باسلام و ممنون بابت پاسخی که دادین...همین روشو به کار گرفتم ...و خانمم به مجلس فاتحه هم اومد اما میخواستم بگم که همه فامیل و آشنا چشم و گوش دارند و به دلیل عدم ارتباط کلامی و همراهی نزدیک خانمم کنار خانوادم و عدم گفتن تسلیت به پدر و مادر و خواهرانم در دیداری که خانمم با بقیه فایمل در مجلس تشییع جنازه داشت این رفتار موجب برانگیخته شدن سوالاتی برای فامیل و آشنا شد...لحظات سختی را دارم تجربه میکنم...نمیدونم این مسئله به مرور زمان حل میشود یا این بذر ناراحتی و رفتارهای این چنینی بدتر هم میشود.... و زندگی که تازه بعد از 16 ماه اون هم بعد از کلی اتفاق های تلخ مهریه و احرا شدنش و قهر خونواده ها مجددا شروع شده خدایی نکرده دوباره به اون سمت پیش بره...
راستش خودمم از دست خانمم ناراحتم...ی جورایی انتظار این رفتار و بی محلی رو به خانوادم و خودم نداشتم. توی روابط فامیلی خودم و خونوادم (پدری و مادری) سعی میکنیم حضور به عمل بیاوریم و ابراز همدردی و مساعدت مالی و غیر مالی در مجلس های ترحیم میکنیم حتی اگر باهمدیگر مثلا قهر بوده باشیم....اما سر این فاتحه و فوت یکی از بستگانم نه تنها خانمم مثل یک عروس خانواده و همسری که شوهرش را در این سختی و تلخی فوت عزیز همراه می کنه شرکت نکرد بلکه خونوادشم شرکت نکردند و به من و پدر و مادر و بقیه هم تسلیت نگفتند....نمیدونم این چه رسمیه که خانمم و خونواده خانمم اینجوری در پیش گرفتند....حالا سنگینی غم عدم حضور خانمم به کنار....رفتار تعجب برانگیز دیگری هم از خانمم دیدم... چند شب قبل فوت عزیز سفر کرده آخرت...به پیشنهاد خودم و جهت احترام و اینکه شروع کننده روابط جدید خانوادگی از من شروع بشود و ببینه که من آدم کینه ای نیستم به دیدن خاله و شوهر دخترخاله و دختر خاله خانمم رفتیم و عیادت مریض را کردیم و اتفاقا دعوتشون کردیم که چند شب بعد به منزل ما بیایند...که متاسفانه فامیل من یک شب قبل قرار دعوت فوت کرد...حالا خود همین خاله بزرگسالشون و خودش هم در جریان هستند...برام سواله که چجوری یک نفر به عیادت کسی میرود و احترام می گذارد و دعوت هم میکند اما افراد دعوت شونده خود را به کوچه علی چپ میزنند و انگار نه انگار؟؟؟!!!!!!! از محضر تمام عزیزان خواهش میکنم کمکم کنند ..این روزها همش فکر میکنم که نکند من صبر اشتباهی کردم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)