سلام آتنا جان
دلیل این دشواری(اعتماد به نفس داشتن)در خانمها چیه؟به نظر من این است که ما خانم ها به صورتی غریزی بیشتر از آنکه به خود توجه کنیم، بر مسایل اطرافیان متمرکز می شویم و طبیعی است که زمان کمتری برای پیشرفت و ارتقاء اعتماد به نفس در وجود خود می یابیم.
دخترم .......برای داشتن یه اعتماد به نفس قوی در محیط کاری که البته این یه احساس درونی در شماست باید اطلاعات عمومی خودتونو ببرید بالا ....و در مسائلی که در اطرافتون اتفاق می افته یه انتقادگر بشید و همیشه حرفی تازه و جدید برا گفتن داشته باشی....تحلیل کنید...این باعث میشه در شما احساس خوشایندی بوجود بیاد...از تحلیل نترسید...رابطه با همکاران به این طرزی که اعلام کردید اگر باعث اذیت شما هم میشه ...هرگز وانمود نکنید که خسته شدید و کم آوردید...شما دایره لغات خودتونو زیاد کن گلم....و سعی کنید شیوه های ارتباطی خودتونو کمی تغیر بدید...در مورد اعتماد به نفس و شیوه های ارتباطی قوی در همین تالار و مطالب جالبی هست....من تصور میکنم شما روابط عمومی قوی دارید و دیگران هم شمارو یه مستمع خوبی میدونند ولی کمی حساس شدی ....از این به بعد بگو من قوی هستم و اگر هم خطایی از طرفت خودت و دیگران دیدی زود در ذهنت تمومش کن و اجازه نده ابعاد شخصییتی تورو تحت شعاع قرار بده...
موفق باشی دخترم![]()

به نظر من این است که ما خانم ها به صورتی غریزی بیشتر از آنکه به خود توجه کنیم، بر مسایل اطرافیان متمرکز می شویم و طبیعی است که زمان کمتری برای پیشرفت و ارتقاء اعتماد به نفس در وجود خود می یابیم. 
....و سعی کنید شیوه های ارتباطی خودتونو کمی تغیر بدید...در مورد اعتماد به نفس و شیوه های ارتباطی قوی در همین تالار و مطالب جالبی هست....من تصور میکنم شما روابط عمومی قوی دارید و دیگران هم شمارو یه مستمع خوبی میدونند ولی کمی حساس شدی ....از این به بعد بگو من قوی هستم و اگر هم خطایی از طرفت خودت و دیگران دیدی زود در ذهنت تمومش کن و اجازه نده ابعاد شخصییتی تورو تحت شعاع قرار بده...
علاقه مندی ها (Bookmarks)