ببینید عزیزم، اوایل هم خدمتتون عرض کردم که خیلی خوبه شما متوجه هستین و میخواین تغییراتی ایجاد کنین. اما چیزی که اهمیت بالایی داره «عمل» هست.
اگر من بگم متوجهم معایبی دارم و در خصوص شما هم اشتباهاتی داشتم ، ولی قدم از قدم بر ندارم، تلاشی نکنم، شما متوجه تغییرات من نشین... این بیفایده هست.
..............
در خصوص مهریه ، نه نبخشین.
ولی وقتی میتونین از پسش بر بیاین و همسرتون قدری کوتاه بیاد که علاوه بر در نظر گرفتن مطلب بالا، از طریق احساسات وارد بشین.
یعنی اینکه با زبان نرم و رفتار خوب اما بدور از انفعال و ضعف، به همسرتون بگین من میدونم که تو مرد عاقلی هستی و متوجهی که مسئله ی مهم زندگی ما مهریه نیست که با بخشیدن یا نبخشیدن اون توفیقی حاصل بشه. ما مدتی خسته و سردرگم شده بودیم و نمیتونستم درست مشکلمون رو بیان کنیم یا تصمیم بگیریم، مطمئنم میدونی نیاز داریم اصلاحات و تغییراتی ایجاد کنیم.
من و تو نیاز به بالا بردن آگاهی و مهارتهامون داریم، برای همین میخوام به هم زمان بدیم و با کمک مشاور از پس مسائل و مشکلاتمون بر بیایم. تلاش خودمون رو بکنیم، تا دوباره زندگی و عشقمون رو احیاء کنیم. من ایمان دارم توی این مسیر دست منو میگیری و با هم ادامه میدیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)