به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام سرکار خانم آبی بیکران، خیلی وقته از حضور شما می گذره، خوشحالیم که در صحت و سلامت هستین،

خوش اومدین،
    ---------------

به نوشته بالا دقت کنید و مقایسه کنید با قسمتی از متن خودتون که فرمودین با شغل خودم شاد هستم، شادی واقعی زمانی برای ما محقق میشه که فقط نظاره گر اتفاقات پیرامون که ما در آن نقشی نداریم باشیم و نگذاریم ذهنمان وارد قضاوت کردن، افسوس خوردن، سرزنش کردن، بزرگ کردن اشتباهات گذشته و ... شود. در وقت است که می توانیم از بودن خودمان شاد باشیم.

نکته بعدی که شادی ما رو سلب می کنه، ترس از آینده، هراس از نا امیدی و ... هست که نمی گذاره ما شاد باشیم،

پس شاد بودن شما منوط هست به رعایت دو بند بالا

-----------------------

حالا به قسمت شغلی برسیم، نگاه کنید پاسخ شما توسط خود شما در انتهای پست توسط خودتون داده شده، مادامی که اعتماد به نفس تون به خاطر ترس از آینده پایین باشه، شاهد چنین اتفاق هایی خواهید بود، مگر اینکه کارفرما خیلی مهربون و خوش قلب باشه.
    زمانی که به خودتون اعتماد داشته باشین، هیچ وقت از آینده نمی ترسین، با امید صحبت می کنید، کارفرما همین الانه که نگرانه از دست دادن شما بشه.

---------------------

یادمه یه پیج اینستاگرامی برای فروش آثار خودتون راه اندازی کرده بودین! همزمان چرا تلاش نمی کنید، توانمندی خودتون یه کسب و کار خیلی کوچک دست و پا کنید و ارام و آرام رشدش بدین؟ شده با روزی یک ساعت وقت گذاشتن. ولی مستمر.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام مجدد، برای خودتون یه هدف متصور بشین، هدفی که بشه بهش دست پیدا کنید،

مثلاً ظرف دو سال آینده، به فلان نقطه کاری برسین، در این مدت به مرور برای این هدف وقت بگذارین، از روزی یک ساعت ،

این هدف گذاری و بودن در مسیر باعث میشه با انگیزه و امیدوار بمونین. همزمان برای درآمد و روزی هم با این خانم بمونید، نم نم جای پاتون رو سفت کنید.

--------

ولی حواستون باشه ، فرآیند بالا هر چقدر هم خوب باشه و درست از آب دربیاد، باز هم مُسَکن محسوب میشه، چرا؟ چون به طور ساختاری خودتون رو قوی نکردین، ما تو زندگی هامون ، با هر نوع آدم و همکاری، ممکن در معرض وزش طوفان قرار بگیریم، باید یاد بگیریم بتونیم تو هر شرایطی از خودمون مراقبت کنیم.

من نظرم اینه که این دو موضوع رو همزمان جلو ببریم:
    ۱. تقویت و توسعه مهارت و کار

۲. ساختن یک آبی بیکران قوی و شاد
    من هدف وبرنامه دارم برا آینده بتونم سرمایه جمع کنم که برای خودم کار کنم ولی سنم دیگه کم نیست مجرد و مستقل هستم و همین که فرصت زیادی ندارم به من استرس بیشتری وارد میکنه دیگه وقت شکست خوردن از اول شروع کردن ندارم
    این درست میگید من از نظر روحی به خاطر اتفاقات زیادی که تو زندگیم افتاده خیلی حساس و شکننده شدم البته روی خودم خیلی کار کردم میگم من الان ۸ماه با این خانم و رفتارش ساختم تحمل کردم چندین بار خواستم بزارم برم ولی گفتم تحمل کن هر جا بری شرایط همینه مگه برای خودت کار کنی که من سرمایه ندارم
    حرفای اون خانم مثل خوره ذهنم داره میخوره همش میگم برگردم خودم کوچیک کردم الان با خودش میگه ببین چقدر بدبخت که مجبوره برگرده میدونه کار پیدا نمیکنه ������

اینم هم بگم من واقعا تو رشته خودم فوق العاده حرفه ای هستم بخصوص توی این کار کمتر کسی میتونه مثل من کار کنه من استعداد و مهارت خیلی زیادی دارم ولی متاسفانه نمیدونم چرا زندگیم اینجوری و نتونستم موفق بشم یه دلیل اصلیش نداشتن سرمایه و خانواده ای که حمایت کنن
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

ویرایش توسط abi.bikaran : شنبه 09 مرداد 00 در ساعت 22:42

2. کاربر روبرو از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده است .

Mvaz (شنبه 09 مرداد 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)