نوشته اصلی توسط
Niagara
جناب ام واز ممنون - چند سئوال دیگه را مطرح می کنم .
سئوال 2 :
چرا انسان دوست داره بی نهایت طلب باشه ؟ به نظرتون امکان داره چون خودش بی نهایت هست بی نهایت طلب باشه ؟ اصلا انسان بی نهایت هست ؟
خیلی از جنگ و کشتارهای وحشتناک که در امریکا و اروپا و آسیا و ... اتفاق افتاده بنابر شواهد تاریخی و کتب ، به نظرتو ن می تونه همین دلیل بی نهایت طلبی انسان باشه ؟
مثلا در قرآن به فرزندان آدم ( دو برادر ) گفته شد قربانی کنن . از یکیشون قربانی پذیرفته شد و از یکیشون نه ، اون فردی که قربانیش پذیرفته نشد حس یی نهایت طلبیش بیانگر اون بود که چرا برای اون قبول شد و برای من نه - باید برای من قبول میشد و در آخر برادر خودش را کشت ( اشاره به هابیل و قابیل )
اون موقع 4 نفر در دنیا بود - آدم و حوا - دو برادر - وقتی یه بردار در اون موقع کشته بشه یعنی یک چهارم انسانها کشته شدن .
الان هم در تاریخ می بینیم با یه بمب اتم و در چند ثانیه 300 هزار نفر را می کشن در ژاپن .
بحث شما از بی نهایت خواهی رو اگر به تمامیت خواهی تبدیلش کنم، راحتر میشم، فطرتا انسان امیال و آرزو هاش و خواسته هاش و نیاز هاش بی نهایت هست. یکی از دلایل پیشرفت این دنیا و انسان ها، بی نهایت بودن نیاز هاش هست، اگر نیاز هاش بی نهایت نبود، ما الان مثل انسان های اولیه بودیم، ولی این نیاز ها بعصی وقتها کنترل نشده و بی فکر رقم می خوره که حاصل تجمیع صفت های دیگه مثل طمع، خود بینی و ... میشه، مثل شخصی که با یه سفره سلف سرویس مواجه میشه، بدون اینکه بدونه نیازش چی هست، از همه چی می خورده،
یه بحث دیگه هم در مورد " منیت " هست، هر انسان تلاش می کنه از " من " خودش محافظت کنه و بزرگش کنه، فرعون این منیت رو اینقدر بزرگ کرده بود که هزاران هزار برده برای ساخت مجسمه ای از " من" کار می کردن، این قضیه رو تا حد اعلای منیت یک انسان که ادعای خدایی بود پیش برد، ولی در نهایت به در میان آب ها غرق شد.
چون انسان تنها موجودیه که می تونه اکثر صفات خدا رو بهش برسه، و همین طور صفات بالعکس و منفی که به ذات پاک خدا وند راه نداره، نتیجتا مخلوق بی کرانه یا با کرانه خیلی خیلی بزرگی می تونه باشه، این کار ها ازش سر می زنه، ولی در مورد کشته شدن یک چهارم انسان ها اول باید بدانیم که چه تعداد هستن که یک چهارمش رو کم کنیم، برای همین بعید می دونم ، چون از عزل مشخص هست چه تعداد انسان می آیند و می روند.
سئوال 3 : چرا میگن هم حجاب مهمه و هم عفاف ؟ اصلا مهمه ؟ این دو تا چه رشدی به انسانها میده از نظر قرآن ؟ و چرا ما انسانها غافیلم ؟ این غافل بودن چه خطراتی برای ما داره ؟
قسمت اول مثل این میمونه که یک خانوم خیلی خیلی محجبه با رفتارش یک قوم رو از پا در بیاره، پس دو تاش مهمه، و به نوعی عفاف هست که حجاب رو میاره.
در سوره احزاب و آیه حجاب گفته شده : ای پیغمبر (گرامی) با زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که خویشتن را به چادر فرو پوشند، که این کار برای اینکه آنها (به عفّت و حرّیت) شناخته شوند تا از تعرض و جسارت (هوس رانان) آزار نکشند بسیار نزدیکتر است و خدا (در حق خلق) بسیار آمرزنده و مهربان است.
این شناخته نشدن خیلی معنای عمیقی داره، انسان دوست داره خودش رو در معرض شناخته شدن قرار بده، ولی این آیه میگه خوب نیست، منظور اینکه که تو باید خودت را برای من بشناسونی،
متاسفانه الان دختران و یا حتی پسران پا رو فراتر گذاشته اند و با خودشون رو دیگه بار پنجا صد نفر تو خیابون نمایان نمی کنند، بلکه برای میلیون های نفر تو فضای مجازی نمایان و شناخته شده می کنند.
چون با هدف خلقت انسان این شناخته شدن برای خلق با پیدایش و گسترش فحشا، لجام گسیختگی و غیره دور می کنه، مضر هست
سئوال 4: دوست دارین در کجا دفن بشین ؟
تا حالا بهش فکر نکردم، ولی الان دوست دارم در ناکجا آباد و گم نام دفن بشم.
سئوال 5 :
کدام فرشته مهربان تر هست به نظرتون :
حضرت عزرائیل
حضرت میکائیل
حضرت اسرافیل
حضرت جبرائیل
مطمئن نیستم، جناب جبرائیل از فرشتگان باشند، ولی شنیدم که حضرت عزارئیل مهربان هستن و خداوند مهربان ترین فرشته خودش رو برای قبض روح انسان، در نظر گرفته
سئوال 6: شکست معنی داره برای شما ؟
درد - رنج - زجر چه تفاوتی داره ؟اصلا تفاوت داره ؟
شکست معنی داره، امیدوارم بتونم به پیروزی های بعدی تبدیلش کنم به امید خدا.
ولی شکست من نوعی در زندگی مثل، شکست در بازی منچ می مونه، وقتی ما تو بازی می بازیم برای زندگی اصلی مون اتفاقی نمی افته،
حالا جای بازی منچ بگذارید، زندگی و جای زندگی اصلی بگذارید هستی
سئوال 7 :
چرا ما انسانها به خودمون اینقدر می بالیم ؟
الان هنور هم مریخ نتونسته بشر بره و حتی جاهای دیگه هم که بشر رفته باز پایدار و استوار نبوده .در حالی که میلیون ها و میلیاردها ( چیزی که بشر فکر می کنه ) منظومه شمسی میگن ففط در آسمان اول هست .
ما در برابر این عظمت چرا هنوز به خدا باور واقعی نداریم و غافیلم ؟ بیشتر بر میگرده به آگاهی کم انسان، اگر شما بدونید که یک باغ 1000 هکتاری در همسایگی شما وجود داره، به باغ 1000 متری خودتون نمی گید باغ من بزرگترین باغ هست.
چون آگاهی و شناخت نسبت به عظمت هستی نداریم، و از طرفی اون هایی هم که کمی شناخت از کیهان دارند و تا بیگ بنگ پیش رفتند، سعی نکردند به جلو تر بروند و به خالق بیگ بنگ نزدیک بشوند،
هر چی ما آگاهی کمتری داشته باشیم، بواسطه آنچه در سوال دو مطرح شد، به خودمون بیشتر می بالیم،
مثال:
عقل بشر هنوز نتونسته داستان تولد حضرت مسیح رو تعلیل کنه، به همین دلیل به دانسته های خودش اکتفا کرده، و به بحث های موجود خرده می گیره و یا مسحیت میگه پدر، پسر، روح القدس،
چون داره با عقل و آگاهی خودش پیش میره،
مثل درس ریاضی می مونه، استاد یه روشی رو درس می ده، ماهمه سعی می کنیم با اون به جواب برسیم، ولی به یه مسئله ای میرسیم که نمی تونیم حلش کنیم، استاد می گه هنوز اونو درس ندادم،
صراحتا خداوند، اطلاع داده من یک "خلق" دارم و یک " امر" تولد حضرت مسیح از نوع امر بود، و ما انسان ها چون از امر آگاه نیستیم، به گمراهی می ریم
ممنون . پاینده باشین .
علاقه مندی ها (Bookmarks)