به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 23456789101112131415161718 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 173
    عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 05 [ 19:34]
    سطح
    96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه 123 نمایش پست ها
    سلام منم با اجازه سوالامو می پرسم

1- ورزش می کنید؟

سلام خیلی خیلی کم متاسفانه

2- تا حالا عاشق شدین؟
    تعریفی رو که از عشق مدتی هست که دارم، خیر، ولی اون حس وابستگی غلط به یک فرد رو تجربه کردم
    3- چند سالتونه؟
    ده شصتی هستم
    4- اگه همین الان 50 میلیون پول داشته باشین باهاش چیکار می کنید؟
    یه دوچرخه ژیتان و یه ساعت واتچ 3 می خریدم، باقی اش هم برای یکسری از دوستان وسیله می خریدم

5- چه ساعتی از روز انرژی بیشتری برای تمرکز روی کارها دارین؟ چه ساعتی اصلا تمرکز ندارین؟
    معمولا صبح ها بعد از صبحانه تمرکز دارم و ظهر ها بعد نهار کمتر تمرکز دارم
    6- هدفتون از ازدواج چیه؟ (اگه قصد ازدواج دارین)
    سرعت کمی در رسیدن به اهدافم دارم، شاید دو نفری با سرعت بیشتری بتونیم پارو بزنیم
    7- اگه ازدواج کنید دوست دارین چند فرزند داشته باشین؟
    هر چی خدا بخواد، قلبا سه تا رو دوست دارم
    8- برنامه ریزی می کنید؟ چطوری خودتونو برای اجرای اون برنامه عادت می دین و مجبور می کنید؟
    معمولا برنامه ریزی می کنم ولی در اجراش کاهلی می کنم، برای همین از اساس برنامه نمی تونم برنامه ریزی خوبی بکنم، برای همین مدتیه برنامه های می ریزم که تنبلانه ترین حالت من بتونه عملی اش کنه
    9- ترجیح می دین با خانمی شاغل ازدواج کنید یا غیر شاغل؟ چرا؟
    ترجیحم غیر شاغله، چون با خانم شاغ تعاریفی که از یک زندگی هست بهم می خوره، ولی اگر شاغله باشه هم مشکلی نیست، باید برنامه ریزی کنیم که جلوی آسیب های رو بگیریم و ظرفین لذت کافی از زندگی ببرن

10- اگر با خانم شاغل ازدواج کنید چه انتظاراتی ازش دارین (مالی و غیر مالی؟)

اول از همه دوست دارم هدفی از کار کردنش داشته باشه و بدونه برای چی کار میکنه، و برای چشم و هم چشمی و قدرت دار شدن و غیره هدف نداشته باشه.

در زمینه مالی انتظاری که دارم اینه که پولش رو در جهت تقابل و تقویت " من" وجودیش استفاده نکنه، در جهت بالابردن خود شخصی اش استفاده نکنه، هر جا دیگه استفاده کرد شاید اینقدر برام مهم نباشه، از نظر غیر مالی هم، کرامت و زن بودن اش تحت فرسایش قرار نگیره، حس تامین آرامش خونه اش دچار آسیب نشه، اهل مدارا و گفت و گو باشه که بشه این موضوع رو به یه فرصت تبدیل کرد تا به یه تهدید.

11- اگر فرزندی داشته باشین تا چه حد توی بزرگ کردنش مشارکت می کنید؟ بجز خرج و مخارج. با جزئیات بنویسید لطفا. برنامه ترجیحیتون چه خواهد بود؟
    قطعا تربیت فرزند مشارکت زوجین رو می طلبه، اول از همه تلاش می کنم، خود واقعی و بدون غلطی در مقابل فرزندم باشم، چون الگو غلطی نمی خوام بگیره، در زمینه کار منزل و غیره هم که مشارکت باید باشه،
    مهمترین هم در زمینه افزایش شناخت، آگاهی و کسب مهارت قدم بردارم

12- آیا اگه ازدواج کنید در کارهای خونه کمک می کنید؟ تا چه حدی؟

در حدی که به لطف و یا بالعکسش وظیفه تبدیل نشه، از درونم بجوشه برای زندگی
    هر چند که می دونم آدم تنبلی تو این زمینه هستم،

ممنون
    ممنون از شما

2. 4 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

gholam1234 (چهارشنبه 09 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط طنین باران نمایش پست ها
    سلام جناب mvaz

1_ مهم ترین تجربه ای که در زندگی به دست آوردید چیه؟

هر وقت حضور خدا رو بتونم حس کنم ، اون بهترین و مهمترین تجربه ام میشه، هر چند که خیلی ضعیفم و و اعدادش زیاد نبوده

2_احساسات تون رو چه طور کنترل می کنید ؟ ( در صورت خشم ، غم و ناراحتی و...)

سخته و اغلب شکست می خورم در کنترلش، ولی هیچ وقت نا امید نمیشم، نقاط ضعفش رو چک می کنم که دفعه بعد از اونجا آسیب نبینم، ولی باز افاقه نمی کنه، ولی نکته خوبش اینه که، این امیدواری باعث شده، نسبت به 5 سال پیش، خیلی خیلی وضعم به لطف خدا بهتر باشه،

یه روز یکی بهم گفت اگر همه چی رو از خدا ببینی، دیگه عصبانی و ناراحت مییشه، این تذکر یادم بمونه معمولا موفقیت آمیزه برام

3_ همیشه میبینم از شهدا می نویسید چرا به شهدا ارادت دارید ؟ چطور به این درک رسیدید؟

حقیقت با سلوک اخلاقی شهدا کلا جوان های اون زمان خیلی احساس نزدیکی میکنم، بعضی وقت ها می گم ای کاش تو اون دوره بودم، ولی سریع می گم بی ادب خدا خواسته تو الان باشی تو میگه اون موقع بودم

4_ مهم ترین ویژگی هایی که همه به شما نسبت میدند چی هست ؟

نمی دونم حقیقتش، شاید دست دلبازی

5_دوست دارید چه چیزی را در خودتون تغییر بدید؟

خیلی چیزها رو دوست دارم تغییر بدم، الان دوست دارم بتونم در حال زندگی کنم و از نوشتم در صندلی داغ لذت ببرم، که دائما دارم به گذشته و آینده می رم، ولی تلاش می کنم دوباره برگردم به صندلی داغ،

6_ کتاب های خوب معرفی می کنید؟ (دو مورد)

از یه دوست عزیزپرسیدم کتاب خوب بهم پیشنهاد بده، گفت قرآن، دفعه بعد پرسیدم گفت قرآن، دفعه بعدش گفتم به جز اون، گفت تفسیر المیزان

یه کتاب خوب آقا غلام معرفی کرده بهم ( قدرت عادت) در جستجو معنی و نیروی حال رو هم که باغبان خیلی وقت پیش اینجا معرفی کرد که الان دست گرفتمش

7_ یک خاطره خنده دار تعریف کنید

داشتیم تو دانشگاه پروژه پایان نامه رو درست می کردیم، که به گوشمون رسید که جواب کنکور مقطع بعدی که شرکت کرده بودیم اومد، بهم گفتن قبول شدم، در همین فکر ها بودم که برم، نرم، من هنوز پایان نامه ام رو تحویل ندادم ، دفاع نکردم، هنوز آماده نیست، بی خیال بابا، برگشتم سر کارم، یه دوست دیگه ام داشتم که شرایطش مثل من بود، با این فرق که زیاد اهل ادامه تحصیل نبود و بیشتر دوست داشت خوش باشه. یهو نیم سایت از اعلام نتایج نگذشته بود که دیدم با یه برگه کاغذ اومده دانشگاه، حالا من از اون مخفی میکردم و اون از من، یهو دیدم دستش برگه تسویه حساب با دانشگاهه، این برگه رو که دیدم، به چشمای رفیقم نگاه کردم، خنده اش گرفت، به این سرعت تصمیم گرفته بود، با اعتماد به نفس بالا چندتا امضا هم جمع کرده، پایان نامه هم که هنوز آماده نیس، از فرط خنده نتونستم جلو خودم رو بگیرم، افتادم زمین، شاهدان می گن یک ربع رو زمین دوتایی دراز کشیده بودین می خندیدین،

8_ اطلاعات روانشناسی رو از کجا کسب کردید ؟ تجربه ؟ یا مطالعه ؟
    اطلاعات زیادی که ندارم، ولی از مدیر همدردی و اعضای همدردی و کتاب و برنامه های تلوزیونی

9_ بنظرتون بهتر نیست برخی کارشناسان تالار در مشاوره دادن کمی منعطف باشند ؟ یا من اشتباه میگم؟

منظورتون از انعطاف رو نمی دونم چیه، ولی به نظرم بخشی از کار مشاوره اینه که قاطع باشی.

10_ وقتی ببینید خدای ناکرده مادرتون خیلی ناراحت هستند چطور آرومش می کنید
    ؟
    معمولا پیشگیری بهتر از درمانه، چون ناراحت شه خیلی قضیه سخت میشه، برای همین همیشه دارم پیشگیری میکنم ولی اگر از دستم در بره و ناراحت شه، سعی می کنم کمی تنهاش بگذارم، و بعد از مدت کوتاهی یه حرف بی ربط بزنم مثلا بگم راستی دیدی فلانی فلان کار رو کرده و اگر شد کمی هم حرف بزنیم

ممنون از شما

4. 4 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

gholam1234 (چهارشنبه 09 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 آبان 00 [ 09:13]
    سطح
    47
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    270

تشکرشده 423 در 177 پست

Array
    جناب ام واز ممنون - چند سئوال دیگه را مطرح می کنم .
    سئوال 2 :
    چرا انسان دوست داره بی نهایت طلب باشه ؟ به نظرتون امکان داره چون خودش بی نهایت هست بی نهایت طلب باشه ؟ اصلا انسان بی نهایت هست ؟
    خیلی از جنگ و کشتارهای وحشتناک که در امریکا و اروپا و آسیا و ... اتفاق افتاده بنابر شواهد تاریخی و کتب ، به نظرتو ن می تونه همین دلیل بی نهایت طلبی انسان باشه ؟
    مثلا در قرآن به فرزندان آدم ( دو برادر ) گفته شد قربانی کنن . از یکیشون قربانی پذیرفته شد و از یکیشون نه ، اون فردی که قربانیش پذیرفته نشد حس یی نهایت طلبیش بیانگر اون بود که چرا برای اون قبول شد و برای من نه - باید برای من قبول میشد و در آخر برادر خودش را کشت ( اشاره به هابیل و قابیل )
    اون موقع 4 نفر در دنیا بود - آدم و حوا - دو برادر - وقتی یه بردار در اون موقع کشته بشه یعنی یک چهارم انسانها کشته شدن .
    الان هم در تاریخ می بینیم با یه بمب اتم و در چند ثانیه 300 هزار نفر را می کشن در ژاپن .

سئوال 3 : چرا میگن هم حجاب مهمه و هم عفاف ؟ اصلا مهمه ؟ این دو تا چه رشدی به انسانها میده از نظر قرآن ؟ و چرا ما انسانها غافیلم ؟ این غافل بودن چه خطراتی برای ما داره ؟

سئوال 4: دوست دارین در کجا دفن بشین ؟

سئوال 5 :
    کدام فرشته مهربان تر هست به نظرتون :
    حضرت عزرائیل
    حضرت میکائیل
    حضرت اسرافیل
    حضرت جبرائیل

سئوال 6: شکست معنی داره برای شما ؟
    درد - رنج - زجر چه تفاوتی داره ؟اصلا تفاوت داره ؟

سئوال 7 :
    چرا ما انسانها به خودمون اینقدر می بالیم ؟
    الان هنور هم مریخ نتونسته بشر بره و حتی جاهای دیگه هم که بشر رفته باز پایدار و استوار نبوده .در حالی که میلیون ها و میلیاردها ( چیزی که بشر فکر می کنه ) منظومه شمسی میگن ففط در آسمان اول هست .
    ما در برابر این عظمت چرا هنوز به خدا باور واقعی نداریم و غافیلم ؟

ممنون . پاینده باشین .
    ویرایش توسط Niagara : چهارشنبه 09 تیر 00 در ساعت 19:22

6. 4 کاربر از پست مفید Niagara تشکرکرده اند .

Mvaz (چهارشنبه 09 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام جناب mvaz

البته بعد از اشارت وبشارتی که دادید بین دو کاربر قدیمی تر حدس میرنم یکیشون هستید.به هر حال امیدوارم از تغییرات راضی باشید.

۱-وقتی از کارهای روزانه و کلا عبادات و همه چی فارغ میشید حال خودت چطوره آیا چیزی از درون روح یا روان یا جسم شما رو آزار میده؟

۲-چقد فکر میکنی جایی هستی که باید باشی؟ و چقدر فکر میکنی با جهان و جامعه هماهنگی؟

۳- اگر در چه شرایطی قرار بگیری دچار تناقضات سختی میشی که قادر به حلش نیستی یا ممکنه به سختی حلش کنی؟

۴-آخرین باری که نماز خوندی منظورت از صراط مستقیم، مغضوب علیهم، انعمت علیهم و ضالین چه کسانی یا چه حالاتی بوده؟

۵-درک و برداشتت از موسیقی و انواعش چیه؟

۶- این واژه ها رو به ترتیبی که برات اهمیت داره مرتب کن.عشق، عقل، آرامش، شادی

نمیدونم چرا دست و دلم نمیره سوالای سخت بپرسم

8. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

Mvaz (چهارشنبه 09 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Niagara نمایش پست ها
    جناب ام واز ممنون - چند سئوال دیگه را مطرح می کنم .
    سئوال 2 :
    چرا انسان دوست داره بی نهایت طلب باشه ؟ به نظرتون امکان داره چون خودش بی نهایت هست بی نهایت طلب باشه ؟ اصلا انسان بی نهایت هست ؟
    خیلی از جنگ و کشتارهای وحشتناک که در امریکا و اروپا و آسیا و ... اتفاق افتاده بنابر شواهد تاریخی و کتب ، به نظرتو ن می تونه همین دلیل بی نهایت طلبی انسان باشه ؟
    مثلا در قرآن به فرزندان آدم ( دو برادر ) گفته شد قربانی کنن . از یکیشون قربانی پذیرفته شد و از یکیشون نه ، اون فردی که قربانیش پذیرفته نشد حس یی نهایت طلبیش بیانگر اون بود که چرا برای اون قبول شد و برای من نه - باید برای من قبول میشد و در آخر برادر خودش را کشت ( اشاره به هابیل و قابیل )
    اون موقع 4 نفر در دنیا بود - آدم و حوا - دو برادر - وقتی یه بردار در اون موقع کشته بشه یعنی یک چهارم انسانها کشته شدن .
    الان هم در تاریخ می بینیم با یه بمب اتم و در چند ثانیه 300 هزار نفر را می کشن در ژاپن .

بحث شما از بی نهایت خواهی رو اگر به تمامیت خواهی تبدیلش کنم، راحتر میشم، فطرتا انسان امیال و آرزو هاش و خواسته هاش و نیاز هاش بی نهایت هست. یکی از دلایل پیشرفت این دنیا و انسان ها، بی نهایت بودن نیاز هاش هست، اگر نیاز هاش بی نهایت نبود، ما الان مثل انسان های اولیه بودیم، ولی این نیاز ها بعصی وقتها کنترل نشده و بی فکر رقم می خوره که حاصل تجمیع صفت های دیگه مثل طمع، خود بینی و ... میشه، مثل شخصی که با یه سفره سلف سرویس مواجه میشه، بدون اینکه بدونه نیازش چی هست، از همه چی می خورده،

یه بحث دیگه هم در مورد " منیت " هست، هر انسان تلاش می کنه از " من " خودش محافظت کنه و بزرگش کنه، فرعون این منیت رو اینقدر بزرگ کرده بود که هزاران هزار برده برای ساخت مجسمه ای از " من" کار می کردن، این قضیه رو تا حد اعلای منیت یک انسان که ادعای خدایی بود پیش برد، ولی در نهایت به در میان آب ها غرق شد.

چون انسان تنها موجودیه که می تونه اکثر صفات خدا رو بهش برسه، و همین طور صفات بالعکس و منفی که به ذات پاک خدا وند راه نداره، نتیجتا مخلوق بی کرانه یا با کرانه خیلی خیلی بزرگی می تونه باشه، این کار ها ازش سر می زنه، ولی در مورد کشته شدن یک چهارم انسان ها اول باید بدانیم که چه تعداد هستن که یک چهارمش رو کم کنیم، برای همین بعید می دونم ، چون از عزل مشخص هست چه تعداد انسان می آیند و می روند.

سئوال 3 : چرا میگن هم حجاب مهمه و هم عفاف ؟ اصلا مهمه ؟ این دو تا چه رشدی به انسانها میده از نظر قرآن ؟ و چرا ما انسانها غافیلم ؟ این غافل بودن چه خطراتی برای ما داره ؟

قسمت اول مثل این میمونه که یک خانوم خیلی خیلی محجبه با رفتارش یک قوم رو از پا در بیاره، پس دو تاش مهمه، و به نوعی عفاف هست که حجاب رو میاره.

در سوره احزاب و آیه حجاب گفته شده : ای پیغمبر (گرامی) با زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که خویشتن را به چادر فرو پوشند، که این کار برای اینکه آنها (به عفّت و حرّیت) شناخته شوند تا از تعرض و جسارت (هوس رانان) آزار نکشند بسیار نزدیکتر است و خدا (در حق خلق) بسیار آمرزنده و مهربان است.

این شناخته نشدن خیلی معنای عمیقی داره، انسان دوست داره خودش رو در معرض شناخته شدن قرار بده، ولی این آیه میگه خوب نیست، منظور اینکه که تو باید خودت را برای من بشناسونی،
    متاسفانه الان دختران و یا حتی پسران پا رو فراتر گذاشته اند و با خودشون رو دیگه بار پنجا صد نفر تو خیابون نمایان نمی کنند، بلکه برای میلیون های نفر تو فضای مجازی نمایان و شناخته شده می کنند.

چون با هدف خلقت انسان این شناخته شدن برای خلق با پیدایش و گسترش فحشا، لجام گسیختگی و غیره دور می کنه، مضر هست

سئوال 4: دوست دارین در کجا دفن بشین ؟

تا حالا بهش فکر نکردم، ولی الان دوست دارم در ناکجا آباد و گم نام دفن بشم.

سئوال 5 :
    کدام فرشته مهربان تر هست به نظرتون :
    حضرت عزرائیل
    حضرت میکائیل
    حضرت اسرافیل
    حضرت جبرائیل

مطمئن نیستم، جناب جبرائیل از فرشتگان باشند، ولی شنیدم که حضرت عزارئیل مهربان هستن و خداوند مهربان ترین فرشته خودش رو برای قبض روح انسان، در نظر گرفته

سئوال 6: شکست معنی داره برای شما ؟
    درد - رنج - زجر چه تفاوتی داره ؟اصلا تفاوت داره ؟

شکست معنی داره، امیدوارم بتونم به پیروزی های بعدی تبدیلش کنم به امید خدا.
    ولی شکست من نوعی در زندگی مثل، شکست در بازی منچ می مونه، وقتی ما تو بازی می بازیم برای زندگی اصلی مون اتفاقی نمی افته،

حالا جای بازی منچ بگذارید، زندگی و جای زندگی اصلی بگذارید هستی

سئوال 7 :
    چرا ما انسانها به خودمون اینقدر می بالیم ؟
    الان هنور هم مریخ نتونسته بشر بره و حتی جاهای دیگه هم که بشر رفته باز پایدار و استوار نبوده .در حالی که میلیون ها و میلیاردها ( چیزی که بشر فکر می کنه ) منظومه شمسی میگن ففط در آسمان اول هست .
    ما در برابر این عظمت چرا هنوز به خدا باور واقعی نداریم و غافیلم ؟ بیشتر بر میگرده به آگاهی کم انسان، اگر شما بدونید که یک باغ 1000 هکتاری در همسایگی شما وجود داره، به باغ 1000 متری خودتون نمی گید باغ من بزرگترین باغ هست.
    چون آگاهی و شناخت نسبت به عظمت هستی نداریم، و از طرفی اون هایی هم که کمی شناخت از کیهان دارند و تا بیگ بنگ پیش رفتند، سعی نکردند به جلو تر بروند و به خالق بیگ بنگ نزدیک بشوند،

هر چی ما آگاهی کمتری داشته باشیم، بواسطه آنچه در سوال دو مطرح شد، به خودمون بیشتر می بالیم،

مثال:

عقل بشر هنوز نتونسته داستان تولد حضرت مسیح رو تعلیل کنه، به همین دلیل به دانسته های خودش اکتفا کرده، و به بحث های موجود خرده می گیره و یا مسحیت میگه پدر، پسر، روح القدس،

چون داره با عقل و آگاهی خودش پیش میره،

مثل درس ریاضی می مونه، استاد یه روشی رو درس می ده، ماهمه سعی می کنیم با اون به جواب برسیم، ولی به یه مسئله ای میرسیم که نمی تونیم حلش کنیم، استاد می گه هنوز اونو درس ندادم،

صراحتا خداوند، اطلاع داده من یک "خلق" دارم و یک " امر" تولد حضرت مسیح از نوع امر بود، و ما انسان ها چون از امر آگاه نیستیم، به گمراهی می ریم

ممنون . پاینده باشین .
    ممنون

10. 4 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

Niagara (چهارشنبه 09 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    سلام جناب mvaz

البته بعد از اشارت وبشارتی که دادید بین دو کاربر قدیمی تر حدس میرنم یکیشون هستید.به هر حال امیدوارم از تغییرات راضی باشید.

سلام ممنون از حضورتون

۱-وقتی از کارهای روزانه و کلا عبادات و همه چی فارغ میشید حال خودت چطوره آیا چیزی از درون روح یا روان یا جسم شما رو آزار میده؟

آره بعضی وقت ها، که نمی تونم کنترل ذهن ام در مرور وقایع گذشته دستم بگیرم، آزار می بینم و احساس سنگینی می کنم، ولی اگر بعد از یک روز سخت، بتونم کنترل ذهنم دستم باشه انگار روی یک آب روان در حال شنا هستم

۲-چقد فکر میکنی جایی هستی که باید باشی؟ و چقدر فکر میکنی با جهان و جامعه هماهنگی؟

سوال سختی هست، مثل پرنده ای که در یک قفس نگه داری میشه و فقط گوشه ای از قفس رو تجربه کرده، و سعی نکرده باقی قفس رو هم پرواز کنه، می مونم، نمی دونم که قفس زندگی من چقدر بزرگ بوده که من همش رو سیر و طیر نکردم،
    ولی اینو می دونم که تلاشم 100 دردصدی نبوده، شناختم 100 درصدی نبوده،
    ولی چیزی که الان هستم رو خیلی دوست دارم، به خودم می گم، من اکنونم حاصل همه شکست ها و پیروزی های گذشته ام هستم، پس اون ها رو هم دوست دارم،

در مورد بخش دیگه، چون روند زندگی ام کمی همسو داره میشه یا حداقل در جهت هم سو شدن با اهداف و امیالم هست، حس هماهنگی می کنم، مثل دو نفر که یه نت رو اجرا می کنند و صحیح ادا می کنند و روی هم منطبق میشه، یه هم چون حسی دارم بعضی و قت ها، ولی خدا اون روز رو نیاره که نت زندگی ام با اهدافم فالش بخونه، اون روز تا صدای نت رو اصلاح نکنم، جهنم میشه برام

۳- اگر در چه شرایطی قرار بگیری دچار تناقضات سختی میشی که قادر به حلش نیستی یا ممکنه به سختی حلش کنی؟
    خوب منظور سوال رو نفهمیدم ، در شرایطی که آگاهی هام کم باشه به پرسشی بر بخورم و شخصی رو نیابم ازش سوال کنم.معمولا این تناقضات هم در مورد اتخاذ یه تصمیم عملی در زندگی ام می افته، مثلا بین انجام دادن یک کار یا ندادن که نتونم منطبقش کنم بر اساس یک باور یا یک الگو زندگی ام.

۴-آخرین باری که نماز خوندی منظورت از صراط مستقیم، مغضوب علیهم، انعمت علیهم و ضالین چه کسانی یا چه حالاتی بوده؟

تو آخرین باری که نماز خوندم، بیشتر در بطن اتفاقات روزمره این کلمات رو ادا کردم،

انعمت علیهم رو تو نماز امام زمان عج دوست دارم لحاظ کنم و صراط المستیقیم رو هم راهی که ایشون به سوی خدا حرکت می کنند. مغضوب علیم و الضالین رو هم بعضی وقت ها نا خواسته خودم رو می بینم با یه حالتی که ای کاش نباشم

۵-درک و برداشتت از موسیقی و انواعش چیه؟
    موسیقی همون زندگی ماست که شامل کار و زمان انجام کاره ، نغمه نت و خود نت ( میزان کشش یا زمان) موسیقی زیبا با کوک ترین ساز به همراه درست ترین اجرا (نغمه) در زمان مناسب (ملودی) اجرا میشه، زندگی هم همین طوره،

بحث دیگه هم، هه روز به یک متن بدون پس زمینه موسیقی گوش می کردم، با وجود متن خوب، احساس خوبی نداشتم، یه موسیقی بی کلام انداختم پس زمینه اش، تازه به جزئی از جواب این پرسش رسیدم که چرا خدا برای طبیعت و حرکت ها صدا و ارتعاش در نظر گرفته!

۶- این واژه ها رو به ترتیبی که برات اهمیت داره مرتب کن.عشق، عقل، آرامش، شادی

عقل - عشق - آرامش - شادی

ادامه سوال 3، الان دچار تنتاقصم، عاقلانن نقطه پرگار وجودندولی عشق داند که در این دایره سرگردانند.

پس تصحیح می کنم، 1- عشق- عقل ( یا عقل-عشق) 2- آرامش 3- شادی

نمیدونم چرا دست و دلم نمیره سوالای سخت بپرسم
    ممنون از شما

12. 5 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 21 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), افسونگر (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 10 تیر 00)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 04 [ 11:02]
    سطح
    83
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 363
    Overall activity: 17.0%
    دستاوردها:
    10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,107

تشکرشده 1,128 در 455 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام . با تشکر از جناب Mvaz . خیلی خوب بود

از ۱۱ الی ۱۳ تیر نوبت خانم حیاط خلوت هست

بفرمایید صندلی شو بسوزونید⁦。◕‿◕。⁩

14. 3 کاربر از پست مفید طنین باران تشکرکرده اند .

Mvaz (پنجشنبه 10 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 فروردین 02 [ 01:54]
    سطح
    59
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    431

تشکرشده 358 در 165 پست

Array
    سلام حیاط خلوت عزیز

1- به نظر شما رفتار زن و شوهر با همدیگه وقتی بچه دار میشن، فرق می کنه؟ چه فرقی؟
    2- سر چه مسائلی در تربیت بچه، با همسرتون توافق ندارین؟ چطوری حلش می کنید؟
    3- قبل از بچه دار شدن باید سر چه چیزایی به توافق رسید؟
    4- بهترین لحظه زندگیتون چی بوده؟
    5- آخرین کتابی که خوندین؟ و آخرین کتابی که برای فرزندتون خریدین؟
    6- آیا برنامه ریزی روزانه دارین؟
    7- ورزش می کنید؟
    8- چندتا از کاربردی ترین نکته های خونه داری که خیلی به دردتون خورده میشه بگین؟
    9- اگه شاغل هستین برنامه ریزی مالیتون با همسرتون چطوره؟
    10- اگه همین الان 50 میلیون به شما بدن چیکارش می کنید؟

16. 2 کاربر از پست مفید فرزانه 123 تشکرکرده اند .

Mvaz (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 10 تیر 00)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 04 [ 11:02]
    سطح
    83
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 363
    Overall activity: 17.0%
    دستاوردها:
    10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,107

تشکرشده 1,128 در 455 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام حیاط خلوت عزیز

1_ بهترین درسی که از همدردی گرفتید چی بوده؟

2_ خودت را در سه کلمه یا یک جمله توصیف کن‌

3_ چرا اسم‌حیاط خلوت رو انتخاب کردی؟

4_ آن چیزی که در مورد خودت میخوای تغییرش بدی چیه؟

5_ از سیاست های زنانه در زندگی زناشویی چند موردشو یادمون بده

6_ عصبانی میشی ؟ چطور کنترل می‌کنی؟

7_ اخرین باری که خندیدی و آخرین باری که گریه کردی کی بوده و به چه علت؟

8_ اگر یک روز به پایان زندگی شما مانده باشه چه کاری میکنید؟

9_ شخصیت محبوب شما کیه؟

10_ چند خط وصیت نامه بنویس

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 آبان 04 [ 14:51]
    سطح
    95
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,702

تشکرشده 2,261 در 917 پست

Array
    سلام حیات خلوت.

1- عبارت psychologically weak به چه معناست؟ انسانی که به این حالت دچار شده چظور باید خارج بشه از این حالت؟

2- اشتغال خانم بعد از ازدواج چه محاسن و چه معایبی میتونه داشته باشه؟ شما خودتون راضی هستین؟

3- چرا مدینه فاضله مردا و زنا داره کم کم عوض میشه؟ این خوبه؟
    توضیح: مدینه فاضله خانما: کار خوبی بتونم پیدا کنم و فعالیتهای اجتماعی م رو گسترش بدم (حتی با وجود بچه و شوهر). و بچه و شوهر هرگز نبایستی مانعی در برابر نیل به خواسته هام باشه. در واقع این آیتمها در حال حاضر ارزش هست برای اکثر خانما و مرتبه این ارزش خیلی خیلی بالاس. ارزش کارهایی مانند رسیدگی به منزل و امور فرزندان و ... عموما در سطح بسیار پایینی قرار میگیره و معمولا خیلی ذوق و شوقی برای انجامش وجود نداره.
    مدینه فاضله مردها: بتونم لنگها رو بندازم روی هم و بیکار باشم توی خونه. پول هم همینجوری بیاد خودش!!!

4- وظایف مرد و زن در زندگی مشترک چیست؟ اینکه بگیم مرد یه سری وظایف داره و زن یه سری وظایف دیگه، این نگاه جنسیتی هست به مرد و زن در بجث ازدواج؟؟؟

5- مرد یه خانم رو بر اساس جاذبه های جنسی انتخاب میکنه و یه زن نیز یه مرد رو بر اساس حمایت اقتصادی و مالی انتخاب میکنه. با این گزاره موافقین؟

6- با انتقاد ازتون چجوری برخورد میکنین؟ سریع موضع میگیرین و میگین من هیچ مشکلی ندارم و اونی که مشکل داره خود شما هستین؟!!!

7- اعتقادی به خواستگاری سنتی دارین؟ وضعیت تاهل خودتون چجوریه؟ و بصورت سنتی ازدواج کردین؟ اگه آره، چه توصیه هایی دارین در این باب؟

صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 23456789101112131415161718 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)