به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    درود

همین ابتدا ازتون تشکر کنم که خیلی خوب نوشتین و این کمک بزرگی هست برای دوستانی که میخوان در تاپیکتون شرکت کنن.
    ضربه های روانی و موقعیت هایی که در اونها افراد تحت فشار هستن میتونن نقطه ی چرخی باشن تا اون آدما معنای زندگی، اهدافشون و انتظاراتشون رو دوباره شکل بدن.

برای سوال اول ؛
    ( در مقابل این جور سوالات همکاران؟از خودم دفاع کنم؟هیچی نگم؟ )

بهتر هست بگین من ترجیح میدم درمورد مسائل شخصی خودم اون هم در محیط کاری صحبتی نکنم و انرژی و تمرکزم رو برای کارم صرف کنم. این یعنی مرز بندی و اینکه اجازه ندیم دیگران خودشون رو وارد مسائل ما کنن.

شما نیازی به توضیح دادن ندارین، رفتارهای ناشیانه و اشتباه همسرتون کم کم برای دیگران مشخص خواهد کرد چگونه سعی در تخریب شما دارن.

سوال دومتون؛
    این غیر حرفه ای هست که در محیط کاری بخوان وارد مسائل خصوصی دیگران بشن و اونها رو از این طریق تحت فشار قرار بدند و بهتر هست افراد با لیاقت هاشون و تلاششون سنجیده بشن.

شما به حرف منشی ایشان توجه نکنین فقط در جایگاه یک منشی ببینید او رو، اون حاج آقا هم هر چی گفتن لزومی نداره در موضع ضعف قرار بگیرین و بگین من جبران میکنم. چه چیزی رو میخواین جبران کنین؟ شما اشتباهی مرتکب نشدین و اگر امروز در این جایگاه هستین بخاطر لیاقت هاتون بوده نه تاهل یا تجردتون و... .

شما یکبار به این حاج آقا همون مورد سوال اول رو که راهنمایی کردم بگین و تاکید کنین اگر قرار باشه با لیاقت های خودتون و تلاشتون و ... سنجیده بشین قطعا اینجا بعنوان یک کارمند موفق خواهید بود و اگر قرار باشه با توجه یک کلاغ ، چهل کلاغ مردم و ورود دیگران به دنیای خصوصیتون سنجیده بشین قطعا اینجا نمیتونین کار کنین.

در مورد سوال سومتون؛
    به پیام ها یا تماس های ناشناس پاسخ ندین و شماره رو بلاک کنین. در شرایط کنونی بهترین کار این هست با کسی بحثی نداشته باشین. این خانم ممکن هست منکر بشن و در کنار انکار شروع به بحث یا صحبت هایی در جمع کنن که بیش از پیش شرایط رو براتون سخت تر کنه.

شما هر تصمیمی که بگیرین مطمئنا چون در کنارش مشاوره داشتین، فکر کردین و جوانب رو سنجیدین برای آیندتون خوب هست و نتیجه هر چه بود حتی جدایی ، میتونین مثل گذشته یا حتی بهتر از گذشته زندگی کنین.

در صورتی قادرین این روزها رو پشت سر بگذارین و حرف های مردم اثرش در زندگی شما کمرنگ بشه که؛

_ مهارت ها و توانایی های خودتون رو گسترش بدین، در کنار اینکه خودتون رو با تمام خوبی ها و معایبی که برای هر فردی مطرح هست قبول دارین و این شخصیت آی تک رو دوست دارین. بخاطر بقیه تغییر نکنین، این تغییر برای خودتون باشه. ببینین چطور میتونین نسبت به گذشته انسان بهتری باشین ، چه اصلاحاتی نیاز دارین.

_ برای انجام کارهاتون از مشاوره ها و افراد متخصص کمک بگیرین، این باعث میشه نظرات غیر تخصصی و نیت های شخصی دیگران در زندگی شما اثری نداشته باشن و از مرکز توجه و تصمیم گیری های شما خارج بشن.

_ تصمیماتی که میگیرین ، کارهایی که انجام میدین، رفتار‌و گفتارتون، روابطتتون ، سبک زندگیتون رو بر مبنای ارزش های خودتون قرار بدین.

_ تفاوت ها رو بپذیرین ولی اجازه تسلط ندین. مردم رو با تفاوت هاشون ببینین، این یعنی توانایی سازگاری.

_ مطابق با نیازها و خواسته های دیگران خودتون رو تنظیم نکنین، البته این به معنی بی احترامی یا نادیده گرفتن بقیه نیست.

_ از چک کردن وضعیت افراد، مخصوصا همسرتون در محیط مجازی اجتناب کنین و اگر در محیطی فعالین که فالور یا دنبال کننده دارین کم کم شروع به پاکسازی افرادی کنین که از بودن اونها احساس ناخوشایندی دارین و آدرس های خودتون رو تغییر بدین.

2. 8 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

ammin (سه شنبه 27 مهر 00), gholam1234 (سه شنبه 27 مهر 00), MimiBahar (دوشنبه 05 اردیبهشت 01), فکور (سه شنبه 27 مهر 00), لاله123 (سه شنبه 27 مهر 00), نیکیا (چهارشنبه 05 آبان 00), آی تک (چهارشنبه 28 مهر 00), بی نهایت (جمعه 14 آبان 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)