به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 173

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 آبان 04 [ 14:51]
    سطح
    95
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,702

تشکرشده 2,261 در 917 پست

Array
    سلام خانم سون. سوالای من:
    1- عبارت pschologically weak به چه معناست؟ راه برون رفت چیه؟
    2- شخصیتتون درونگرا یا برونگراست؟
    3- اشتغال خانم بعد از ازدواج چه محاسن و چه معایبی میتونه داشته باشه؟ شما خودتون راضی هستین؟
    4-
    وظایف مرد و زن در زندگی مشترک چیست؟ اینکه بگیم مرد یه سری وظایف داره و زن یه سری وظایف دیگه، این نگاه جنسیتی هست به مرد و زن در بحث ازدواج؟؟؟
    5-
    با انتقاد ازتون چجوری برخورد میکنین؟ سریع موضع میگیرین و میگین من هیچ مشکلی ندارم و اونی که مشکل داره خود شما هستین؟!!!
    6- یه سوتی با مزه از خودتون تعریف کنین؟
    7- نظرتون در مورد افراد زیر در قالب یک یا دو کلمه:
    MVAZ
    الهه زیبایی ها
    AMMINN
    مدیر
    سحر بهاری
    SCI
    باغبان
    خادم الرضا
    خاله قرمزی
    SCARFACE
    غلام 1234
    Pooh
    خودتون
    گیسو کمند
    مصباح الهدی
    اثر راشامون

8- حجاب شما چیه؟ اصلا یه خانم چرا باید حجاب ظاهری داشته باشه؟ ضرورتی داره؟ مهم دل و نیت آدم هست، حجاب ظاهر حالا هر چی میخاد باشه...

9- اعتقادی به ازدواج سنتی دارین؟ چجوری میشه شناخت خوبی بدست آورد در این دوران؟

2. 3 کاربر از پست مفید gholam1234 تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 17 تیر 00), Mvaz (پنجشنبه 17 تیر 00), اثر راشومون (پنجشنبه 17 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
    سلام خانم سون. سوالای من:

سلام آقا غلام

1- عبارت pschologically weak به چه معناست؟ راه برون رفت چیه؟

من تا حالا این عبارت رو نه شنیدم و نه جایی دیدم ، توی اینترنت سرچ کردم و اونجا هم پاسخ روشنی نداده بود ، اونطور که دیدم به معنی ضعف نفس و اراده بود . اگر واقعا معنی این عبارت همین است که توی اینترنت پیدا کردم بهم بگین درسته تا من توضیحاتی رو که در این مورد مطالعه کردم براتون بگم .

2- شخصیتتون درونگرا یا برونگراست؟

فکر میکنم بیشتر درونگرا ، حتی تست mbti هم دادم که نتیجه درونگرا بود ، مثلا اگر مدت های طولانی توی خونه بمونم و بیرون نرم احساس بدی ندارم و اذیت نمیشم و خب اغلب زیاد صحبت نمیکنم مگر اینکه واقعا به یه مبحثی علاقه داشته باشم و یا جوگیر شده باشم :) و یه نکته ای که چند وقت پیش پی به اون بردم این بود که من بیشتر اوقات فیلم هایی که قبلا دیدم دوباره و چند باره میبینم و کمتر پیش میاد که فیلم جدیدی که میگیرم رو به اندازه ی قبلی ها ببینم و اتفاقی یکبار توی فضای مجازی خوندم افرادیکه فیلم هارا چند باره میبینند و کمتر سراغ فیلم های جدید میروند شخصیت درونگرایی دارند .

ولی خب خیلی از اوقات هم بوده که در جمعی بودیم و بخاطر صحبت های جذاب و خوبی که داشتم توجه و نظر همه جلب میشده سمت من .
    ولی خب باز هم میشه گفت درونگرایی در من بیشتره

3- اشتغال خانم بعد از ازدواج چه محاسن و چه معایبی میتونه داشته باشه؟ شما خودتون راضی هستین؟

بنظر من یه خانم چه قبل و چه بعد از ازدواجش بهتره شاغل باشه و از خودش درآمد داشته باشه ، ولی بهتره بعد از ازدواج کنترل شده باشه تا فرد بتونه به زندگی مشترک خودش هم رسیدگی کنه ، محاسن رفتن سر کار این هست که زن برای خودش منبع درآمد داره و نیاز نیست برای دریافت پول از همسر خودشو کوچیک کنه و هر چیزی که دوست داره میتونه برای خودش بخره ، موجب بالا رفتن عزت نفس و اعتماد بنفس در فرد میشه که این یک نکته ی خیلی مهمه ، در اعماق وجودش به این باور میرسه که مفید واقع میشه .
    من خودم قبلا فکر میکردم بهتره خانم خانه دار باشه اما نظرم تغییر کرد . و دوست دارم تا وقتی ازدواج نکردم بتونم شغل خوبی پیدا کنم . ما آدما قراره تو این دنیا زندگی کنیم نه اینکه برای بدست آوردن پول بیشتر و موفقیت های بالاتر زندگی کردن رو فراموش کنیم ، بنظرم بیشتر آدما فکر میکنن اول باید همه ی مسائل زندگی روبراه بشه و آماده بشه و بعد تازه زندگی شروع میشه .

4-
    وظایف مرد و زن در زندگی مشترک چیست؟ اینکه بگیم مرد یه سری وظایف داره و زن یه سری وظایف دیگه، این نگاه جنسیتی هست به مرد و زن در بحث ازدواج؟؟؟

نه نگاه جنسیتی اتفاقا خوبه ، توان و نیروی مرد و زن با هم متفاوته و هر کدوم باید بر اساس فطرت خودشون عمل کنن ، البته بگذریم از خانم هایی که خودشون سرپرست خانواده هستن ... ولی در حالت عادی باید تفکیک شده باشه این موضوع .

5-
    با انتقاد ازتون چجوری برخورد میکنین؟ سریع موضع میگیرین و میگین من هیچ مشکلی ندارم و اونی که مشکل داره خود شما هستین؟!!!

اگر یه چیزی را اشتباه برداشت کرده باشن سعی میکنم با توضیح بفهمونم که دارن اشتباه میگن و اینطوری نیست .
    در موقعیت های دیگه فکر میکنم بیشتر سکوت میکنم و جوابی نمیدم ، شاید طرف مقابل فکر کنه نسبت به حرف هاش اهمیتی نمیدم ولی اغلب توی خلوت خودم به انتقاد فکر میکنم و اگر درست گفته باشن سعی میکنم اصلاح کنم خودمو .
    در کل انتقاد پذیر نیستم و تحت تأثیر انتقاد های بیجا و بی معنی قرار نمیگیرم ، گاهی اوقات ممکنه بعضی ها سر مسائل خیلی بی اهمیت ایراد بگیرن و بهتره آدم اهمیتی نده .

6- یه سوتی با مزه از خودتون تعریف کنین؟

واقعا تا حالا چیزی به اسم سوتی نداشتم که بامزه باشه ، بیشتر فکر کنم شاید یادم بیاد چون در چند سال اخیر چیزی نبوده .

7- نظرتون در مورد افراد زیر در قالب یک یا دو کلمه:

اول از همه بگم اینا تصورات من از کاربران تالاره که از پست هایی که گذاشتن متوجه شدم و ممکنه برداشت من اشتباه باشه ، کلا نمیشه قضاوت کرد ولی حالا اینا نظرات منه ،

MVAZ
    آروم ، با ایمان

الهه زیبایی ها
    در ظاهر که پر انرژیه و شاده

AMMINN
    دلسوز و مهربان و مشاوری حاذق

مدیر
    با دیسیپلین

سحر بهاری
    اطلاعات و دانش بالا

SCI
    نمیشناسم

باغبان
    آروم ، صبور و با حوصله ، راهنما و مشاور خوب ،

خادم الرضا
    ذهنیت مثبتی دارم .

خاله قرمزی
    خاکی و صمیمی و شوخ طبع ، جاشون خالیه در تالار

SCARFACE
    والا نظر خاصی ندارم ذهنیت مثبتی نسبت بهشون دارم .

غلام 1234
    کنجکاو ، احساساتی

Pooh
    دختر خوب تالار

خودتون
    خوش قلب و حامی ، امید داشتن و امید دادن ( خب در کنار اینا نقاط ضعفی هم دارم )

گیسو کمند
    ذهنیت مثبتی دارم .

مصباح الهدی
    تا جایی که پست هاشون را خوندم شخصیتی که مذهبی هستن و خب ذهنیت مثبتی نسبت به ایشون هم دارم .

اثر راشامون
    من زیاد پست های ایشون رو نخوندم ولی جدای از اینکه اعتقادشون فرق میکنه اما ذهنیت منفی نسبت بهشون ندارم .

8- حجاب شما چیه؟ اصلا یه خانم چرا باید حجاب ظاهری داشته باشه؟ ضرورتی داره؟ مهم دل و نیت آدم هست، حجاب ظاهر حالا هر چی میخاد باشه...

اول از همه اینکه اگر توی جامعه دقت کرده باشین دیگه آنچنان محدودیت هایی برای خانم ها نیست ، ماشاءالله با هزار قلم آرایش و موهای بلند که از زیر شالشون پیداست و مانتو های جلوباز و شلوار های تنگ و دیگه بنظرم جایی برای این نمیمونه که بگیم زن ها رو محدود کردن . ولی خب وقتی توی جامعه و مملکتی داری زندگی میکنی که از قوانینش حفظ حجاب هست باید به اون احترام بزاری و اگر میخوای آزاد و راحت تر باشی برو یه کشور دیگه و هر جور دوست داری پوشش داشته باش .
    این موضوع دل و نیت بهانه ای شده برای یه سری وگرنه خودمم موافقم و به کرات دیدم که دخترانی بودن مانتویی ولی خوش قلب تر و ساده تر و بدجنسی نداشتن و فکر مریض نداشتن و اما یه سری از چادری هایی که ... بگذریم
    من برای خودم حجاب چادر را انتخاب کردم و راضی ام و احساس امنیت بیشتری میکنم با چادر و از نگاه هایی که به خانم ها و دختر های مانتویی میشه توی خیابون احساس بدی بهم دست میده و تعجب میکنم که یه سری اصلا براشون مهم نیست .
    بحث مفصله در این رابطه .

9- اعتقادی به ازدواج سنتی دارین؟ چجوری میشه شناخت خوبی بدست آورد در این دوران؟

بله ازدواج سنتی خوبه و بهش اعتقاد دارم ، با طول دادن جلسات خواستگاری و گفتگوی بیشتر و قرار گرفتن در موقعیت های مختلف میشه تا حد زیادی از ویژگی های شخصیتی فرد مطلع شد ، البته حتما باید به یک مشاور با تجربه و دانا هم مراجعه بشه برای آگاهی و شناخت بیشتر

......
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

4. کاربر روبرو از پست مفید miss seven تشکرکرده است .

gholam1234 (پنجشنبه 17 تیر 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)