به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

موضوع: حجاب یعنی ؟

Hybrid View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

نظرها برای هر فردی می تونه متفاوت باشه ،،، و این موارد را از دیدگاه و مشاهدات و تفکرات فرهنگی خودم میگم ،،، طبیعتا هر فردی باور خودش را داره و قابل احترام .
    به نظرم بهترین حجاب ظاهری برای خانم ها ،
    چادر هست از همه نظر ( امنیت - زیبایی - وقار و ...) - چادری که بدرستی استفاده بشه .
    و بهترین حجاب درونی هم برای خانم ها و هم آقایون : عفاف و حیاء
    ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 31 شهریور 00 در ساعت 15:42

2. 4 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

gholam1234 (چهارشنبه 31 شهریور 00), Niagara (دوشنبه 19 مهر 00), لاله123 (جمعه 02 مهر 00), همراهی (یکشنبه 04 مهر 00)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 بهمن 00 [ 23:11]
    سطح
    48
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    103

تشکرشده 75 در 34 پست

Array
    با عرض سلام خدمت خانم نازنین انشالله به همراه خانواده در صحت و سلامت باشید.بزرگوار،پیرامون مطلبتان دوست داشتم مطالبی را ذکر کنم که امیدوارم آن را به حساب یک گفتگوی ساده و تبادل نظرات بدانید.
    تا وقتی در جامعه نگاه جنسیتی حاکم است تبعیض و تجاوز هم وجود داره
    این جمله را بارها شنیده ام و برایم چند سوال مطرح بوده!
    1-نگاه جنسیتی یعنی چه؟
    ایا غیر از این است که مرد از جنس ذکور است و زن از جنس مونث؟!آیا واقعا جنس زن و مرد یکی هست؟!ایا من به زن بگویم زن است یا به مرد بگویم مرد است،توهینی کرده ام؟
    جنس یعنی مقوله مشترک بین افراد یک نوع! مثلا درخت البالو وگیلاس و زرد الو از جنس درخت هستند.ایا این جمله توهین است؟
    مسلما پاسخ خیر است.
    اما اگر جنس را که امروزه معنای جدیدی پیدا کرده و منظورشان«سکس» است،خب بحث ،چیز دیگری است.مسلما نگاه این چنینی به زن و یا مرد واقعا زشت است! و اگر کسی چنین نگاهی داشته باشد ،فرقی ندارد طرف مقابلش چگونه باشد!با حجاب یا بی حجاب! مرد باشد یا زن!!
    این فرد بیمار است.
    بحث حجاب برای با نوان فقط جنبه حفاظتی ندارد که بگوییم برای در امان ماندن از نگاه سکسی اقایان است!!(با عرض پوزش از اقایان بزرگوار سایت)
    بسیار عذر میخواهم اما ایا تا به حال از خودتان پرسیده اید چرا من زن،در مقابل عزیزانم حداقلهایی را در مساله پوشش رعایت می کنم؟!آیا خدای نکرده ان ها نگاه جنسیتی به من دارند؟!!
    مسلما جواب این سوال مارا به نقطه می رساند کسانی که فکر میکنند حجاب یک زن تنها به دلیل حفاظت اوست،سخت در اشتباهند.حجاب با فطرت زن همراه بوده و یک زن فطرتا دوست دارد برای خود حریم قایل شود . او بنابر فطرتش حرکت میکند.درک این مساله فقط به این بستگی دارد چقدر به فطرمان دور یا نزدیکیم.

2-ایا وقعا نگاه جنسیتی سبب تبعیض است؟
    یعنی اگر من به زن،به چشم زن یا به مرد به چشم مرد نگاه کنم تبعیضی اتفاق می افتد؟ یا این نگاه فقط تفاوتها را نشان میدهد؟!لذا این جمله که اسلام به زنها یا مردها نگاه جنسیتی دارد از اساس غلط است. نگاه اسلام تفاوت بین این دو است.
    شما اگر برای پسر بچه تان دامن بخرید هرگز نمی پوشد و میگوید دامن لباس دخترهاست.آیا این بچه نگاه جنسیتی به معنای (ناخوشایندش) دارد؟یا نه او فقط می خواهد بگوید من با دختر متفاوتم!و هیچ جای دنیا تفاوتها را دیدن را تبیض ترجمه نکرده اند! تبعیض در جایی معنا پیدا میکند بین دو چیز بدون تفاوت ،یکی را بی دلیل برتری دهیم و انتخاب کنیم.
    رییسی که بین دو کارمندش هیچ تفاوتی نیست اما حقوق یکی را بیشتر دهد تبعیض گذاشته است.
    پس قبول کنیم بین زن و مرد تبعیض نیست ،تفاوت است.

3-چه دلیل و برهان یا سند و مدکی و یا آماری وجود دارد که اگر به زنها نگاه زن بودن داشته باشیم و به مرد ها نگاه مرد بودن ،حتما تجاوز اتفاق می افتد؟!!!
    والا بنده و شما هر روز خانم ها را به شکل خانم می بینم و اقایان را به شکل آقا! آیا تا به حال خدای نکرده تجاوزی اتفاق افتاده است؟
    لذا به نظر بنده این جمله(تا وقتی در جامعه نگاه جنسیتی حاکم است تبعیض و تجاوز هم وجود داره) نمیتونه خیلی جمله دقیقی باشه.

فقط انسان ببینید نگاه به جنسش نداشته باشین. دو جنس نداریم فقط یک جنس به عنوان انسان داریم

این جمله به یک لحاظ درست است و به یک لحاظ درست به نظر نمیاد.
    وقتی پای حقوق انسانی مطرح باشد مثل کرامت،عدالت و... زن و مرد ندارد.اما وقتی پای تفاوتها وسط باشد حقیقتا زن و مرد متفاوتند و بر مبنای تفاوتها خواسته هایمان را مطرح میکنیم.
    به نظرتان چرا توقع نداریم اقایان باردار شوند؟ غیر از این است که قبول داریم تفاوت فیزیکی را؟
    تمام حرفم این است بین زن و مرد تفاوت است.کاری هم به خوب بودن و بد بودن انسانها هم ندارم.پوشیده بودن در زن،فطری است.این مطلب را در بسیاری از زنهای دنیا(کشورهای شرقی و غربی )دیده ام.
    اگر رضا شاه نبود الان همه خانم ها کنج اندرونی بودند در حالی که الان یک زن همپا و همراه همسرش میتونه تو اجتماع باشه ، مدیریت کنه، فکر کنه و تصمیم های خیلی درست و منطقی بگیره
    جامعه و زنان افغانستان را ببینید و درس بگیرید

بهنظرم این حرفتان کمی بی انصافی است.مگر نه این که زنان پیامبر در عین پوشیدگی در جامعه حضور پر رنگ داشتند؟! اا در جنگ جمل یکی از بانوان حضرت حضور نداشتند؟کجا زن در کنج اندرونی بود؟
    ایا دختر پیامبر در جهاد ها پرستاری نمیکرد و یا به با نوان مدینه تعلیم نمیکرد؟
    وقتی حضرت رضا علیه السلام به مشهد میرفتند ،یاران پرسیدند سوالاتمان را از چه کسی بپرسیم؟ فرمودند از خواهرم حضرت معصومه.
    ایا غیر از این است که صدای کربلا را زینب کبری سلام الله علیها به کوفه و شام و مدینه رساند؟
    کجا این بزرگواران در کنج خانه ماندند؟
    ایا همسر پیامبر (حضرت خدیجه سلام الله علیها) یکی از بزرگترین تجار مکه نبود؟
    پس اگر زنی در کج خانه مانده دلیلش اسلام نیست! ایا این همه بانوی محجبه در تمام عرصه های اجتماعی فعالیت نمیکنند؟

اما زن در افغانستان قربانی،حجاب نیست !قربانی خودخواهی هاست.

صحبت از فضایل انسانی کنین، درستکاری، احترام به حقوق دیگران، و...

حرفتان کاملا صحیح است اما ایا حجاب داشتن متضاد با فضایل انسانی است؟

عذر تقصیر بابت طولانی شدن کلام.ممنون که وقت گذاشتید برای خوندن این پست.
    انشالله در پناه حق باشید
    ویرایش توسط همراهی : دوشنبه 05 مهر 00 در ساعت 01:10

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)