به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 38

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 آذر 96 [ 14:31]
    سطح
    79
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 438
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    625

تشکرشده 691 در 187 پست

Array

RE: چرا مردها فكر ميكنندكه در هيچ موضوعي اشتباه ندارند؟

سلام دخترمartimis
    (مسایل حاشیه :تسلیم همسر شدن به چه معنیه؟مگه اجباری در زندگی شما هست؟شاید فلسفه امری که به نظر شما بر شما تحمیل شده براتون واضح نبوده ...شما خیلی باهوشید و من فکر میکنم اگه با یه خانوم مشاور بدون لفافه و شفاف اونچه در ذهنت هست مطرح کنی این احساس منفی و خشم ناشی از امورات حادث در زندگیت به شهد شیرین مبدل خواهد شد...معمولا خانومهای جوان از بطن تکالیف و نقشها و حق و حقوق خبری ندارند و دچار سوء تعبیر میشن....و دنیا رو بر علیه خودشون میدونند و داد این گلهای نورسته ما در میاد.....ولی با چند جلسه توجیه و رفع ابهامات به اعتراف خودشون کاش زودتر ازدواج کرده بودند....:D)
    نکته مطرح شده:
    دخترم هیچ انسانی تاکید میکنم انساااااااااااانی کامل نیست....و نمیتونه ادعای بی نقص بودن رو بکنه......هم آقایون اشتباهاتی دارند و هم خانومها ...در برخی موارد اینجا خودمونیم خانوما اشتباهاتشون خفن تر و بیشتره:P....ولی معمولا هم خودمون و هم اطرافیان بزرگواری میکنند و با دیده اغماض به کلیت ماجرا نگاه میشه....ولی در مورد آقایون کمی ماجرا فرق داره....آقایون بنا به خصلتهای منشی خودشون اگه مرتکب خطایی هم میشن کمتر کوتاه میان...این مسئله همگانی نیست...و بسته به شرایط حاکم بر زندگی ...سبکهای تربیتی ....نوع شخصیت....و عوامل مختلف ,تنوع زیادی در برخورد آقایون هست...
    دخترم ,گلم.....من یه پرانتز باز کنم ......من میخوام تصور کنم همسر شما از غیر منعطف ترین مردای روزگاره....حالا باید چه کنیم؟آیا با صرف اینکه ما آرای زیادی در مورد تایید مظلومیت نوع خودمون بدست بیاریم مشکل ما حل میشه؟نه یقیناً.....
    یه سوال؟زندگی با من ناسازگاره....من چه کنم؟تقصیر من نیست....من چه کنم؟
    جواب من:D....تا جایی که بتونم تلاش میکنم که شرایط رو تغیر بدم و اونجایی که امکانی نیست....من تغیر میکنم....
    آیا این یعنی تسلیم شدن؟نه...این یعنی خلاقیت....این یعنی روح بلند برای اثبات داشته های ذاتی خود به نام انسان.....
    دخترم....شاید برخی از مردان در مواردی کوتاهی داشته باشند و اعتراف نکنند....ولی خوبه بدونی ما خانومایی هم داریم که باعث میشن همین آقایون به ظاهر یل وارد کلنیک ها شن و از دست خانوماشون بزنن زیر گریه....
    بله گاهاً آقایون از خانم ها می ترسند.حقیقت امر این است که مردها هم انسان هستند و سرشار از احساس می باشند. غیرت دارند، نیازمند احترام هستند و می خواهند کسی باشد که آنها را از صمیمی قلب دوست بدارد.
    پس خطا در همه هست....لکن نحوه برخوردها متناسب با آموزشها متفاوت خواهد بود...
    یه راه میان بر برا شما دختر گلم فقط نشون دادن زیبایی های ذات نوع خودته....بدین معنی که بخواه سایه روی سرت (همسرت)همیشه برات من باشه....این یعنی زیرکی تو....این یعنی مدیریت تو....کمی که بگذره میفهمی منیت همسرت چقدر وابسته به اخلاق وارسته شما شده....هرگز نخواه همسرت اعتراف به خطا و درخواست عفو کنه...و اونو قبل از شرمنده شدن ببخش.....اگه ما کمی با روانشناسی مردها آشنا باشیم شاید این قضیه خیلی ازار دهنده به نظر نیاد....در ضمن آقایون خیلی زود جبران میکنن....خوبی زود برمیگرده....البته شما جوانید و به مرور تجربیات جدیدی رو خودت کسب میکنی و به ما خواهی گفت که چه جوری تونستی از این اوضاع به نظر ناموافق حلاوت محض رو عصاره کردی......
    موفق باشی دخترم...

2. 2 کاربر از پست مفید psy133 تشکرکرده اند .

psy133 (پنجشنبه 18 بهمن 86)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)