سلام
میشل جان کاش بیشتر بسط بدی
شمیم حرکت از طرف خودت رو باید از متخصصی که بهش اعتماد داری بگیری وگرنه من و تو که نمیدونیم کدوم درمان بهتره ... طبق نظر ایشون کارارو جلو میبری
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
سلام
میشل جان کاش بیشتر بسط بدی
شمیم حرکت از طرف خودت رو باید از متخصصی که بهش اعتماد داری بگیری وگرنه من و تو که نمیدونیم کدوم درمان بهتره ... طبق نظر ایشون کارارو جلو میبری
paiize (دوشنبه 23 مهر 03), باغبان (جمعه 04 آبان 03), شمیم الزهرا (شنبه 21 مهر 03)
تشکرشده 2,402 در 566 پست
همین دیگه اگه راه مشخص بود که خوب بود فرشته...
یک عده محقق و شاید ظاهرا محقق اومدن رو یک تحقیقاتی که فرانسه بوده و با امواج فرکانسهای بدن تنظیم میکنن قیمتای نجومی و فقط تهران انجام میشه... خب طرف دکتره ولی الان میشه بهش اعتماد کرد؟ درمان ثابت شده و باخروجی نیست ولی نتایجی که خودشون میگن خوب بوده اما خب یکی از دوستان که دوسال مرتب تهران رفت و حدود صد میلیون هزینه کرد خیلی جزیی بچش تغییر کرده و حتی درحد مدرسه استثنایی نشده یا کلام اصلا نداره...
یا ژن درمانی یکسری آزمایشات توسط متخصصا انجام شده ولی جدیده و خروجی قطعی ازش نیست...
خلاصه خواهر بستگی داره از کی بپرسی
از روانپزشک دخترم میگه فقط کاردرمانی و گفتار دارو هم جزیی کمک میکنه
متخصص مغز و اعصابش میگه خیلی هزینه نکن اینقدر مشکلش حاده تغییراتش زیاد نخواهد بود خودتو اذیت نکن...
یک موسسه جدید اومده شهر ما که مشابهش تهران و چندجا هست،
باز اینا یک درمان جدید دارن هرروز باید بچه رو بهشون بدی اونا تو یک اتاق که تمام حس ها کنترل شدست به مدت یک تا دوساعت نگهش میدارن تا تعادل حسیش بهتره شه... همشون هم قیمتای سربه فلک کشیده... خب درسته که بااینکار حتما تاحدی تاثیر داره ولی اینکه بیشتر از کاردرمانی باشه از کجا میشه فهمید، هیچ رفرنسی نیست...
فکر نکنین ایران اینه، همه جا همینه فقط تو کشورای پیشرفته خیلی به خانواده های این بچه ها بها میدن از نظر هزینه و رفاه و اینچیزا
ولی اینجا من باید پنهان کنم مریضیشو حتی یکلار نزدیک بود نذارن سوار پرواز شیم دیگه اینقدر من حالم بد شد که به جای اینکه جای بهتر بهمون بدن نیمذاشتن سوار شیم به خاطر دخترم...
همشونم بهترینان...
ویرایش توسط شمیم الزهرا : شنبه 21 مهر 03 در ساعت 21:38
paiize (دوشنبه 23 مهر 03), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 22 مهر 03), باغبان (جمعه 04 آبان 03)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)