به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 46
    مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام

دوستان هر کدام پیامهای مهمی توی این تایپیک گفتند، یکی از فضای معنوی خودش و حال هوای اذان گفته بود. یکی از انتخاب تصادفی صفحه قرآن خواندن معنیش گفته بود. تشبیه مراقبه و رشد زخم در ناخن که یک اشتباه چطور می‌تواند رشد کند. اهمیت حضور قلب همیشگی.مراقبه معنوی به عنوان مسیری پر فراز و نشیب و نیاز به صبر و یادگیری.مقام عشق و مقام مراقبه به عنوان دو مکمل اینها چکیده ای از پیامهای دوستان در این تایپیک بود.

وقتی به یک سال گذشته نگاه میکنم، چند تا نکته به ذهنم میاد

زیاد شنیده بودم حرف‌های بیهوده دل را می میراند. با آزمون و خطا تقریبا موفق شده بودم خودم رو از حرفهای بیهوده توی جمع ها کنار بکشم و تمرکزم روی این بود.اما نکته ای که بهش توجه نکردم، گاهی اوقات آدم دچار شکها و پریشانی هایی میشه که نمیدونه از کجا آب میخوره بعدا متوجه شدم برخی حرفها و محتواهای فضای مجازی رو باید قاطعانه تر و سریعتر ازش عبور کرد. غذای پاک،فکر پاک و محتوای پاک خیلی اثر داره. من محتوای پاک فضای مجازی رو خیلی اهمیت نداده بودم. بر می‌گردد به همان وقت های استراحت که چطور از اون استفاده میکنیم. جایی که شاید خیلی بهش اهمیت ندهیم اما همانجا داریم امتحان میشیم. البته اونجا محتوای کاربردی و رشد دهنده هم زیاده

بعضی بزرگان تأکید میکنن به جای کار مباح سعی کنید کار مستحب انجام بدید البته این رو به عنوان بالاترین رشدها توصیه میکنند

اما مساله بعدی که این مدت درگیرش بودم والبته به جرات میتونم بگم بیش از ۱۵ سال درگیر اون بودم تعادل بین عقل و دل بوده ، قبلا این شکاف بیشتر بود اما حالا خیلی کمتر شده. این از اولی سخت تر بوده سخت هست و با یکی دو جمله درست نمیشه. آدم میدونه باید مسیر رو با قلب و دلش پیش ببره اما کل چالش هم در یپش رو داره. این چالش‌ها به فهم عمیق کمک میکنه.

انگار یک نیرویی درون ما هست که هر وقت روی ریل رشدیم به ما می فهماند و هر وقت از این ریل دور میشیم شروع میکنه آلارم دادن.

احتمالا همه شما توی یک سال گذشته حال و هوای پاک و معصومانه ای داشتید که جزو خاطرات برجسته در ذهن حک شده.مثل خود ماه رمضان
    ویرایش توسط ammin : دوشنبه 13 اسفند 03 در ساعت 03:01

2. 3 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

paiize (سه شنبه 14 اسفند 03), مدیرهمدردی (دوشنبه 13 اسفند 03), باغبان (سه شنبه 21 اسفند 03)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام
    اتفاقا من قصد داشتم همین روزها دوباره این تاپیک رو باز کنم و بنویسم ممنونم از آقا امین
    دو تا نکته ی خیلی خوب رو اشاره کردید که اتفاقا دغدغه من هم بوده و فکر میکنم برای همه اینطور باشه.
    چه در دنیای واقعی و چه مجازی باید خیلی مراقب باشیم که چه داده ای وارد مغز ما میشود ،چون به مرور تاثیرش رو میزاره. ومن هم خیلی این رو تجربه کردم.
    محتوای پاک باعث میشه عقل و دل پاکی داشته باشیم،نه اینکه همه چی همیشه مثبت و عالی باشه نه اتفاقا باید دید و شناخت و در مقابل محتوای ناپاک واکسینه شد.

این تعادل بین عقل و دل واقعا عجیب و پیچیده ست و انسان رو می‌تونه سالها دچار چالش کنه،اما یک چیزی که من متوجه شدم توی این مدت اخیر و باعث شد حال بهتری داشته باشم همون توجه ویژه به قلب هست،به دلی بودن مسیر،
    واقعا ته همه چی برمیگردیم به این که عشق بازی با خدا حلال همه مشکلاته.
    این که میگن هر چه مقرب تر جام بلا بیشتر،یک فلسفه پیچیده و در عین حال ساده و زیباست،برای من تجربه های خاصی و اتفاق های خاصی که توی این مدت افتاد مهمترین دلیلش دوری از پروردگار بود شاید توضیحش سخت باشه اما خدا میخواد با انواع مشکلات بگه هر جا بری،هر کاری کنی باید برگردی پیش خودم!!!میخواد حواستو از بقیه پرت کنه سمت خودش!خدا عاشق میخواد!!باهر زبونی اینو ثانیه به ثانیه از ما میخواد!
    امیدوارم تونسته باشم منظورم رو به درستی بنویسم

و اما ماه رمضان فوق العاده ترین تجربه زندگی هستش که هر سال تکرار میشه اما هر سال هم متفاوت تر از سال قبل،واقعا دلم میخواد سطرهای طولانی ازش بخونم یا بنویسم!!!این روزها با هیچ روزهای دیگری قابل مقایسه نیست
    ویرایش توسط paiize : سه شنبه 14 اسفند 03 در ساعت 00:57

4. 3 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 15 اسفند 03), مدیرهمدردی (چهارشنبه 15 اسفند 03), باغبان (سه شنبه 21 اسفند 03)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام مجدد
    در پست بالا مثل اینکه موقع ویرایش چند جمله ای حذف شده!در کل میخواستم تجربه ام رو از دور بودن و نزدیک بودن به خدا بگم،که در هر صورت مشکلات هست اما وقتی به خدا نزدیکی هیچ مشکلی مارو از پا در نمیاره برای همینه که به جام بلا تشبیه شده یعنی تمام مشکلات واسمون شیرینه و مارو سرخوش تر از قبل نزدیک خدا نگه می‌داره اما وقتی دور باشیم کوچکترین مسئله هم می‌تونه خسته و دلسردمون کنه!ومن خیلی خوب این دو حالت رو تجربه کردم.

تا اینجای این ماه عزیز سعی کردم به توصیه ی پیامبر به امیر المومنین توجه ویژه داشته باشم که هیچ کار خاصی لازم نیست در این ماه انجام بدیم به جز دوری از گناه!
    خود این نیت باعث میشه حساس تر بشم به همه رفتار و کردار و سخن خودم،شاید خیلی موفق عمل نکنم اما بازهم برکات فراوانی به همراه داره خداروشکر.

6. 3 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 15 اسفند 03), مدیرهمدردی (چهارشنبه 15 اسفند 03), باغبان (سه شنبه 21 اسفند 03)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    سلام به همگی
    با خوندن چند پست اخیر،گره ای از کارم باز شد!پست های آقا امین،پست مدیر و به‌ویژه پست فرشته مهربان عزیز!همون یک نکته کوچک که فرشته مهربان گفت بر ای من کافی بود!
    تا ذهنم باز بشه و تقلایی که چند وقت بود داشتم به سرانجام برسه،فرصتش نیست که بیشتر توضیح بدم اما از فرشته مهربان میخوام که بیاد و ادامه مطلبش رو بنویسه

آقا امین یه سوال!
    حس خوب؟حال خوب؟میشه کمی مطلب رو ببریم بالاتر؟به نظرم اینا همه مقدمه ست!می‌دونم که شما ظرفیتش رو داریدو میتونیدحرفهای اصلی تری رو بهمون بگید
    بی صبرانه منتظریم
    سلام
    طاعات قبول

حقیقاً تایپ با گوشی برای سایت، اعمال شاقه هست برای من
    الحمدلله والمنه بعد از چند سال خرابی سیستم، سیستم جدید تهیه شده و به زودی به دستم میرسه و راحت تر می توانم پست بگذارم.

همینقدر بگویم عدم معنای درست و حقیقی واژه ها مبتنی بر ادبیات قرآن، اساس عدم دریافت معرفت لازم و طی مسیر درست میشه، لذا نیاز مبرم به ریشه یابی واژه ها مبتنی بر معنای اصیل قرانی، نه ترجمه فارسی، داریم تا درک دقیق و عمیق از واژه ها داشته باشیم و ره به معرفت ببریم که به حکمت می رساند.
    الله جل جلاله هدف پیش روی انسان در خلقتش را بندگی عنوان کرده، ما خلقت الجن والانس الا لیعبدون.
    این یعبدون (نه عبادت ظاهری که مهارت و آداب است) نیاز به لیعرفون دارد یعنی بدون معرفت(معرفت توحیدی) عابد به ظاهر می شویم حتی درحد اعتیاد(مصداقش ابلیس) اما عبد نمی شویم و آن میشود که لذت حاصل از عبادت به خودمیان بینی و کبر می رساند ( آنچه ابلیس و عاقبتش آیت آن برای ماست)

بحث را به زودی مبسوط تر ان شاءالله بیان می کنم.
    فقط تأمل و تعمق داشته باشید روی واژه ها یا به عبارتی لغات زیر:

حس
    حال
    مقام
    شکر
    صبر
    و......
    مبتنی بر قرآن

تا بعد
    التماس دعا

8. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

ammin (پنجشنبه 16 اسفند 03), paiize (جمعه 17 اسفند 03), باغبان (سه شنبه 21 اسفند 03)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام فرشته مهربان عزیز
    بسیار بسیار عالی نوشتید اگرچه خیلی کوتاه!اما به نظرم صحبتهای شما در این زمینه راه گشای خوبی هست،راستش برای من عمیق بودن و درک واقعیِ کلمات و حتی رفتار و احساسات خیلی خیلی مهم هست،احتمالا از ویژگی های اخلاقی من هست و اتفاقا بارها به خاطر این اخلاق اذیت شدم،نه به این خاطرکه این ویژگی رو دوست ندارم اتفاقا برعکس،این رو یک لطف الهی می‌دونم ،اما چون رسیدن به عمق این واژه ها مبتنی بر قرآن برایم سخت هست گاهی دلسرد و ناامید میشم،مثلا واژه ای در قرآن برایم مبهم است،سعی میکنم تفاسیر مختلف رو بخونم تا متوجه بشم گاهی به نتیجه میرسم گاهی نه!به نظرم وقت هایی که نمیشه ،خداوند اجازه ی فهمش رو بهم نمیده
    احساس میکنم یک مطالعه همیشگی لازم هست و یا یادگیری حرفه ای و البته آمادگی دل که باید خداوند لطف و عنایت ویژه به بنده داشته باشه تا بشود!

خلاصه کلامم اینه که فرشته مهربان عزیز؛لطفا این مطلب رو کامل کنید،میدونید که من پیگیر مطلبی باشم دیگه بی خیال نمیشم
    خیلی ممنونم

10. 3 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 19 اسفند 03), فرشته مهربان (شنبه 18 اسفند 03), باغبان (سه شنبه 21 اسفند 03)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    مومن آسانگیر و نرم خوست، با دشمنش با انصاف و عدالت رفتار می‌کند. مبنای رفتارش با مردم مداراست، این مدارا پایه عقلانیت اوست. خداوند انیس و مونس اصلی مومن است و عموما خلوت رو ترجیح میدهد

مومن کم حرف و اهل تفکره، دینش رو با علم محکم میکنه مدام در حال یادگیریست.جایی که علم ندارد متوقف می‌شود نه صحبت می‌کند نه دنبال می‌کند و این برای حفظ دینش بسیار مهم است(یعنی مبنای رفتارش هیجان و حدس و گمان و پیشگویی و تقلید کورکورانه و ... نیست)،کم صحبت می‌کند اما وقتی صحبت می‌کند خوب و گزیده صحبت می‌کند.

دل از دنیا کنده و به مسیر طولانی که در پیش دارد فکر می‌کند. طینت پاک، بوی خوش لباس پاکیزه و مرتب، نظم در امور زندگی، خوش اخلاق بودن، منطقی بودن از ویژگی های یک انسان مومن است.

قلب سلیم و استواری دارد، ایمان او متوقف نشده، ایمان او زنده و رو به رشد است. مهمان نواز و مهمانداره. خوی بخشنده و مهربانی دارد. عفت و حیا از ویژگی های ذاتی مومن است. کریم و بزرگوار است و عذر مردم را می پذیرد، در مواضع تهمت و جاهای ناجور پا نمیگذارد. ادب دارد(و چقدر این ادب با عشق همراه وهمزاد است. چنین ادب عاشقانه و محترمانه ای در روابط با همسر مهم خودش را نشان می‌دهد) صامت بودن مومن به او فهم عمیق می‌دهد‌ یا اصلا نشان از فهم و درک عمیق او دارد. مومن با سبزه و درخت سازگاری دارد. اهل کاشت درخت و حفظ طبیعت است. راه مومن میانه روی است. وقت برای او ارزشمنده،جالبه قدیما چقدر به وقت بها میدادن که تسبیح رو درست کردند شاید میخواستن فاصله بین نمازها هم از ذکر تهی نباشد. مومن طمعکار نیست، سمت شبهه نمی‌رود.

اینها فهم و برداشت من از ویژگی های یک انسان مومن طبق احادیث و سخنان و نکته هایی ست که شنیده ام و خوانده ام یا خودم فکر کرده ام . اگر نقصی دارد به دلیل برداشت اشتباه یا بیان ناقص بنده است
    ویرایش توسط ammin : یکشنبه 19 اسفند 03 در ساعت 17:02

12. 3 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

paiize (یکشنبه 19 اسفند 03), مدیرهمدردی (سه شنبه 21 اسفند 03), باغبان (سه شنبه 21 اسفند 03)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام به دوستان
    در پیرو صحبتهای فرشته مهربان عزیز که گفتند فکر کنیم راجع به این واژه ها،من کمی از قبل و کمی هم این روزها در موردش متوجه شدم،فک کردم بنویسم تا فرشته مهربان هم راغب بشن زودتر بنویسن!
    واژه ها ی حس و حال برای من معنای عمیق ،و درک عمیق از یک موقعیت یا هر چیزی می‌تونه باشه و همیشه بهش توجه خاص داشتم اما از یه جایی متوجه شدم که این کافی نیست و انگار یک چیزی کمه!اما خب ظرفیت وجودی من در همین حد هست اما به نظر میادعرفا و علمای بزرگ این مرحله از حس و حال رو میگذرونن و به یک حال همیشگی ثابت میرسن که در واقع مقام هست،یعنی به مقامی میرسن که همیشه در اون ایستاده آن و مثل من یا خیلی از کسانی که مبتدی هستن از این حال به اون حال پرش ندارن بلکه به مقامی والا رسیدن و در قرآن به مقام بالای پیامبران اشاره میشه نه به حس و حال شان مثلاً در موقع نزول وحی
    یا مثلاً منظور ما از عقل و علم یک چیز سطحی ست یا حداقل اینطور برداشت میشه اما توی قرآن برای سطح بالا و عمیق علم و عقل از واژه حکمت استفاده میشه ،یا حتی خود واژه ی علم در قرآن به معنای عمیق یقین اشاره می‌کنه ،حالا این ها خیلی از آیه های قرآن رو دربر میگیره که واقعا من دانشش رو ندارم که بخوام اینجا بنویسم ،فقط نکته هایی که ازشون یاد گرفتم رو گفتم،شاید فرشته مهربان بتونن حرفه ای تر بنویسن.

آقا امین ویژگی های مومنی که نوشتید خیلی خوب بود و تقریبا جامع و کامل هست ،گاهی توی بعضی از احادیث یا آیه های قرآن با توجه به موقعیتی خاص یا شأن نزول آیه ای،ویژگی های دیگری هم هست که با جزییات اشاره میکنه،مثلا یکی از آیه هایی که من خیلی دوست دارم و راجع به شب زنده داری مومن هست(وَ الَّذِینَ یَبِیتُونَ لِرَبِّهِمْ سُجَّداً وَ قِیاماً)یعنی از ویژگی های مومن اینه که شب با خدا خلوت داشته باشه
    یا مثلاً توی این آیه زیبا «وَ عِبادُ الرَّحْمنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْناً وَ إِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلُونَ قالُوا سَلاماً» چقدر زیبا از ویژگی بنده های خاص خدا نوشته،من وقتی این آیه رو دیدم تا مدتها به قدم برداشتن خودم دقت میکردم که مثلاً سعی کنم خیلی مغرورانه قدم برندارم!!!البته که معنای عمیق این آیه خیلی حرفها داره اما من میخواستم حداقل ظاهر این آیه رو رعایت کنم!
    چقدر شگفت انگیزه که قرآن برای تک تک لحظه های عمر ما حرف و سخن و برنامه داره!
    من کسی نیستم واقعا که بخوام توصیه ای کنم اما توی این ماه عزیز که درهای رحمت یک جور خاصی باز هست پیشنهاد میکنم حتی شده یک صفحه قرآن خونده بشه اینقدر این ماه خاص هست که حتی اگر نخواهیم هم خدا از روی لطف و رحمتش توانایی درک آیه ها رو به آدم میده،طوری که شاید توی ماه های دیگه حتی با خواستن و تقلا کردن مون چیزی دستگیرمون نشه!
    فوق العاده ست این ماه...

ممنونم که فرصتی رو به وجود میارید این صحبت‌ها رو بنویسیم.
    طاعات تون قبول

14. 4 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (سه شنبه 21 اسفند 03), فرشته مهربان (سه شنبه 21 اسفند 03), مدیرهمدردی (سه شنبه 21 اسفند 03), باغبان (سه شنبه 21 اسفند 03)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    سلام

این ماه مبارک و عزیز و مخصوصا این روزها و شبها بهترین فرصت برای خودسازی و تقویت ایمانه.

بخواهیم و تلاش کنیم در زندگی مومنانه ، تثبیت و تقویت بشویم و رشد کنیم. به فهم بنده راهی محکم تر و درست تر از این نمیشناسم

هم امنیت دارد هم آرامش هم نور دارد. علاوه بر آن با پاکی ها ارتباط قلبی برقرار می‌شود. از جمله ائمه اطهار(ع) که مظهر نور و پاکی و اسرار الهی هستند

16. 2 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 04 فروردین 04), مدیرهمدردی (سه شنبه 05 فروردین 04)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    سلام

این ماه مبارک و عزیز و مخصوصا این روزها و شبها بهترین فرصت برای خودسازی و تقویت ایمانه.

بخواهیم و تلاش کنیم در زندگی مومنانه ، تثبیت و تقویت بشویم و رشد کنیم. به فهم بنده راهی محکم تر و درست تر از این نمیشناسم

هم امنیت دارد هم آرامش هم نور دارد. علاوه بر آن با پاکی ها ارتباط قلبی برقرار می‌شود. از جمله ائمه اطهار(ع) که مظهر نور و پاکی و اسرار الهی هستند
    سلام
    بله این مسیر همیشه تلاش رو میطلبه و لحظه ای غفلت و رها کردن جبران رو سخت میکنه،به دلیل اینکه بعد از غفلت،مهار کردن نفس سخت میشه وگرنه که خداوند بسیار مهربان و توبه پذیر هست
    خداروشکر که این ماه فرصت فوق العاده ای ایجاد می‌کنه و افسوس که روزهای آخر این ماه هست،باورم نمیشه که بتونم بدون ماه رمضان هم زندگی کنم به این زیبایی!!پر از نور و پراز برکت و پر از آرامش،بدون شک اسرار عجیبی داره این ماه که هیچ ازش نمی‌دونیم.
    خوانندگان این پست اگر قابل می‌دونن من رو توی این روزها دعا کنند،خیلی ممنونم
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

18. 3 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 06 فروردین 04), فرشته مهربان (دوشنبه 04 فروردین 04), مدیرهمدردی (سه شنبه 05 فروردین 04)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    سلام
    بله این مسیر همیشه تلاش رو میطلبه و لحظه ای غفلت و رها کردن جبران رو سخت میکنه،به دلیل اینکه بعد از غفلت،مهار کردن نفس سخت میشه وگرنه که خداوند بسیار مهربان و توبه پذیر هست
    خداروشکر که این ماه فرصت فوق العاده ای ایجاد می‌کنه و افسوس که روزهای آخر این ماه هست،باورم نمیشه که بتونم بدون ماه رمضان هم زندگی کنم به این زیبایی!!پر از نور و پراز برکت و پر از آرامش،بدون شک اسرار عجیبی داره این ماه که هیچ ازش نمی‌دونیم.
    خوانندگان این پست اگر قابل می‌دونن من رو توی این روزها دعا کنند،خیلی ممنونم
    سلام.

تمام این ماه مبارک و پراز رحمت مافوق تصور ماست. واقعا شاعر به خوبی میگه صدحیف که این رفت و صد شکر که آن آمد. به نظرم نزدیک ترین حال و هوا به ماه رمضان، موقع نماز شب هست.احادیث مختلفی توصیه به ۵۱ رکعت نماز برای شیعه می‌کند. ۱۷ رکعت واجب و ۳۴ رکعت نوافل. همین دستور العمل ها را اگر کسی بتواند حتی الامکان به جا آورد، مسیر مومنانه زیستن را راحت تر می‌کند. ان شالله همه بتوانیم از آزمون های بعدی سربلند بیرون بیایم. آزمونها مثل طوفان از جهات مختلف وارد می‌شود و ایمان را محکم می‌کند.

اول این مسیر زیباست و ادامه آن زیباتر. این قسمت از آیه به زیبایی تمام توصیه میکند؛ واعبد ربک حتی یاتیک الیقین
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

20. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

paiize (پنجشنبه 07 فروردین 04)

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)