به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 171 از 193 نخستنخست ... 71121131141151161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181191 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,701 تا 1,710 , از مجموع 1928
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss seven نمایش پست ها

سحر عزیزم واقعا خوشحال شدم که تو هم از این زمینه ها خوشت میاد مثل من البته کسی نیست که رموز جهان رو دوست نداشته باشه بدونه ، مثلا من گاهی توی فضای مجازی درباره این چیزا کلیپ گوش میدم مثلا عجایب مثلث برمودا یا اهرام مصر و لوازم تسخیر شده و یا موجودات ماورایی خیلی جالبن و هنوز کسی نتونسته علتش رو کشف کنه .

من میگم یه تاپیک بزنیم مخصوص این چیزا و صحبت کنیم همه با هم البته اینطوری شاید بر خلاف رویکرد تالار باشه .نمیدونم ولی اگر امکانش باشه خیلی خوبه .
    خیلی خوبه تاپیکای علمی آموزشی داشته باشیم، باعث میشه درباره موضوعات خاص بیشتر بدونیم، ولی خب زمینه هاش متفاوته و اول لازمه ببینی در مورد چی میخوای بدونی. ( اگرچه یچیزایی مثل نجوم درصد قابل توجهی آماتور هستن و میتونن راحت اطلاعات رو در اختیار عموم قرار بدن ) اما منظورتو متوجه ام چی میگی، من خودمم در این زمینه ها کتاب مطالعه میکنم، مستند میبینم، مجله میخونم، سرچ میکنم و ... ( حالا ببینیم چی میشه ).

یه مسئله مهم برای افرادی که به این موضوعات علاقه مندن اینه که لازمه با آگاهی یک خط باید بین واقعیت و دروغ بکشن. مثلا بیشتر پیجا برای بازدید و لایک بیشتر دروغ + خرافات و ... رو چاشنی موضوع میکنن و به خورد مخاطب میدن. واسه همینه خیلی ها فکر میکنن چنین مطالبی وجود نداره یا زاییده ذهن هست. یا حتی ازش میترسن و روی روانشون تأثیر منفی میذاره .

حالا مثلا میتونیم تو بخش آموزشی تاپیک نجوم داشته باشیم چون من خودم تو این زمینه میتونم مطلب بذارم.

اما مطالبی که بصورت مستندهای ماورایی هست اینا ابزارهای مختلف رو برای سنجش صحت تصاویر و مطالب ندارن و فقط یه مستندی ساختن و وارد رسانه کردن. از طرفی توصیه نمیکنم این دست کلیپا رو ببینی چون اینا در درازمدت اثرات منفی روی روان داره و تحریف واقعیت هست.

: ❤️
    دوستان گرامی ؛

لطفا، انجمن آموزش استفاده از تالار همدردی را مطالعه بفرمایید.

2. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

miss seven (یکشنبه 03 مرداد 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    خانم طنین سلام.
    نگرانی به خودتون راه ندید.

این همه ادم میگیرن و خوب میشن. شما هم خوب میشید. کارایی که باید انجام بدید رو انجام بدید و با خودتون بگید از پسش بر میام و خوب میشم. شما قوی هستید. بدون اغراق به سلاامت از این مرحله عبور میکنید .

4. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

gholam1234 (یکشنبه 03 مرداد 00), Mvaz (یکشنبه 03 مرداد 00), طنین باران (دوشنبه 04 مرداد 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها

روزی امام علی ع با جمعی از یاران خود به قبرستان رفتند. به آنها فرمودند؛ آیا می‌خواهید چیزی ببینید که هرگز تا به حال ندیده‌اید؟

عرض کردند؛ بله یا امیرالمؤمنین.

حضرت بر سر قبر قدیمی که نشان میداد صاحب آن مدت‌ها پیش از دنیا رفته، آمدند و فرمودند؛ « ای بنده خدا، به اذن خداوند از جای برخیز! »

صحنه عجیبی بود، به عنایت حضرت امیر ع دیگران هم در مکاشفه‌ای دیدند که شخصی با محاسن سفید از قبر خارج شد و عرض کرد: «السلام علیک یا ولی الله!»

حضرت جواب او را دادند. بعد فرمودند؛ چند سال است که از دنیا رفته‌ای؟

عرض کرد: آقا به سال نرسیده. فرمود: چند ماه؟ گفت: آقا به ماه هم نرسیده. فرمود: چند روز؟
    گفت: آقا روز هم نشده. شاید ساعتی گذشته، چون وقتی داخل قبر شدم و نکرین از من سؤال کردند و از عهده جواب برآمدم از من پذیرایی شد و صورتهای بسیار زیبایی در قبر دیدم، از جمله حوریه‌ای برای پذیرایی آمد و آنقدر در خوشی بودم که شما من را صدا زدید.

حضرت فرمود؛ خداوند تو را از رحمت بی‌ پایانش نصیب فرماید. وقتی آن مرد رفت فرمودند؛ صد سال است که او از دنیا رفته، ولی طول عالم برزخ تا قیامت برای او نمودی ندارد.

بعد سر قبر دیگری رفتند که معلوم بود تازه از دنیا رفته و گویی ساعتی از دفن او بیش نگذشته. صاحب قبر را صدا زدند. شخصی سیاه‌ روی با حالی زار ظاهر شد و گفت؛ «السلام علیک یا امیرالمؤمنین!»

حضرت جواب دادند و پرسیدند چند ساعت است که از دنیا رفته‌ای؟

گفت؛ ‌آقا بیش از ساعت است. فرمودند؛ چند روز است؟ گفت: از روز هم بیشتر است. فرمود: چند ماه؟ عرض کرد: از ماه هم بیشتر. چند سال است و آنقدر در زحمت و گرفتاریم که حساب در دستم نیست. گویی صد سال بر من گذشته است.

حضرت در حق او دعا کردند و فرمودند؛ به جایگاه خود برگرد. بعد فرمودند: یک ساعت نمی‌شود که او را دفن کرده‌اند، ولی کثرت گناهان و عذاب‌های قبر، کار او را سخت و زمان را بر او طولانی نشان داده.

بعد فرمودند؛ همین است فرق بین مؤمن و غیر مؤمن.

برگرفته از کتاب؛
    برزخ و نفخه صور، از استاد حجت الاسلام مسعود عالی
    با سلام و تشکر
    امیدوارم کسی از دست من ناراحت نشه ولی با عرض معذرت من اینجور داستانها رو نمی تونم بپذیرم مامعتقدیم معجزات مخصوص پیامبران هست اینکه کسی از قبر بیاد بیرون و اعتراف کنه معجزه است که قاعدتا نباید توسط حضرت علی اتفاق بیفته
    معجزه طبق تعریف چیزی هست که مردم عادی از انجام آن عاجز باشند و به اذن خداوند انجام شود و اتفاق این داستان به نظرم در این حیطه است

به نظرم نوشتن این مدل داستانها شاید برای عبرت آموزی خوب باشه ولی در نهایت باعث تحریف دین میشه
    چون دین میشه پر از تعارض و هر روز یک نفر یک داستان جدید خلق می کنه و چون ما امامان رو معصوم می بینیم و قبول داریم اون داستانها رو باور می کنیم و یکهو به خودمون میایم و می بینیم دیگه داریم از اون طرف بوم می افتیم و خودمون به دست خودمون ریشه دینمون رو زدیم
    می بینیم یه گروههای افراطی دور و برمون شکل می گیرن با عقاید و روشهای عجیب غریب و میگن این اسلامه

البته این نظر شخصی من هست
    که الزاما درست نیست
    اگر کسی نظر منطقی مخالف داشته باشه خیلی خوشحال میشم که برام بنویسه
    پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمیم الزهرا نمایش پست ها
    سلام میشل نازنین
    اسمتودیدم خیلی خوشحال شدم ووقتی اسم خودمو تو پستت دیدم دوق کردم
    از خودت بگو خیلی وقته خبری نداریم ازت. سرکار میری؟ ارتباطت با همسرت چطور شد؟ شما قصد نی نی ندارین؟

ممنونم از تبریکت دوستم. دیگه زندگی من عین سینوسه. هرچند روز اروم که میگذره بعدش یک طوفانی به پامیشه باز میره تو ارامش...
    نمیدونم چه حالی داره همسرم، سنمون داره میره بالا هنوزم دقت میکنه کی بهش چی گفت، من چی گفتم من چی کردم....
    منکه واقعا حالشو ندارم از کسی دیگه اصلا ناراحت بشم چه برسه به اینکه بابتش داد و قال و چتد ساعت دعوا کنم...
    دلم میسوزه چقدر الکی الکی حال ما بد میشه. دختر و پسرمم این وسط بی گناه آزار میبینن...
    دیگه کاری که از من جز انجام وظیفه خودم که ساخته نیست.از خدا میخوام تربیت این دو طفل معصوم و هدایتشون...
    سلام عزیزم، تو هم همیشه برای من مهم هستی و پست هات رو می خونم. چند وقت پیش مطلبی نوشته بودی که یه مدت تو لیست to do ی من بود که بیام راجع به (پذیرش) بیشتر صحبت کنیم. اما فرصت نشد. بعدا دیدم دخترت به دنیا اومد و خودتم فراموشش کردی. دیگه منم از لیست درش آوردم.

حس می کنم تو هم مثل چند سال قبل من معنی پذیرش رو درست نمی فهمی. پذیرش تنها نسخه ای بود که مدیر همدردی برای من پیچیده بود. گفت همسر من از دسته آدم هائیکه که در مقابل تغییر، به سختی مقاومت می کنن، و تنها راهکار پذیرششونه. پنج شش ماه بعدش براشون نوشتم من این آدم رو پذیرفتم اما هنوز همون مشکلات قبل برقرارن. جواب مدیرهمدردی این بود که اشتباه من اینه که فکر می کنم پذیرش یک مرحله از درمانه، در حالیکه پذیرش خودِ درمانه.

بعد از اون خیلی بیشتر در مفهوم پذیرش عمیق شدم.

خیلی شنیدیم که صورت مسئله رو نباید پاک کنیم. اما واقعیت اینه که اتفاقا بعضی از مسائل رو اصلا نباید حل کرد، چون وجودشون بخاطر یک روال اشتباه هست. و پذیرش از اون چیزهائیکه که صورتِ خیلی از مسائل رو از زندگیِ آدم پاک می کنه.

و آره، رابطه م با همسرم خوبه. بهتر از بهترین حالتیه که می شد براش متصور شد. و به نظر می رسه از این بهتر هم بشه. خیلی دوستش دارم، خیلی زیاد. و با پذیرش و عشق، اون انسانِ سخت و تغییر ناپذیر هم یک تغییراتی کرده. هرچند تغییرش چیزی نبوده که من براش برنامه ریزی کرده باشم. چیزی که من براش برنامه ریزی می کنم تعالی و آرامش و آسایش هر دو نفرمونه.

قصدش رو دارم، اما فعلا شرایطش نیست. دلم می خواد بچه ای از پرورشگاه رو به فرزندی بگیرم. اما هنوز باید براش صبر کنم. در مورد بچه کاملا در وضعیتِ (هرچه خدا بخواد) هستم.

کار هم آره. همون شرکت قبلی. بعلاوه ی یه کار دیگه که شروع کردیم و شرایطش خیلی امیدوار کننده هست، ولی هنوز به نتیجه ی مالی نرسیده.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

7. 2 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

Mvaz (یکشنبه 03 مرداد 00), شمیم الزهرا (یکشنبه 03 مرداد 00)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 29 آبان 00 [ 20:09]
    سطح
    36
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    255

تشکرشده 259 در 102 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فکور نمایش پست ها
    با سلام و تشکر
    امیدوارم کسی از دست من ناراحت نشه ولی با عرض معذرت من اینجور داستانها رو نمی تونم بپذیرم مامعتقدیم معجزات مخصوص پیامبران هست اینکه کسی از قبر بیاد بیرون و اعتراف کنه معجزه است که
    درسته معجزه برای پیامبران هست . این توانایی برای امامان به اسم کرامت مطرح میشن . ( مثل همون معجره ) مثلا اگه به تاریخ مراجعه کنیم می بینیم ائمه چشم های نابینا را شفا میدادند .یعنی خدا تمام علم شفای چشم را به امام داد و امام هم به مردم .ابن منافاتی با قرآن نداره . هر کی بندگی خدا را کنه به درجات بالایی میرسه که عموم مردم از اون آگاه نیستن . زنده کردن و شفای چشم و ..هم برای این اشخاص شدنی هست .
    تو خیلی از چیزها علم انسان هنوز رشد نکرده مثلا انسانها بُعد زمان دارن که بشر بهش نرسیده . یعنی انسان می تونه با کسری از ثانیه به تمام کهکشان ها بره . پیامبر ص هم وقتی معراج رفت با این علم خدا رفت . نه تنها پیامبر ص ، بلکه تمام انسانهایی که بندگی خدا را کنن به این علم میرسن .
    در حديث قدسى آمده: إنّ للَّه عبادا أطاعوه فيما أراد فأطاعهم فيما أرادوا، يقولون للشي‏ء كن فيكون.
    براى خداوند بندگانى هستند كه اطاعت از اراده خداوند مىیكنند و در قبال اين عمل به هر چه كه آنها اراده كنند از آنها اطاعت مىیكنند و به هر شى‏ء بگويند باش، میى‏شود.
    برای همین می بینیم شیخ رجب علی خیاط علم طی الارض داشت در حالی که پیامبر و امام هم نبود .

ابوبصیر یکی از شاگردان برجسته امام باقر(ع) که از هر دو چشم نابینا بود، می گوید، به امام باقر(ع) عرض کردم: «آیا شما وارث رسول خدا(ص) هستید؟» فرمود: آری. عرض کردم: رسول خدا(ص) وارث همه انبیاء بود؟ آیا آنچه را آنان می دانستند، رسول خدا(ص) نیز می دانست؟ فرمود: آری. عرض کردم: «فأنتم تقدرون علی ان تحیوا الموتی، و تبرؤوا الاکمه و الابرص؟؛ پس شما می توانید مرده را زنده کنید و کور و بیمار مبتلا به پیسی را خوب نمایید؟» فرمود: آری. سپس به من فرمود: نزدیک بیا، نزدیک رفتم، دست مبارکش را بر صورت و چشم من کشید، خورشید، آسمان، زمین، خانه ها و هرچه را که در آنجا بود دیدم، سپس به من فرمود: «آیا دوست داری همین گونه بینا باشی، تا همچون سایر مردم در قیامت به حساب و کتاب الهی کشیده شوی، و یا (به حال اوّلت برگردی) و به طور خالص (و بی دغدغه) وارد بهشت شوی؟» عرض کردم می خواهم به همان حال قبل برگردم، دست مبارکش را بر صورتم کشید، دوباره نابینا شدم، این ماجرا را برای ابن عمیر(یکی از شاگردان ممتاز امام) نقل کردم، او گفت: «گواهی می دهم که حادثه (صدور کرامت از امام باقر) حق است، چنان که روز روشن است.»
    7. اصول کافی، ج 1، ص 470.
    ویرایش توسط لاله123 : یکشنبه 03 مرداد 00 در ساعت 13:53

9. کاربر روبرو از پست مفید لاله123 تشکرکرده است .

Mvaz (یکشنبه 03 مرداد 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,934

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط طنین باران نمایش پست ها
    سلام ، میشل برید دکتر و یه چکاپ بدید ، کم خونی ، تیرویید ، قند و... شما بدون اختلال هم با کلاسی خواهر :)

شمیم الزهرا تبریک میگم خداوند نگهدار فرزندانت باشه ان شاءالله خدا بهت قوت ، تحمل بالا و ارامش بده
    سلام طنین جان، خوبی؟

مرسی، آره دیشب رفتم دکتر برام همه آزمایش ها رو نوشت. اما فکر نمی کنم مشکل فیزیکی باشه، دو سه سال پیش چکاپ دادم و همه چیز درست بود. حالا شایدم طیِ این چند ماهِ اخیر چیزی تغییر کرده باشه.

یه چیز جالب اینکه الان که اومدم این تاپیک رو جواب بدم، تازه یادم افتاد برای همین مشکل خواب آلودگی رفته بودم دکتر!! اما اونجا یادم نبود، فکر کردم اومدم برام چکاپ بنویسه! از بسکه خوابم میومد.

فکور هم افسردگی رو نوشته بود، اما من قبلا افسرده بودم، می دونم چه شکلیه. افسردگی باعث احساسِ خستگی و پائین اومدن کیفیت خواب می شه. من حس خستگی ندارم، فقط شدیدا خوابم میاد. خیلی هم عالی می خوابم. ولی فقط دو سه ساعت بعدش ذهنم روشنه، بعد دوباره باید عمیییق بخوابم که چند ساعت سرحال باشم.

خودت چطوری؟ ناراحت شدم از این بیماری ای که برای همسرت و احتمالا خودت پیش اومده. امیدوارم موفق بشی ترس و استرست رو مدیریت کنی. به جاش می تونی احساس مفید بودن رو تجربه کنی، خیلی شیرین تره.

برای شما و همه آرزوی سلامتی دارم.

11. 2 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

شمیم الزهرا (یکشنبه 03 مرداد 00), طنین باران (دوشنبه 04 مرداد 00)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,379

Array
    با سلام و تشکر

اگر کسی نظر منطقی مخالف داشته باشه خیلی خوشحال میشم که برام بنویسه
    درود

نگرانی شما بابت تحریف حقایق و عطشتون برای رسیدن به پاسخ یا مطلبی منطقی، درست و قانع کننده باعث خوشحالی هست.

اما برای رسیدن به پاسخی ارزشمند، نیاز به توضیحات کارشناسان و همچنین خواندن مطالبی ( مثلا در باب مکاشفه ) دارین که تنها کارشناسان دینی و منابع موثق میتونن از عهده اون بصورت شایسته بر بیان و در توان ما و حدود تعیین شده سایت نیست.

پس این عطش رو با دانش شخصی ما پاسخ ندین و حتما از مرجع خودش پیگیری کنین.

پ.ن
    دوستان لطفا از ایجاد نظر سنجی یا بحث در خصوص پستهای اعضاء خودداری کنن. اگر موردی در سایت هست که مغایر با قوانینه اون رو از طریق گزارش اطلاع بدند تا رسیدگی بشه.

دوستان گرامی ؛

13. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

شمیم الزهرا (یکشنبه 03 مرداد 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,934

Array
    می بینیم یه گروههای افراطی دور و برمون شکل می گیرن با عقاید و روشهای عجیب غریب و میگن این اسلامه
    خب بگن، چه اهمیتی داره؟

الان شما معتقدی پیامبران و فقط پیامبران معجزه می کردن. و خدا به یک هدف خاص، به اونها و فقط به اونها، توانائی معجزه کردن داده. یکی دیگه معتقده عبور از قوانین طبیعت، مختص پیامبران نیست و این امکان برای انسان های دیگه هم فراهم هست و فلانی و فلانی این توانائی روداشتن. یکی دیگه اساسا به این موضوع فکر هم نمی کنه.

تا زمانی که دینت خارج از توه، این اختلاف نظرها آزارت می ده. هرکسی می تونه ذهنیت خودش رو در مورد دین تو داشته باشه، حق داره ذهنیت خودش رو بیان کنه. و اگه اون ذهنیت و اون بیان، با ذهنیت و بیان شما ضدیت داشته باشه، دردت میاد.

خب چه کاریه؟ تو چه نیازی به این دین داری؟

اگه فردا بیدار بشی و ببینی پیامبر اسلام توی اتاقت نشسته و بهت بگه فکور تو تا حالا اسلام رو اشتباه فهمیده بودی. اسلام اینطوره که تو باید دروغ بگی، خیانت کنی، دیگران رو آزار بدی، و ...

چیکار می کنی؟ سبک زندگیت رو تغییر می دی؟ می گی ای داد، یه عمر اشتباه زندگی کرده بودم؟

از نظر من تو متعلق به دین خاصی نیستی. پیرو نیستی. تو بر اساس آنچه می بینی و آنچه درک می کنی، باورهات رو می سازی. یعنی مستقیما با عالم ارتباط برقرار می کنی، ارتباطت از طریق پیامبر و امام و دین خاصی نیست.

می تونی این بارو بذاری زمین. وقتی دینِ تو درون تو باشه، دیگه هیچکس نمی تونه تفسیرش کنه. تو هم نیازی نداری که چیزی رو در مورد دینت به کسی اثبات کنی. چون دین تو قرار نیست دین اون هم باشه. اینجوری زندگی خیلی آروم تره.

ویرایش توسط میشل : یکشنبه 03 مرداد 00 در ساعت 21:17

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سحر جانم فکر کنم نمیتونم اینجا کانال خاصی رو بهت معرفی کنم ولی اون مسائلی که درباره اش صحبت میشه خودش میگه هنوز شناخته نشده اس و با یقین نمیگه وجود داره و حتی گاهی خودش میگه با منطق جور در نمیاد. ولی بهر حال یه سری چیزا هستن که آدم واقعا دوست داره درباره شون بدونه . جالبن ...
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,379

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss seven نمایش پست ها
    سحر جانم فکر کنم نمیتونم اینجا کانال خاصی رو بهت معرفی کنم ولی اون مسائلی که درباره اش صحبت میشه خودش میگه هنوز شناخته نشده اس و با یقین نمیگه وجود داره و حتی گاهی خودش میگه با منطق جور در نمیاد. ولی بهر حال یه سری چیزا هستن که آدم واقعا دوست داره درباره شون بدونه . جالبن ...
    آره درسته، در کل منم خیلی علاقه مندم و اگر وقت کنم حتما میبینم و میخونم. خب مثلا علم فضا واقعا در عین اینکه یه دنیایی از ناشناخته ها رو پیش روت میذاره میتونه خیلی جذاب و هیجان انگیز باشه. میتونی به سؤالات جالب و عجیبی در موردش برسی . در موراد دیگم همینه . مثلا خیلی ها بصورت شخصی تحقیق میکنن و حتی بعضی افرادی که آماتور بودن سفرای هیجان انگیزی به دور دنیا داشتن. یکیش دیدن شفق های قطبی از نزدیکه ... که خیلی رویاییه ( البته من نرفتم ، از اینجا دیدم )

..........

پ.ن
    دوستان در مورد پست اخیرم که برشی از کتاب دینی بود، میتونین از این به بعد بصورت منسجم در این لینک چنین مطالبی رو بخونین و بهره ببرین. اون نوشته رو هم انشالله فردا منتقل میکنم.
    دوستان گرامی ؛

17. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

Pooh (دوشنبه 04 مرداد 00)

صفحه 171 از 193 نخستنخست ... 71121131141151161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181191 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)