به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 16 از 18 نخستنخست ... 6789101112131415161718 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 173
    عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
    سری دوم.

۱. یادش بخیر انگار همین چند روز پیش بود صندلی داغ پارسال رو برگزار کردیم، یادم میاد که مسابقه دست خط هم برگزار کردیم اگه اشتباه نکنم، احساس شما چیه؟ پیش خودتون نمیگین ای بابا چقدر زود گذشت؟

آره یکی از بخش های مورد علاقه من در تالار همین صندلی داغه ، ولی خب وقتی اجرا بشه و در موقعیتش باشم احساس خوبی دارم و وقتی تموم میشه دیگه احساس خاصی ندارم نسبت بهش ...زمان که خیلی زودمیگذره آقا غلام ولی خب این خاطرات میمونن برای آدم .

۲. چه کسی توی تالار هست که وقتی از احساستش صحبت میکنه، شما حس خوبی بهتون دست میده!!!؟

هیچ کس

۳. تماشای محتوای نامناسب چه بلایی سر آدم میاره؟ اونایی که این کار شنیع رو انجام دادن، چه عقوبتی منتظرشون هست؟

خب در مرحله اول که تماشای این چیزا حرامه و گناهه و در مرحله دوم باعث کاشت بذر شهوت و هرزگی در انسان میشه .
    واقعا نمیدونم اون افرادی که در این حوزه فعالیت دارن چه عقوبتی دارن و فقط خدا میدونه .

۴. در طول روز شده بشینین با خدا درد دل کنین، حرف بزنین؟ چی میگین بهش؟ (غیر از اوقات نماز). اگه بعد این دنیا، بهت بگن همه این درد دلا، الکی بود، اصلا کسی نبود به حرفات گوش بده، چه احساسی بهت دست میده؟

من بغیر از نماز به ندرت شده که با خدا درد دل کنم مگر اینکه مشکلی برام پیش بیاد و حال خوبی نداشته باشم . و آرامش میگیرم چون پیامبر (ص) فرمودن : خدا با همان ظن و گمانی که بهش دارین باهاتون رفتار میکنه ، اگر مثلا به خدا خوشبین باشی و بدونی حتما کمک میکنه واقعا همون گونه که فکر میکنی خدا باهاته و بالعکس.

۵. تعداد خواستگاران تون رو در یک سال اخیر بگین؟ موردی بوده که در جریان باشه و جدی شده باشه؟

گاهی تماس میگیرن و خب چون شرایط طرف مقابل اونطور که باید باشه نیست رد میکنیم .
    من حساب و کتاب تعداد خواستگارا رو ندارم ولی تا به الآن هنوز موردی نبوده که جدی شده باشه .

۶. آیا خجالتی هستین؟ یه نفر چطور میتونه بر خجالتی بودنش غلبه کنه؟

بستگی به طرف مقابلم داره ، با بعضی افراد راحتم و با بعضی زیاد نه ، در کل در جمع هایی که زیاد خوشم نمیاد بیشتر شنونده هستم و سکوت میکنم .
    خجالتی بودن بر حسب شرایط و موقعیتی که در اون هستین و افرادی که با اون ها در ارتباطین فرق میکنه و نمیشه گفت که کلا خجالتی بودن رو بزاریم کنار ، آدم نمیتونه همیشه و همه جا راحت باشه .

۷. ارزش گذاری برای انسانها در دیدگاه شما چطوره؟ فرد a با برد b در دیدگاه شما یکیه یا فرق دارن؟

خب طبیعتا یه سری از افراد نزد من ارزشمند تر از بقیه هستن ولی معیار هایی که برای افراد در نظر میگیرم اینا هستن : خوش قلبی ، حسود نبودن ، با ادب و با ایمان .
    روی این موارد حساسم چون افرادی بودن که با حسادتشون اذیت شدم و همینطور از آدمای بی بند و بار و بی ادب و بی نزاکت خوشم نمیاد اصلا .
    البته اگر کسی اون ایمان قوی رو داشته باشه روی خیلی از جنبه های شخصیتیش اثر مثبت میزاره .

۸. با انسانهای روی اعصاب چه برخوردی میکنین؟ اونهایی که مدام میخان عصبانیت کنن...

این افراد رو ندارم اطرافم ولی بهترین راه برای رهایی همیشگی ، کاهش ارتباط و بعد قطع ارتباط

.....
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

2. 2 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

paiize (شنبه 19 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط لاله123 نمایش پست ها
    سئوالات داغ بزار ببینم چی دارم

سلام لاله جان

1- به سئوالات پاسخ بدهید :

- شباهت دلبستگی با وابستگی ؟
    - تفاوت دلبستگی و وابستگی ؟
    - شباهت عشق و وابستگی ؟
    -تفاوت عشق و وابستگی ؟
    - تعریف عشق ؟

یه چیزی بگم لاله جان ، واقعا هیچ وقت از این مدل سوالا خوشم نمی اومده ، صندلی داغ که نباید این چیزای روانشناسی همه اش باشه اینارو یه سرچ ساده تو گوگل کنی میاد برات

2- چرا بیشتر کارشناسان حوزه روانشناسی مخصوصا همین تالار ، از خطرات وابستگی می گن - اینقدر گفتن که شب خوابشو می بینیم ، حتی امضای جناب مدیر هم میگه انسان نباید وابسته باشه ، آیا خودت در این زمینه گرفتاری داری؟ به نظرم سخته . خودت چه تعریفی داری ؟

آره خب منم وابستگی هایی دارم که مثل عادت شده بعنوان مثال خیلی غرق در فضای مجازی میشم و حتی گاهی تماشای فیلم و سریال . در همه چیز باید متعادل بود ولی خب میشه گفت من هم وابسته به گوشی همراه هستم .

3- نمره درجه از 0 تا 10 برای خودت بنویس :

مهربانیت : 7

کینه ای بودنت : 2

خسیس بودنت : 9 ( برای خودم و افرادی که واقعا دوسشون دارم دست و دلبازم ولی افراد دیگه نه )

ایمانت : 6

امیدواریت : 9

علاقه به طلا : 0

کنترل احساست ( هوش احساسی ) : 5

هوش رفتاری ( تعامل با مردم - تعامل با مخالف - تعامل به عدم رسیدن به آرزوهات ) : 9

هوش علمی : متوجه این نشدم ولی اگر منظور میزان یادگیری مطالب علمی هست نمره 9

خانه داریت : 6

پرستاریت : 10

4- رابطه ات با ائمه چطوری هست ؟ یعنی فقط وقتی مشکل داری میری سراغشون یا نه ؟

خیلی به ندرت پیش میاد وقتایی که مشگلی ندارم به یادشون بیفتم ، بیشتر زمانیکه مسئله ای برام پیش میاد میرم سراغشون

5- خواستگار برایت بیاد چطوری طرف را امتحان می کنی ؟ و از کجا میشه فهمید راست میگه ؟( واقعا سخته )

بلد نیستم و تا حالا خواستگاری ها به اون مرحله نرسیده که پسر بیاد .( آره سخته لاله جان و حتما اگر جدی بشه باید به مشاوره هم مراجعه کرد )

6 - احساس با عقل تعارض داره ؟ اگه تعارض نداره چرا مدیریت احساسات سخته برای ماها ؟ می تونیم بگیم اون نفس ماهاست که باید درمان بشه و اگه نفس درست بشه احساس هم کنترل میشه ؟

بحث توی این موارد زیاده ، یه سری میگن عقل و احساس یکی هستن و دو چیز جداگانه نیستن و خب منم تا حدود زیادی با این مورد موافقم ...مدیریت احساسات برای ما سخته چون ما دنبال لذت آنی هستیم و نمیتونیم به تأخیر بندازیم اون هیجان و احساساتمون رو .

7 - شده یه خواستگار داشته باشی بهش جواب نه بدی و نوبت بعدی یه خواستگار دیگه بیاد و اون جواب نه بهت بده ؟ دو تا احوالت را بگو اون موقع ؟ می تونی بپذیری این حقیقت زندگی هست و شاید مورد تایید خیلی ها نباشیم و یا ما خیلی ها را قبول نکنیم و از طرف خودمون بهشون جواب رد بدیم ، به این رشد رسیدی؟ غروری در وجودت هست تو این مسائل ؟ چه راهکاری پیشنهاد میدی که با این مسائل راحت کنار بیاییم ؟ ( سئوال قشنگی ازت پرسیدم )

اونطور که گفتم تا حالا با پسر برای ازدواج صحبت نکردم ولی شده که جلسه اول مادر پسر بیاد و بعد دیگه تماس نگیره ، من اصلا برام مهم نیست و اهمیتی نمیدم طبیعیه خب ، هر کسی حق انتخاب داره . ولی خب فکر کنم یه مورد اینطوری بود و بقیه رو ما رد میکردیم .

.....
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

4. 3 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

Mvaz (جمعه 18 تیر 00), paiize (شنبه 19 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 05 [ 19:34]
    سطح
    96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    سلام خانم هفت

۱. ده راه درآمد زایی از رشته روانشناسی معرفی کنید

۲. استفاده از تخصص روانشناسی در واحد کارگزینی شرکت فورد به چه دردی می خوره؟
    ۳. چرا شرکت های بزرگ اخیرا به این نتیجه رسیدن، آدمهایی رو جذب کنند که سلامت هستند و متعهد و مسئولیت پذیر به جای اینکه تخصص و مهارت بالایی داشته باشند؟

۴. چرا جواب خیلی از سوالات دوستان رو کامل ندادین؟

۵. من مشکل کمال گرایی دارم چه طور بهبود پیدا کنم؟

۶. از تلفیق هنر+روانشناسی یک رشته شغلی معرفی کنید.

۷. آیا من آدم صادقی هستم:
    « همه کار های من برای رضایت خداست و به هر کی کمک میکنم برای خداست. ولی اگر هر کی بهش کمک کنم از من قدردانی نکنه، ناراحت میشم»
    ۸. چرا میگن آدم هابی که با خودشون صادق هستن سلامتی روانی بالایی دارند؟

۹. چند تا مثال به مانند سوال ۷ بزنید که نشون بده ما با خودمون صادق نیستیم

6. 4 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

miss seven (شنبه 19 تیر 00), paiize (شنبه 19 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00), لاله123 (جمعه 18 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام خانم هفت

سلام آقای mvaz

۱. ده راه درآمد زایی از رشته روانشناسی معرفی کنید

راه های زیادی هست و حتی میشه بعنوان مشاور هم فعالیت کرد .
    روانشناس بالینی ، روانشناس کودک ، روانشناس کودکان استثنائی ( البته سخته ) ، در حیطه مشاوره مثل : مشاور خانوادگی ، مشاور فردی ، مشاور تحصیلی و شغلی ، کار در مهد کودک و مدارس ، خانه سالمندان ، حتی کلینیک های ترک اعتیاد

۲. استفاده از تخصص روانشناسی در واحد کارگزینی شرکت فورد به چه دردی می خوره؟

خب بالأخره در هر اداره و یا شرکتی برای استخدام باید یک شخص روانشناس باشه تا بتونه مهارت ، علاقه و استعداد شخصی که میخواد فعالیت کنه را بسنجه و اگر ویژگی هایی که شخص داره با معیار های اون مرکز هماهنگه خب جذب میشه

۳. چرا شرکت های بزرگ اخیرا به این نتیجه رسیدن، آدمهایی رو جذب کنند که سلامت هستند و متعهد و مسئولیت پذیر به جای اینکه تخصص و مهارت بالایی داشته باشند؟

چون افرادیکه فقط تخصص داشتن و تعهد نداشتن سر بقیه کلاه گذاشتن بخاطر همین اون شرکت باید به اون فرد متخصص اعتماد داشته باشه . ولی در هز صورت هر دو عامل مهمه : هم مهارت و هم تعهد و مسئولیت پذیری

۴. چرا جواب خیلی از سوالات دوستان رو کامل ندادین؟

اگر از قوانین صندلی داغ اینه که هر چرت و پرتی و هر چیزی که بهش آگاه نیستیم و اصلا علاقه ای در اون حوزه نداشتیم رو اجبارا باید بنویسیم من همینجا اعلام میکنم همه ی سؤالاتی که دوستان پرسیدن و انتظار پاسخ دیگه ای رو دارن بیان تا من یه سرچی تو گوگل بکنم و به همه ی اونا پاسخ بدم ، من حداقل برای پست سؤالات هر کدوم از کاربران یک ساعت و حتی بیشتر زمان گذاشتم و این منتی نیست که بخوام بزارم ولی واقعا ناراحت میشم که بیاین و بگین جواب هات هیچ کدوم با جون و دل ننوشتی ... و نکته ای که برای من خیلی جالبه اینه که سری قبل صندلی داغ آقای مدیر یادمه پاسخشون یک کلمه دو کلمه به سؤالات بود و هیچ کس جرئت نداشت بره و بهشون بگه که چرا کامل پاسخ ندادین ، اونوقت بخاطر اینکه من نتونستم کامل پاسخ بعضی از سؤالات دوستان رو بدم باید مرتب اینجا جواب پس بدم.

۵. من مشکل کمال گرایی دارم چه طور بهبود پیدا کنم؟

اگر واقعا روانشناس و یا مشاور خوبی بهش دسترسی داری برو مراجعه کن ، در غیر اینصورت در فضای مجازی و حتی پادکست ها و کتاب ها درباره کمالگرایی و ریشه ها و علل های اون مطالعه کن و سعی کن تمرینات رو روی خودت انجام بدی و فقط مطالعه نباشه ...

۶. از تلفیق هنر+روانشناسی یک رشته شغلی معرفی کنید.

تئاتر درمانی و حتی افرادیکه نقاشی کودک را تحلیل میکنند

۷. آیا من آدم صادقی هستم:
    « همه کار های من برای رضایت خداست و به هر کی کمک میکنم برای خداست. ولی اگر هر کی بهش کمک کنم از من قدردانی نکنه، ناراحت میشم»

اگر واقعا کاری را برای رضای خدا انجام میدی قدردانی کردن و یا نکردن بقیه ناراحتت نمیکنه و حتی اگر کاری را به نیت خدایی انجام بدی و ازت قدردانی نشه و اوایل ناراحت بشی و بعد دوباره به خودت یادآوری کنی که من برای خدا این کار رو انجام دادم نه جلب توجه و قدردانی این یعنی اینکه با خودت صداقت داری .

نکته دوم اینکه اگر کاری را برای دل خودت کردی و به یه مستمند کمک کردی و در اعماق وجودت انتظار قدردانی داشتی و به این حس آگاه بودی به این هم میشه گفت صداقت با خود .

۸. چرا میگن آدم هابی که با خودشون صادق هستن سلامتی روانی بالایی دارند؟

چون خودشون رو فریب نمیدن ، اگر به مسئله ای آگاه نیستن وانمود نمیکنن که بلدن و متوجه میشن که باید برن و تحقیق کنند ، اگر واقعا قادر به انجام کاری نیستن برای اینکه نشون بدن که اینطور نیست بالا و پایین نمیپرن و پذیرش دارن نسبت به خودشون و احساساتشون .

۹. چند تا مثال به مانند سوال ۷ بزنید که نشون بده ما با خودمون صادق نیستیم

یک مثالی براتون میزنم اون هم اینکه یک شخصی در دوران اتنخاب رشته برای دانشگاهه و مثلا میگه من میخوام بعنوان مثال جراح مغز و اعصاب بشم تا بتونم به مردم خدمت کنم ولی در اعماق وجودش خدمت به مردم بخش کوچکی رو تشکیل میده و بخاطر پرستیژ و درآمد خیلی بالا و یا تأثیر اطرافیان ( مانند اینکه کل فامیل همه پزشک باشن ) میخواد این راه رو بره .
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

8. 3 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

Mvaz (شنبه 19 تیر 00), paiize (شنبه 19 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 آبان 00 [ 09:13]
    سطح
    47
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    270

تشکرشده 423 در 177 پست

Array
    23- این حوادثی که اخیرا در صندلی داغ افتاده مجبورم کرد صندلیت را داغ تر کنم سون در این لحظات آخر صندلیت
    قبول داری درجه حساسیت و زود رنجیت بالاست یه کوچولو ؟ اون سئوال لاله را خیلی راحت و با مدیریت می تونستی پاسخ بدی و یا اگه زمان نداشتی بگی فرصت دیگر پاسخ لازم را میدهم .
    سختش نکن اینقدر.سئوالات لاله خیلی مهمه هفت - الان یه سرچ و تحقیق بزنی تو تالار همدردی خیلی از تاپیک ها به خاطر ناآگاهی به این مسائل هست ، مثلا پسره اومده عاشق یه خواننده زن اون سر دنیا شده و یا دختره هم همین جور مثلا عاشق یه بازیگر میشه و میره در تخیلات و نتیجه اش میشه قرص و دارو و افسردگی و وابستگی که همش یک طرفه ست و خطاست . من که به این سئوالات فکرکردم کمک خوبی به من کرد و همیشه میشه آدم این سئوال ها از خودش بپرسه و خودش را رشد بده حالا چه متاهل باشه و چه مجرد .مخصوصا برای شما که مجرد هستی کمک خوبی هست
    اینم بگم ، هر فردی درجه حساسیت و زودرنجی خودش را داره سون ، تالار همدردی هم تمرین خوبی می تونه برای همه ما باشه .
    ویرایش توسط Niagara : شنبه 19 تیر 00 در ساعت 13:23

10. 4 کاربر از پست مفید Niagara تشکرکرده اند .

miss seven (شنبه 19 تیر 00), Mvaz (شنبه 19 تیر 00), paiize (شنبه 19 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Niagara نمایش پست ها
    23- این حوادثی که اخیرا در صندلی داغ افتاده مجبورم کرد صندلیت را داغ تر کنم سون در این لحظات آخر صندلیت
    قبول داری درجه حساسیت و زود رنجیت بالاست یه کوچولو ؟ اون سئوال لاله را خیلی راحت و با مدیریت می تونستی پاسخ بدی و یا اگه زمان نداشتی بگی فرصت دیگر پاسخ لازم را میدهم .
    سختش نکن اینقدر.سئوالات لاله خیلی مهمه هفت - الان یه سرچ و تحقیق بزنی تو تالار همدردی خیلی از تاپیک ها به خاطر ناآگاهی به این مسائل هست ، مثلا پسره اومده عاشق یه خواننده زن اون سر دنیا شده و یا دختره هم همین جور مثلا عاشق یه بازیگر میشه و میره در تخیلات و نتیجه اش میشه قرص و دارو و افسردگی و وابستگی که همش یک طرفه ست و خطاست . من که به این سئوالات فکرکردم کمک خوبی به من کرد و همیشه میشه آدم این سئوال ها از خودش بپرسه و خودش را رشد بده حالا چه متاهل باشه و چه مجرد .مخصوصا برای شما که مجرد هستی کمک خوبی هست
    اینم بگم ، هر فردی درجه حساسیت و زودرنجی خودش را داره سون ، تالار همدردی هم تمرین خوبی می تونه برای همه ما باشه .
    بیا نیاگارا جان حالا که فرصت فراهمه تو هم بیا آتیش رو شعله ور تر کن

آره عزیزم من زودرنجم و زود بهم بر میخوره ، تازه کمتر شده طی سال های اخیر و بی تفاوت تر شدم ، اگر میخوای بیشتر بدونی از من اینه که از اون مدلایی هستم که جنبه شوخی هم ندارن ... ولی خب این منم و خودمو قبول کردم ، به این ویژگی خودم افتخار نمیکنم ولی من در پاسخ آقای mvaz بیان کردم که چقدر از زمانم رو حداقل برای پاسخ به سؤالات دوستان صرف کردم و همه انگار میخوان فقط کل صفحه پر بشه از پاسخ .
    بگذریم ...
    صندلی داغ سری های قبل رو بیشتر دوست داشتم و بهتر بود ولی بهر حال ممنونم که همه تون حضور داشتین
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

12. 3 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

Niagara (شنبه 19 تیر 00), paiize (شنبه 19 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    درود

ظاهرا صندلی داغ خانم هفت تموم شد و این سؤالات آقا امین هست.

۱. خودت را به آغوش بکش، تا از جای رنج هایت
    شکوفه‌های بلوغ بروید...

چرا اینکار رو بکنیم؟

۲. جای خالی ها رو پر کنین.

_ ............. در زمان واقع بینی، نعمتی هست بی همتا.

_ درباره وابستگی، ابتدا منبع قدرت است که تو را به خود وابسته می‌کند چون ............. در این وابستگیست؛ و سپس تو بازیگر رابطه وابسته خواهی بود و منبع قدرت، نمایش ........‌‌....... به تو می‌دهد در حالی که بودش به بودت متصل است.

۳. این حکایت رو به زبان ساده از چه شاعر پر آوازه ای نقل میکنم و شعرشو بنویسین.

دو شاهزاده در مصر بودن، یکی راه علم رو گرفت و دیگری بدنبال ثروت و مقام رفت. نهایتا برادر اول علامه دهر شد و برادر دوم سلطان مصر.

برادر ثروتمند بچشم حقارت به برادر عالمش نگاه کرد و گفت من به سلطنت رسیدم و تو هنوز بی نوایی.

برادر عالمش گفت باز هم خداروشکر من میراث پیغمبران و یافتم و تو میراث فرعون رو.

۴. پول، موقعیت، مدرک تحصیلی و ... حاصل تلاشمون هست، در زمان و مکان مناسب. اما چه چیزی اصالت ماست؟

۵. بنظر شما چرا کشورهای پیشرفته دنیا در زمینه علم فضا بودجه های کلان در اختیار سازمان های فضایی قرار میدن؟ مثلا چند وقت پیش به ناسا ۴۰۰ میلیون دلار بودجه برای راه اندازی ایستگاه جدید فضایی اختصاص داده شد.

۶. روی یکی از صندلی های زیر بشینین و یک نفر دیگر روهم دعوت کنین بشینه، چی بهش میگین.

ویرایش توسط سحر بهاری : شنبه 19 تیر 00 در ساعت 22:19

14. 4 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 20 تیر 00), miss seven (یکشنبه 20 تیر 00), paiize (شنبه 19 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام 7عزیز
    فکر میکنم وقتت تموم شده اما دوست داشتم ازت سوال بپرسم.چندروز پیش آنلاین شدم اما نشد وازسایت خارج شدم
    من خیلی دوست داشتم توی صندلی داغ این دوره شرکت کنم اما واقعا وقت کافی ندارم.دلم میخواست خودمو یه محک بزنم بعد چندسال ومقایسه کنم با صندلی داغهای گذشته تاببینم چقدر تغییر کردم!!!!
    اینارو میگم تا مقدمه ای بشه واسه سوالم!
    7عزیز!
    باتوجه به اینکه قبلا هم شرکت کرده بودی به نظرت چقدر تغییر کردی؟خوب بود یابد؟
    معیار وملاکت وحتی عقیده ات وخیلی چیزهای دیگه ات عوض شدن؟ اگه دوست داشتی جواب بده

16. 3 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 20 تیر 00), miss seven (یکشنبه 20 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    درود
    سلام خانم سحربهاری
    ظاهرا صندلی داغ خانم هفت تموم شد و این سؤالات آقا امین هست.

۱. خودت را به آغوش بکش، تا از جای رنج هایت
    شکوفه‌های بلوغ بروید...

چرا اینکار رو بکنیم؟ انسان بهترین دوست و در عین حال بزرگترین دشمن خودشه، توی مسیر رشدش یه آسیبها ورنجشهایی از اشتباهات خودش،نوع تربیت،یا احتمالا اشتباهات عمدی و سهوی دیگران بهش میرسه. بعدا که به بلوغ و درک بالاتر میرسه نوع مواجهش با این زخم ها و رنجش ها مهمه. راه بهترش صلح درونی با خودش و ترمیم اونهاست تا شکوفا بشه

۲. جای خالی ها رو پر کنین.

_ شکرگزاری در زمان واقع بینی، نعمتی هست بی همتا.

_ درباره وابستگی، ابتدا منبع قدرت است که تو را به خود وابسته می‌کند چون هویت وجودیش در این وابستگیست؛ و سپس تو بازیگر رابطه وابسته خواهی بود و منبع قدرت، نمایش قدرت به تو می‌دهد در حالی که بودش به بودت متصل است.

۳. این حکایت رو به زبان ساده از چه شاعر پر آوازه ای نقل میکنم و شعرشو بنویسین.

دو شاهزاده در مصر بودن، یکی راه علم رو گرفت و دیگری بدنبال ثروت و مقام رفت. نهایتا برادر اول علامه دهر شد و برادر دوم سلطان مصر.

برادر ثروتمند بچشم حقارت به برادر عالمش نگاه کرد و گفت من به سلطنت رسیدم و تو هنوز بی نوایی.

برادر عالمش گفت باز هم خداروشکر من میراث پیغمبران و یافتم و تو میراث فرعون رو.حکایت از سعدی ، شعرش یادم نیست ولی از این حدیث پیامبر (ص ) استفاده کرده العلما ورثه الانبیا. این حدیث همیشه روی جلد یکی از کتابهای دبیرستان بود

۴. پول، موقعیت، مدرک تحصیلی و ... حاصل تلاشمون هست، در زمان و مکان مناسب. اما چه چیزی اصالت ماست؟ اخلاق و شخصیت

۵. بنظر شما چرا کشورهای پیشرفته دنیا در زمینه علم فضا بودجه های کلان در اختیار سازمان های فضایی قرار میدن؟ مثلا چند وقت پیش به ناسا ۴۰۰ میلیون دلار بودجه برای راه اندازی ایستگاه جدید فضایی اختصاص داده شد.دلیل اصلیش انگیزه های نظامی و امنیتی هست.هیچ کشوری صرفا برای کنجکاوی علمی توی فضا نمیاد اینقد هزینه کنه، اما بعدا سابقه این کارها توسط قدرتهای بزرگ یه اثرات علمی و فنی هم داشته.مثل ماشینهای بدون رادیاتور که در زمان جنگ شوروی اختراع شد.یا خود اینترنت که اول برای ارسال پیامها بین سازمانهای نظامی آمریکا ایجاد شد.همچنین دوربینهایی با مگاپیکسل بالا که با اهداف نظامی روی پهپادها استفاده شده و بعدها از این فناوری توی گوشی هم استفاده شده.البته اون فناوری که توی دوربین پهپادها هست همیشه خیلی محرمانه تر و بیشتر از گوشی ها بوده و سالهای بعد از فناوری ضعیف ترش توی گوشی استفاده میشه. سرمایه گذاری روی فضا علاوه بر اهداف نظامی، برای پرستیژ کشورها و تجاری سازی هم استفاده میشه. بنابراین اطلاعات علمی که از فضا منتشر میشه بسیار کمتر از اون چیزی هست که واقعا بهش دست یافتند ولی مطمئنا اون سرمایه گذاری ها ارزش علمی هم داره مثل مثالهایی که گفتم

۶. روی یکی از صندلی های زیر بشینین و یک نفر دیگر روهم دعوت کنین بشینه، چی بهش میگین.

اولش صندلی ها رو برمیگردونم رو به دریا،
    به عکاس هم میگم برو برای خودت خاک بازی کن بعد از سالها رنج و سختی و عبور از قله های پر پیچ و خم، ما اینجا کنار هم هستیم.این دریا در عین آرامش، احساس آزادی و آزادگی میده. با نسیم روح بخشش میگه پایان تمام کوششها و رنجها رسیدن قطره به دریاست. اونم میگه باشه حالا جوگیر نشو

ویرایش توسط ammin : یکشنبه 20 تیر 00 در ساعت 12:01

18. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

miss seven (یکشنبه 20 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00), لاله123 (یکشنبه 20 تیر 00), سحر بهاری (یکشنبه 20 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    سلام 7عزیز
    فکر میکنم وقتت تموم شده اما دوست داشتم ازت سوال بپرسم.چندروز پیش آنلاین شدم اما نشد وازسایت خارج شدم
    من خیلی دوست داشتم توی صندلی داغ این دوره شرکت کنم اما واقعا وقت کافی ندارم.دلم میخواست خودمو یه محک بزنم بعد چندسال ومقایسه کنم با صندلی داغهای گذشته تاببینم چقدر تغییر کردم!!!!
    اینارو میگم تا مقدمه ای بشه واسه سوالم!
    7عزیز!
    باتوجه به اینکه قبلا هم شرکت کرده بودی به نظرت چقدر تغییر کردی؟خوب بود یابد؟
    معیار وملاکت وحتی عقیده ات وخیلی چیزهای دیگه ات عوض شدن؟ اگه دوست داشتی جواب بده
    با اجازه از مهمان صندلی داغ من به سؤال پاییزه خانم پاسخ بدم

سلام خانم پاییزه از لطفتون ممنونم ،

واقعیت اینکه صندلی داغ سری های قبل شور و ذوق بیشتری داشت و این سری هم تعداد نفرات کمتر بود بنظرم و هم سؤالات زیاد جزء سؤالات صندلی داغ محسوب نمی شد ولی خب تغییر بخصوصی در من صورت نگرفته بود و حتی زندگیم بسیار روند روزمرگی به خود گرفته ...در کل تغییر خاصی نیست .

سلامت و پاینده باشین بانو

و اما سؤالات من از آقای امین

سلام آقا امین وقتتون بخیر ؛

1_ نمیدونم در جریان صندلی داغ من بودین و پست هارو خوندین یا نه ، بنظرتون پاسخ من به سؤالات دوستان سرسری و .. بود ؟ آیا واکنش من به این مسئله تند بود ؟ ( ممنون میشم نظرتون رو بدونم)

2_ چند سالتونه و رشته تحصیلی شما ؟ و اینکه چطور در حوزه مشاوره تونستید پیشرفت کنید ؟

3_ یک روانشناس و یا مشاور چه قابلیت هایی باید داشته باشه که رضایت مراجعه کننده رو بگیره ؟ بعنوان مثال شما برای مسائلی که براتون پیش اومده به یک روانشناس و یا مشاور مراجعه میکنید ، دلتون میخواد رفتار مشاور و روند جلسات چگونه باشه ؟

4_ تا حالا با دوستی ، شخصی ، در ارتباط بودین که از چشمتون بیفته و ارتباطتتون رو باهاش قطع و یا کمرنگ کنید ؟ اگر آره علت چی بوده ؟

5_ تا حالا تو زندگیتون کاری بوده انجام بدین که از صمیم قلب خیلی خوشحال بشین و به خودتون افتخار کنید ؟ اگر بله اون کار چی بوده ؟

6_ من بعنوان یه دختر وقتی در اینستاگرام بلاگر های دختر و یا خانمی رو میبینم که انگار فقط به فکر این هستن که چیدمان و تزئین غذا ، میز و یا شیرینی خوب و عالی باشه و مدام آنباکسینگ لوازم آرایش و انواع کیف و کفش دارن و در کنارش برای اینکه خودشون رو روشنفکر جلوه بدن یه کتاب انگیزشی هم توی عکساشون دیده میشه ، حال من بعنوان یه دختر بد میشه ،
    میخوام بدونم نظر آقایون چطوریه ؟ آیا دوست دارن که طرف مقابلشون فقط به ظاهر و چیز های سطحی توجه کنه و یا میخوان از درون غنی باشه و روی شخصیتش کار کرده باشه ؟
    نظر خودتون رو بعنوان یه آقا بنویسین و برداشتتون از دختر خانم هایی که در چند سطر قبل براتون گفتم بنویسید .

7_ سؤال خودتون ( تا حالا شده اشتباهی در زندگی مرتکب بشین که خودتون رو بخاطرش نبخشیده باشین ) چند مورد بوده ؟ و اگر کنار اومدین بگید چطوری موفق شدین ؟

8_ بنظر شما شخصی که تا دیروز تنبل بوده و حالا برای زندگیش هدف گذاشته و میخواد تغییر کنه ، میتونه به زودی در هر روز چندین کار انجام بده و یا نمیتونه و جا میزنه و باید آروم آروم پیش بره ؟

9_ بهترین اپ ها و برنامه هایی که استفاده میکنید و راضی هستین ؟ پادکست خوب هم بهمون معرفی کنید ؟ و کتاب هایی که خوندین و باعث تغییر در سبک زندگیتون شد ؟

10 _ شما رو با چه ویژگی های مثبت و منفی میشناسند ؟ ( حتی نظر خودتون راجع به ویژگی های مثبت و منفی خودتون رو بگین و نام ببرید )

11_ اگر بخواهید به طور خلاصه بهمون بگید که چطور میشه درست زندگی کرد چی میگید ؟

12 _ 5 مورد توی زندگیتون که همین الآن بابتش از خداوند میخواهید شکر گزاری کنید رو نام ببرید.

13_ فکر کنید تولدتونه ( کرونا هم نیست ) و جمعی از دوستان و افرادی که دوستشون دارید دعوت هستن ... بنظرتون بهترین هدیه را چه کسی به شما میده و چرا اون هدیه از بقیه ی هدایا بهتره؟ چه ویژگی داره ؟

14 _ صادقانه و از صمیم قلب دلتون میخواد همسر آینده تون و خانواده اش چطوری باشن ؟ چه انتظاراتی از همسرتون دارین ؟ چند نمونه از معیار هاتون را بگین .

15 _ بنظرتون تو این دنیای هستی که اینقدر بزرگه و قابل تصور نیست و ما آدما خیلی خیلی کوچیک هستیم ( در قبال سیارت و کهکشان های دیگه ) چرا انسان به نسبت دیگر موجودات برتره و اشرف مخلوقاته ؟

16 _ یه جمله ، شعر و یا پاراگرافی از کتاب که با خوندن اون تحت تأثیر قرار گرفتین برامون بنوبسید .

17 _ سؤال آخر : ( از پرسش خودتون )

اگه عوامل زیر در رنج بشر موثرند به ترتیب اهمیتشون اونارو مرتب کنید.

گناه، ناآگاهی، نیاز به رشد ، خودخواهی دیگران، فقدان عشق، عدم درک معنای زندگی، ترس، ضعف مهارت مواجهه در شرایط مختلف زندگی

واقعا خیلی دوست داشتم بیشتر بپرسم و میدونم بیشتر از 10 تا مجاز نبود ولی ممنون میشم پاسخ پرسش هارو بدین .

سلامت و موفق باشین
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !
    ویرایش توسط miss seven : یکشنبه 20 تیر 00 در ساعت 14:36

20. 3 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 20 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 21 تیر 00), سحر بهاری (یکشنبه 20 تیر 00)

صفحه 16 از 18 نخستنخست ... 6789101112131415161718 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)