سلام
اگه خواستگاری که براتون اومده واقعا شرایطش خوبه،بهش بگید:بخاطر مشکلات شخصی که دارم اگه براتون امکان داره 2 یا 3 ماه بعد بیا و بطور جدی در مورد ازدواج صحبت کنیم...و در این مدت به دوست پسرتون بگید من فقط 2 ماه فرصت میدم تا کار پیدا کنی و رسما،تاکید میکنم رسما بیاد خاستگاری .. ودر این مدت اصلا باهاش صحبت نکنید،بذارید هر فکری در مورد صحبت نکردنتون میخواد بکنه،و خوبیه این صحبت نکردن شما در این مدت به اینه که حداقل اگه نیومد خاستگاری ،شما چند ماه صحبت نکردین و خیلی راحت تر فراموشش میکنید،از طرفی اگه واقعا شمارو بخواد دیگه باید رسما بیاد خاستگاری و اگه نیومد به کل فراموشش کنید واصلا دلتون براش نسوزه چون 4.5 سال شما دلت سوخت و برا شما کاری نکرد ،مطمئن باش اگه براش ارزش داشتی حتما میومد وحداقل باهاتون رسما نامزد میشد.....و این آدمی که میگه منو برا کار میخوای مطمئن باش ادم عاقلی نیست واز روی احساس با شما حرف میزنه و منطقی هم نیست چون شرایط شمارو درک نمیکنه چون کار که جزئ ابتدایی ترین شرایط ازدواجه.....
یه چیز رو هم چون خودم پسر هستم بهتون میگم که:اگه پسری واقعا دختری روبخاطر خودش بخواد و نه مسائل جنسی ویا کمبود محبت،هیچوقت وهیچوقت حاضر نمیشه با شخصی که قراره همسر آیندش بشه روابط جنسی داشته باشه،این نشون دهنده اینه که اون پسر عفت وپاکدامنی نداره...شما هم بنظر من اشتباه کردین با اون رابطه جنسی برقرار کردین ومزه شیرین شهوت رو زیره زبونش نشوندین ونگذاشتین با عقلش با شما باشه........
پاینده باشی و به امید زندگیه سراسر عشق و محبت و اینو همیشه یادت باشه که سکس در روابط زناشویی فقط چاشنیه روابط زناشوییه وبرای تداوم اونه ، نه اینکه همه زندگی ،و این آدم مطمئننا بعدها هم بشما به چشم یک وسیله تخیله شهوت نگاه میکنه نه یک موجود دوست داشتنی و همدم.............
ودر آخر حرف دوستمون رو در مورد قسم خوردن تایید میکنم ،بهتون بر نخوره :حضرت زهرا الگوی عفت و پاکدامنی و خیلی چیزای دیگه برا زن ها و همچنین مردها هست،بنظرم شما که عفت خودتون رو حفظ نکردین وبا پسری بطور نامشروع رابطه جنسی داشتید حق نداری آبروی حضرت زهرا رو قسم بخورید......ببخشید ناراحت شدین ولی اول خودتونو درست کنید......

علاقه مندی ها (Bookmarks)