دوست گلم ، مشكل شما مشكل حادي نيست !!!
من خودم تا چند سال پيش اين مشكل رو داشتم ، ناراحت بودم از اينكه چرا قدم مثل دختراي ديگه بلند نيست !!! از خودم بدم ميومد از اينكه چرا من بايد قدم بلند نباشه !!!و احساس حقارت ميكردم !! منم قدم بلند نيست 155 هستش ....در حالي كه توي فاميل ما دخترها اغلب قدشون بالاي 165 هستش !!!
اون زمان كه خيلي روي اين قضيه حساس بودم ، انگار بعضي ها هم حساسيتشون بيشتر ميشد ...
ولي الان كه برام مهم نيست ، انگار كه هيچ كس ديگه براش اين مسئله مهم نيست !!!
انگار يه جورايي توجه و حساسيت خودم از اين قضيه باعث ميشد كه ديگران هم بعضي اوقات همچين برخوردهايي داشته باشن !!!
اگه اين موضوع برات مهم نباشه و با اعتماد به نفس كامل راه بري مطمئن باش كه اون پسر هاي بي شعوري هم كه توي خيابون الاف هستن و متلك ميگن ، اصلا اين مسئله ي شما به چشمشون نمياد !!!
تا چند سال پيش واسه من پيش ميومد كه بهم ميگفتن : خانم كوچولو يا حرفهاي خيلي بد تر !!! ولي باورت بشه يا نه ، از زماني كه به اين مسئله حساسيتم رو از دست دادم ، حتي يك مورد هم از اين موارد پيش نيومده!!! تازه اگر هم پيش بياد ، ديگه واسم مهم نيست!!!
يه مدت همش كارم گريه بود ، شب و روز ، ولي الان ديگه اينطوري نيستم !!!!
راستي اين رو هم بگم كه همه ي مردها هم از زن قد بلند خوششون نمياد !!! اين رو تجربه به من گفته ، درسته كه خيلي ها اينجورين ولي يه عده هم كه تعدادشون كم نيست از زن قد بلند خوششون نمياد!!!
در ضمن واسه ازدواج معيار ها و ملاك هاي مهم تري وجود داره ، اگه طرفت واقعا تورو بپسنده و آدم فهميده اي باشه ،فكر نميكنم كه مشكل قدت براي اون خيلي حاد باشه !!!!
موفق باشي عزيزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)