همین دیگه اگه راه مشخص بود که خوب بود فرشته...
یک عده محقق و شاید ظاهرا محقق اومدن رو یک تحقیقاتی که فرانسه بوده و با امواج فرکانسهای بدن تنظیم میکنن قیمتای نجومی و فقط تهران انجام میشه... خب طرف دکتره ولی الان میشه بهش اعتماد کرد؟ درمان ثابت شده و باخروجی نیست ولی نتایجی که خودشون میگن خوب بوده اما خب یکی از دوستان که دوسال مرتب تهران رفت و حدود صد میلیون هزینه کرد خیلی جزیی بچش تغییر کرده و حتی درحد مدرسه استثنایی نشده یا کلام اصلا نداره...
یا ژن درمانی یکسری آزمایشات توسط متخصصا انجام شده ولی جدیده و خروجی قطعی ازش نیست...
خلاصه خواهر بستگی داره از کی بپرسی
از روانپزشک دخترم میگه فقط کاردرمانی و گفتار دارو هم جزیی کمک میکنه
متخصص مغز و اعصابش میگه خیلی هزینه نکن اینقدر مشکلش حاده تغییراتش زیاد نخواهد بود خودتو اذیت نکن...
یک موسسه جدید اومده شهر ما که مشابهش تهران و چندجا هست،
باز اینا یک درمان جدید دارن هرروز باید بچه رو بهشون بدی اونا تو یک اتاق که تمام حس ها کنترل شدست به مدت یک تا دوساعت نگهش میدارن تا تعادل حسیش بهتره شه... همشون هم قیمتای سربه فلک کشیده... خب درسته که بااینکار حتما تاحدی تاثیر داره ولی اینکه بیشتر از کاردرمانی باشه از کجا میشه فهمید، هیچ رفرنسی نیست...
فکر نکنین ایران اینه، همه جا همینه فقط تو کشورای پیشرفته خیلی به خانواده های این بچه ها بها میدن از نظر هزینه و رفاه و اینچیزا
ولی اینجا من باید پنهان کنم مریضیشو حتی یکلار نزدیک بود نذارن سوار پرواز شیم دیگه اینقدر من حالم بد شد که به جای اینکه جای بهتر بهمون بدن نیمذاشتن سوار شیم به خاطر دخترم...
همشونم بهترینان...

علاقه مندی ها (Bookmarks)