسفانه گاهي پيش مي ايد كه حتي مرداني كه ازدواج كرده اند باز هم به دام گناه گرفتار ميشوند .
دوستان عزيز اين كه من دير يا زود اگر عمري باقي باشد به لطف خدا ازدواج خواهم كرد شكي نيست ولي من از شما ميخوام كمكم كنيد تا بتوانم تا بوجود امدن زمان دلخواه خودم را پاك نگهدارم البته منظور من اين نيست كه شرايطم بحراني است و خداي ناكرده در ذهنم فكرهاي ناجور دارم بلكه من از يك نگاه به نامحرم هم براي خودم ميترسم براي مطرح كردن بهتر اين سوال بايد بگم من مثلا در حال حاضر براي دوري از گناه كارهايي ميكنم مثل نگاه نكردن مستقيم و طولاني به صورت نامحرمان حاضر نشدن در محل هايي كه امكان گناه وجود دارد سنگين و رنگين بودن در حين صحبت با نامحرمان و...
و از شما تقاضا دارم اگر راه حلي سراغ داريد به من بگوييد و من را ياري دهيد . ممنون – التماس دعا

علاقه مندی ها (Bookmarks)