۱. در مشاوره ای که گذشته داشتین تقریبا اکثریت بشما گفتن روی خودتون کار کنین، میتونین بگین چه پیشرفت هایی داشتین؟ چه تلاشی برای جذب همسرتون به زندگی مشترک کردین؟
سلام سحر بهاری عزیز
ممنون که پاسخ دادین
من سعی کردم روی اعتماد به نفس و عزت نفسم کار کنم و خواسته هایی که دارم با التماس نگم بهش و کمتر وابسته باشم به او و چشمم به در باشه که بیاد خونه. و اینکه همیشه وقتی یه چیز میشد قهر می کرد و من به شدت دنبالش میرفتم و منت کشی می کردم که به ضرر من می شد چون به خاطر کاری که نکردم خرد میشدم و مقصر میشدم. الان سعی می کنم ارووم باشم و فرصت بدم که هرکی مقصره جلو بیاد نه فقط من.
رابطه جنسی رو سعی کردم بهتر کنم با لباس مناسب پوشیدن و پیش قدم شدن. البته چندماه اول خوب بود ولی الان بازم سرد شدم و تمایلی ندارم.
سعی کردن به هیچ وجه از خانوداش حرف نزنم و اگر بحثی میشه بی احترامی نکنم که تا حدودی موفق شدم. هرچند بهتر شده ولی نه کاملا حل نشده.
۲. اون دو موردی که به خشونت کشیده شد و ... میتونین توضیح بدین چه اتفاقی افتاد؟
هر دو مورد سر این بود که یه ظرفی برداشت استفاده کرد و بدون اینکه بشوره روی کابینت رها کرد درحالی که من همه ظرفا رو شسته بودم. وقتی اعتراض کردم گفت من این همه کار واست می کنم تو یه قاشق رو بر نمیداری؟و اینکه 2 ساعت تمام کارایی که کرده بود رو عنوان کرد حتی اشغال بردن و خرید خونه که فک کنم وظیفه مرد باشه دیگه منت گذاری نداره
فرداش هم پشیمون شد گفت که خیلی تند رفتم.
۳. اگر در حال حاضر شاغلین، درآمد شما و همسرتون چطور هست؟ این درآمدها چطور خرج میشه؟ ( یه توضیح کامل بدین لطفا )
هر دو شاغلیم و تقریبا درامدمون یکسانه و حدود 6 تا 8 درامد داریم. درامد او صرف خرید میشه و یک سوم پس انداز می کنه و وسط برج میگه پولم تموم شد و چشمش به منه. درامد من هم معمولا خرج خودم و ارایشگاه و خرید خودم و خرجای روزانه میشه بقیه ش هم پس انداز میشه البته هر ماه یه خرجی رو منم انجام میدم تو خونه مثلا یه بار خرج فروشگاه رو میدم یه بار خرج رستوران و...
........................
شیوه ی انتقاد اگر صحیح نباشه ، نتها پذیرنده ای نداره بلکه مخرب هم هست.وقتی بگین این آب رو که خوردی، نمیشد لیوانش رو بشوری؟!
اینطور شما شخصیت اون طرف رو هدف قرار میدین، مثل یک بچه ی خردسال باهاش رفتار کردین، نه یک آدم بزرگسال، نه یک مرد، نه یک شوهر.
شما وقتی به این شکل رفتار میکنین، منتظر بازخورد مناسبی نباشین. اما میشه جمله ی صحیح تر هم بگین ← ( حس خوبی بهم دست میده وقتی بهم کمک میکنی ، چی بهتر از این میتونه باشه ؟ )[/quote]

علاقه مندی ها (Bookmarks)