با سلام
رهایی از بازی قربانی (مثلث کارپمن) مسئله مهمی هست که شما باید روش کار کنید .
این مثلث سه تا وجه داره » قربانی – جلاد - رابین هود .
از هر وجهی بریم قربانی هستیم و مهم نیست کدومش هستیم .
خانمی از شوهرش شکایت می کند که به من توجه نمی کنه – رابطه مون اون جور که باید نیست و هر روز داره بدتر میشه ،،،من حیف شدم ،،، عمرم تباه شد و ...
این فرد میره تو قسمت وجه قربانی .
از طرفی این خانم که خودش را قربانی می دونه ، یه جلادی داره به نام شوهر .
قربانی برای اینکه خودش را آروم کنه همیشه دنبال یه راببین هود بیرونی هست ( این رابیبن هود هر چی می تونه باشه – گاهی اعضای خانواده – گاهی دوستان – گاهی رابطه عاطفی جدید با فرد دیگه و... )
وقتی اون خانم رابین هودش را پیدا می کنه جاها عوض میشه .
یعنی شوهر از نقش جلاد میره نقش قربانی - اون خانم هم نقشش عوض میشه ، میشه جلاد شوهر .
باز دوباره آقای شوهر دنبال رابین هود می گرده ( هر عامل بیرونی ای می تونه باشه - می تونه رابطه عاطفی جدید و خیانت – دوستان نزدیک خودش و.......)
این چرخه ادامه داره .
باید از این چرخه و این بازی خارج بشید .
وقتی خارج بشید طرف مقابلتون هم نمی تونه وارد این بازی بشه .
این می تونه اولین قدم در بهبود رابطه عاطفی زن و شوهرا باشه .
یعنی زن و شوهرها از نق زدن دوری کنن و وارد بازی قربانی نشن ( مثلث کاریمن ) سپس بالغانه و با کمک از مشاور در راستای مهارت های ارتباطی ،،، مسیر را جلو ببرن .
یا بالغانه رابطه درست میشه ، بهبود پیدا می کنه – یا با قاطعیت رابطه اشتباه خاتمه پیدا می کنه .
هردو تصمیم ، تصمیمی هستن که طرفین در آینده پشیمون نمیشن ، چون بالغانه مسیر را بردن جلو ( جدا از هر نتیجه ای )
زن وشوهرها نیاید منفعل باشند و در بازی مثلث کارپمن قرار بگیرن و اون را تداعی کننن .
یه بسته ای دکتر شیری داره به نام نجات رابطه عاطفی – به نظرم تهیه کنید و روش مطالعه کنید .
یا می تونید این موارد را از مشاور حضوری بپرسید .
نبوغ2: نجات رابطه عاطفی - خانه توانگری
.....................
این موارد را هم کار کنید :
طرحوارهدرمانی | علت خیانت در زندگی مشترک
طرحوارهدرمانی | حالِ خوب رو از کجا بگیریم؟
طرحوارهدرمانی | چرا نمیتونیم خودمون رو ببخشیم؟
چطور خودمان را دوست داشته باشیم؟
چگونه نااُمید نباشیم؟
موفق باشید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)