به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دیروز [ 19:14]
    سطح
    83
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 279
    Overall activity: 52.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,012

تشکرشده 701 در 241 پست

Array
    سلام
    خیلی وقتا آدم میدونه چه کاری خوبه اما وقتی یه نفر اینو دوباره بهت میگه انگار برات پررنگ تر میشه انگار جدی تر میشی برای انجام دادنش
    من همیشه دوست دارم قرآن رو بیشتر معنیش رو بخونم هرچند تلاوت عربی قرآن هم بهش آرامش خاصی میده،یه وقتایی هست که یه اتفاقی میفته و میگم خدایا اگه الان میشد من صدات رو بشنوم چی بهم میگفتی میگفتی دنیا کارت درسته یا نه فلان کار بهتره ؟
    اما کاری که این چند وقته انجام میدم و خییییلی،بسیییار زیاد برام جالب و آرامش دهنده است اینه که اگه شد وضو میگیرم چادرمو سر میکنم روبه قبله سر سجاده قرآن عثمان طه به دست میگیرم چشمامو میبندم و بسم الله میگم و یه صفحه رو باز میکنم صفحه ی سمت‌راستی رو شروع میکنم به خوندن بعد خوندن معانی بسیار زیبا تفسیر همون‌صفحه رو هم میخونم به جرات میتونم بگم بیشتر وقتا متناسب با اون حال و هوام خدا باهام حرف زده خیلی قشنگه خیلی حس خوبی داره پیشنهاد میکنم دوستان عزیزم شما هم امتحان کتید

2. 7 کاربر از پست مفید dooo تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 03 اردیبهشت 03), Mvaz (دوشنبه 03 اردیبهشت 03), paiize (دوشنبه 03 اردیبهشت 03), فرشته اردیبهشت (شنبه 08 اردیبهشت 03), zolal (یکشنبه 30 اردیبهشت 03), باغبان (جمعه 14 اردیبهشت 03), طنین باران (یکشنبه 09 اردیبهشت 03)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dooo نمایش پست ها
    به جرات میتونم بگم بیشتر وقتا متناسب با اون حال و هوام خدا باهام حرف زده خیلی قشنگه خیلی حس خوبی داره پیشنهاد میکنم دوستان عزیزم شما هم امتحان کتید
    سلام چه نکته جالبی اشاره کردید بارها این قضیه برای من پیش اومده و به جرات میتونم توی دو راهی های معنوی این روش چقدر به من کمک کرده

توی مسیر مراقبه معنوی تجربه مهمی که بارها امتحانش کردم این بوده که مواظب چشمها و گوشهام باشم که چی میبینه و چی میشنوه، به قول بزرگان مثل زنبور عسل دنبال چیزهای خوب باشید. بعد مدتی که روی این مساله مواظبت کردم اون حال خوب معنوی هم دوام پیدا کرده هم تقویت شده، یه احساس طراوت روحی که نمیشه اون رو وصف کرد انگار حرفهای خوب و حسهای خوب مثل باران معنوی هستند مدام روح و روان جلا و صفا میدن.

این وسط مواظبت بر زبان هم چقدر در مراقبه معنوی لازمه. حرفهایی که توی درستیش شک داریم یا ته دلمون میگه اینو به زبون نیاریم، بعدش که به زبون نمیاری بیشتر مطمئن میشی کار درستی کردی
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
    ویرایش توسط ammin : دوشنبه 03 اردیبهشت 03 در ساعت 02:22

4. 6 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

Mvaz (دوشنبه 03 اردیبهشت 03), paiize (دوشنبه 03 اردیبهشت 03), فرشته اردیبهشت (شنبه 08 اردیبهشت 03), zolal (یکشنبه 30 اردیبهشت 03), باغبان (جمعه 14 اردیبهشت 03), طنین باران (یکشنبه 09 اردیبهشت 03)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)