خب شاید واقعا این بنده خدا پشیمون شده باشه از گذشته اش و اگر واقعا از ایشون مطمئنید که پس از ازدواج به سراغ تنوع طلبی نمی ره، خب اینجا بخشش و گذشت شما حرف اول رو می زنه. اما حتما باید به صورت جدی با یه روان شناس مشورت کنید.
در مورد شک ایشون به شما فکر می کنم شاید دچار بیماری پارانویا باشن!؟ البته شنیدم تا حدود زیادی موروثی هست، اما در افرادی که خودشان گذشته خوبی نداشته اند و به یک سری مسائل پایبند نبوده اند، باعث افزایش بدبینی به طرف می شه (کافر همه را به کیش خود پندارد!). اگر این قضیه جدی باشه و با تلاش برای رفع سوتفاهم و جلب نظر برطرف نشه، در آینده مثل سوهان روح عمل می کنه و زندگی حکم قفس رو پیدا می کنه.
...دیدم افرادی که سنشان کمی بالا می ره، گاهی از این که مبادا دیر بشه، بی گدار به آب می زنن و خیلی سریع تن به ازدواج می دن که چون در سنی ازدواج کرده اند که شخصیتشان تا حدود زیادی شکل گرفته است، انعطاف پذیری برایشان سخت می شود و مشکلات زیادی پیش پایشان سبز می شود. مواظب باشید!
خواهشا بازدیدکنندگان محترم نظر بدن! فکر کنم این قضیه جدی تر از چیزی که ابراز شده به نظر می رسه! من که سواد و تجاربم بیش از این یاری نمی کنه!