سلام ، آقا غلام من خوب درک می کنم وضعیت شما رو . ان شاءالله هر چه سریع تر سلامتی تون رو بدست بیارید.براتون حمد میخونم
----------------------------------
من از حال خودم بگم به معنای واقعی بی کس شدیممن بچه به بغل میرم خرید . یه دستم بار سنگین و یه دستم دخترم از صبح بلند میشم تازه الان وقت کردم بشینم کمرم داره میشکنه
طفلک همسرم باز با اون حالش میاد پارکینگ وسایلو از دستم میگیره میاره خونه . باز خدا به برادر همسرم خیر بده چون خودشم کرونا گرفت میاد هر روز همسرمو میبره درمانگاه . من اصلا درکی نداشتم از کرونا حالا میفهمم چقدر بیماری بدی هست . بدتر اینکه شما مراقب باشی یکی دیگه بخاطر عدم رعایت بهت منتقل کنه . منم گلوم میسوزه و سرفه میکنم فقط امیدوارم حالم بد نشه طفلک همسرم و دخترم چیکار میکنن اونوقت
امروز همسرم میگفت منو تو فقط همدیگه رو داریم هیچ کمکی هم از دیگران نیاز نداریم . با اون حالش باز نگران منه .![]()

من بچه به بغل میرم خرید . یه دستم بار سنگین و یه دستم دخترم از صبح بلند میشم تازه الان وقت کردم بشینم کمرم داره میشکنه
طفلک همسرم باز با اون حالش میاد پارکینگ وسایلو از دستم میگیره میاره خونه . باز خدا به برادر همسرم خیر بده چون خودشم کرونا گرفت میاد هر روز همسرمو میبره درمانگاه . من اصلا درکی نداشتم از کرونا حالا میفهمم چقدر بیماری بدی هست . بدتر اینکه شما مراقب باشی یکی دیگه بخاطر عدم رعایت بهت منتقل کنه . منم گلوم میسوزه و سرفه میکنم فقط امیدوارم حالم بد نشه طفلک همسرم و دخترم چیکار میکنن اونوقت

علاقه مندی ها (Bookmarks)