بله متوجه مطلبتون هستم.
برای تغییر شرایط ، بهتر هست صورت سوالات خودتون رو هم تغییر بدین، تا از این وضعیت خارج بشین . این سوالاتی که پرسیدین میتونن پاسخ هایی داشته باشن که نسخه ی رابطه ی شما و همسرت نیست.
آیا من انتظار زیادی دارم؟
آیا دارم اشتباه میکنم؟
بقیه تو زندگیشون اینطور خواسته هایی ندارن؟
↓↓↓
( تغییر سوالات )
* چطور میتونم مهارت ارتباطی خودم رو تقویت کنم؟
* چطور میتونم انتظارات درستی از یک رابطه داشته باشم؟
* سهم من در بهبود رابطه ی عاطفی مون چقدر هست؟
و ....
وقتی شما از مردم میپرسین (آیا من انتظار زیادی دارم؟ ),احتمالا درصد بالایی میگن نه!
این یعنی شما به حداقل ادراک راضی میشین ولی همچنان دردها میتازن.
اما هر چه سوال بهتر، دقیق تر باشه، ذهن انسان آمادگی رویارویی درست با واقعیت ها رو خواهد داشت.
......................
ما اینجا درباره واقعیت ها مینویسیم، ایده آل ذهنی مون یا مقایسه شرایط با دیگران تنها باعث تحمیل رنج بیشتر خواهد بود. واقعیت اینه هم شما، هم همسرت و هم رابطتتون مشکلاتی داره.
چند مورد رو خدمتتون عرض میکنم؛
_ دقت داشته باشین گاهی مشکلی در زندگی بوجود میاد، مثل مسئله ازدواج.
این مسئله برای برخی دختران و پسران، تنها محدود به خود مسئله ازدواج میشه و گسترش به بخش های دیگر زندگی پیدا نمیکنه. او به پیشرفت های تحصیلی، شغلی، ارتباطی خودش ادامه میده، زندگیش جریان داره و از لذت های کوچک شاد میشه، خواه ازدواج بکند یا نه. اگر غم یا کاستی احساس بشه، به دلیل اینکه در محدوده ی خودش هست، به همون اندازه کوچک و محدود خواهد بود.
اما برای دسته ی دیگری به مسئله ی بزرگی تبدیل میشه که تحصیل اونها، شغل اونها، ارتباطات اونها با سایرین، حتی تفریحات و ... همه رو تحت تاثیر قرار میده. مسئله ی بزرگی که مثل چتر روی روشنایی و گرمای زندگی اونها سایه میندازه.
_ تکه هایی مختصر و گذری که از تاپیک های شما جدا کردم، مواردی بود که توجهتون رو میطلبه. شاید موارد دیگری هم بوده که از دید من مخفی باشه و خودتون طی جلسات متعدد بهتر به اونها واقفید.
» ضعف مهارت ارتباطی _ مقایسه _ ضعف عزت نفس و اعتماد بنفس _ تحریک پذیری و عدم مدیریت خشم و ...
در هر رابطه ای وقتی اینها وجود داشته باشن، به مرور زمان کیفیت رابطه افت میکنه.
_ مواردی رو هم که در پست بالاتر در قالب شادی برای شما نوشتم حائز اهمیت هستن. علاوه بر خوانده شدن به اجرایی شدن نیازمندن.
....................
اگر شما اینموارد رو مد نظر قرار بدید اونوقت یکسری راهکارها هم بهتون پیشنهاد میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)