سئوالات داغ بزار ببینم چی دارم
سلام لاله جان
1- به سئوالات پاسخ بدهید :
- شباهت دلبستگی با وابستگی ؟
- تفاوت دلبستگی و وابستگی ؟
- شباهت عشق و وابستگی ؟
-تفاوت عشق و وابستگی ؟
- تعریف عشق ؟
یه چیزی بگم لاله جان ، واقعا هیچ وقت از این مدل سوالا خوشم نمی اومده ، صندلی داغ که نباید این چیزای روانشناسی همه اش باشه
اینارو یه سرچ ساده تو گوگل کنی میاد برات
2- چرا بیشتر کارشناسان حوزه روانشناسی مخصوصا همین تالار ، از خطرات وابستگی می گن - اینقدر گفتن که شب خوابشو می بینیم

، حتی امضای جناب مدیر هم میگه انسان نباید وابسته باشه ، آیا خودت در این زمینه گرفتاری داری؟ به نظرم سخته . خودت چه تعریفی داری ؟
آره خب منم وابستگی هایی دارم که مثل عادت شده بعنوان مثال خیلی غرق در فضای مجازی میشم و حتی گاهی تماشای فیلم و سریال . در همه چیز باید متعادل بود ولی خب میشه گفت من هم وابسته به گوشی همراه هستم .
3- نمره درجه از 0 تا 10 برای خودت بنویس :
مهربانیت :
7
کینه ای بودنت :
2
خسیس بودنت :
9 ( برای خودم و افرادی که واقعا دوسشون دارم دست و دلبازم ولی افراد دیگه نه )
ایمانت :
6
امیدواریت :
9
علاقه به طلا :
0
کنترل احساست ( هوش احساسی ) :
5
هوش رفتاری ( تعامل با مردم - تعامل با مخالف - تعامل به عدم رسیدن به آرزوهات ) :
9
هوش علمی :
متوجه این نشدم ولی اگر منظور میزان یادگیری مطالب علمی هست نمره 9
خانه داریت :
6
پرستاریت :
10
4- رابطه ات با ائمه چطوری هست ؟ یعنی فقط وقتی مشکل داری میری سراغشون یا نه ؟
خیلی به ندرت پیش میاد وقتایی که مشگلی ندارم به یادشون بیفتم ، بیشتر زمانیکه مسئله ای برام پیش میاد میرم سراغشون
5- خواستگار برایت بیاد چطوری طرف را امتحان می کنی ؟ و از کجا میشه فهمید راست میگه ؟( واقعا سخته )
بلد نیستم و تا حالا خواستگاری ها به اون مرحله نرسیده که پسر بیاد .( آره سخته لاله جان و حتما اگر جدی بشه باید به مشاوره هم مراجعه کرد )
6 - احساس با عقل تعارض داره ؟ اگه تعارض نداره چرا مدیریت احساسات سخته برای ماها ؟ می تونیم بگیم اون نفس ماهاست که باید درمان بشه و اگه نفس درست بشه احساس هم کنترل میشه ؟
بحث توی این موارد زیاده ، یه سری میگن عقل و احساس یکی هستن و دو چیز جداگانه نیستن و خب منم تا حدود زیادی با این مورد موافقم ...مدیریت احساسات برای ما سخته چون ما دنبال لذت آنی هستیم و نمیتونیم به تأخیر بندازیم اون هیجان و احساساتمون رو .
7 - شده یه خواستگار داشته باشی بهش جواب نه بدی و نوبت بعدی یه خواستگار دیگه بیاد و اون جواب نه بهت بده ؟ دو تا احوالت را بگو اون موقع ؟ می تونی بپذیری این حقیقت زندگی هست و شاید مورد تایید خیلی ها نباشیم و یا ما خیلی ها را قبول نکنیم و از طرف خودمون بهشون جواب رد بدیم ، به این رشد رسیدی؟ غروری در وجودت هست تو این مسائل ؟ چه راهکاری پیشنهاد میدی که با این مسائل راحت کنار بیاییم ؟ ( سئوال قشنگی ازت پرسیدم )
اونطور که گفتم تا حالا با پسر برای ازدواج صحبت نکردم ولی شده که جلسه اول مادر پسر بیاد و بعد دیگه تماس نگیره ، من اصلا برام مهم نیست و اهمیتی نمیدم طبیعیه خب ، هر کسی حق انتخاب داره . ولی خب فکر کنم یه مورد اینطوری بود و بقیه رو ما رد میکردیم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)