به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 بهمن 01 [ 13:56]
    سطح
    29
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 7 پست

Array
    باسلام و ممنون بابت پاسخی که دادین...همین روشو به کار گرفتم ...و خانمم به مجلس فاتحه هم اومد اما میخواستم بگم که همه فامیل و آشنا چشم و گوش دارند و به دلیل عدم ارتباط کلامی و همراهی نزدیک خانمم کنار خانوادم و عدم گفتن تسلیت به پدر و مادر و خواهرانم در دیداری که خانمم با بقیه فایمل در مجلس تشییع جنازه داشت این رفتار موجب برانگیخته شدن سوالاتی برای فامیل و آشنا شد...لحظات سختی را دارم تجربه میکنم...نمیدونم این مسئله به مرور زمان حل میشود یا این بذر ناراحتی و رفتارهای این چنینی بدتر هم میشود.... و زندگی که تازه بعد از 16 ماه اون هم بعد از کلی اتفاق های تلخ مهریه و احرا شدنش و قهر خونواده ها مجددا شروع شده خدایی نکرده دوباره به اون سمت پیش بره...
    راستش خودمم از دست خانمم ناراحتم...ی جورایی انتظار این رفتار و بی محلی رو به خانوادم و خودم نداشتم. توی روابط فامیلی خودم و خونوادم (پدری و مادری) سعی میکنیم حضور به عمل بیاوریم و ابراز همدردی و مساعدت مالی و غیر مالی در مجلس های ترحیم میکنیم حتی اگر باهمدیگر مثلا قهر بوده باشیم....اما سر این فاتحه و فوت یکی از بستگانم نه تنها خانمم مثل یک عروس خانواده و همسری که شوهرش را در این سختی و تلخی فوت عزیز همراه می کنه شرکت نکرد بلکه خونوادشم شرکت نکردند و به من و پدر و مادر و بقیه هم تسلیت نگفتند....نمیدونم این چه رسمیه که خانمم و خونواده خانمم اینجوری در پیش گرفتند....حالا سنگینی غم عدم حضور خانمم به کنار....رفتار تعجب برانگیز دیگری هم از خانمم دیدم... چند شب قبل فوت عزیز سفر کرده آخرت...به پیشنهاد خودم و جهت احترام و اینکه شروع کننده روابط جدید خانوادگی از من شروع بشود و ببینه که من آدم کینه ای نیستم به دیدن خاله و شوهر دخترخاله و دختر خاله خانمم رفتیم و عیادت مریض را کردیم و اتفاقا دعوتشون کردیم که چند شب بعد به منزل ما بیایند...که متاسفانه فامیل من یک شب قبل قرار دعوت فوت کرد...حالا خود همین خاله بزرگسالشون و خودش هم در جریان هستند...برام سواله که چجوری یک نفر به عیادت کسی میرود و احترام می گذارد و دعوت هم میکند اما افراد دعوت شونده خود را به کوچه علی چپ میزنند و انگار نه انگار؟؟؟!!!!!!! از محضر تمام عزیزان خواهش میکنم کمکم کنند ..این روزها همش فکر میکنم که نکند من صبر اشتباهی کردم...

2. کاربر روبرو از پست مفید shervin2020 تشکرکرده است .

سحر بهاری (یکشنبه 25 دی 01)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)